Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 81 of 452 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 181 ... LastLast
Results 1,601 to 1,620 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #1601 SP
    Member Skaar's Avatar
    Arata cu mult mai bine noul site decat cel vechi, dar vad ca nu s-a facut nici un update la ce jocuri aveti in stoc (ex: soul calibur care din cate am inteles nu veti mai primi niciodata) si nici la preturi (ex: fifa 10 care tot la 250 lei apare desi pe acest thread am inteles ca o sa coste 200).

2. #1602 SP
    Member Atrium's Avatar
    Arata mult mai bine, acum poti cauta ce vrei in sectiunea care trebuie. Totusi am si eu o intrebare, de ce butonul de PS3 este tocmai in dreapta de tot si nu langa cel de PS2 sau PSP ? Mie sincer mi se pare ca arata aiurea.

3. #1603 SP
    Junior Member Amur's Avatar
    O intrebare: cardul de membru se obtine si la achizitionarea unei console? Multumesc.

4. #1604 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Guitar Hero 5 Bundle (contine jocul si controller in forma de chitara)
    Pret: 349,89 RON (TVA inclus)
    Pret membri: 314,90 RON (TVA inclus)

E pe bune sau greseala pretul pt membri?

5. #1605 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Grold - spre deosebire de site-ul vechi acum se poate actiona mult mai repede. Astfel, deja s-au corectat cele 2 probleme pe care mi le-ai semnalat, multumesc.

Atrium - da, PS3 ar trebui mutat si la fel si in partea stanga la Platforme ar trebui sa fie mai sus. Sa vedem daca se poate face ceva.

---------- Post added 21-09-2009 at 08:56 PM ----------

Mircea Badea - la bundle-uri nu se poate acorda reducere, am modificat, multumesc.
    Amur - da, si la o consola.

Vreau sa va atrag atentia si ca sunt f. multe titluri adaugate pentru precomanda, de la DJ Hero pana la Dragon Age. Avem titluri la precomanda pana in 2010 deja. Daca vedeti ceva ce doriti si inca nu e, dati un PM sau scrieti aici si daca il aducem va fi trecut la precomanda.

6. #1606 SP
    Am facut deja precomanda la DJ Hero. Mentionez ca nu mi-a mers codul de membru, cu toate ca nu cred ca se aplica vreo reducere pt acest joc. Si apropo, in mailul de confirmare al precomenzii nu scrie si platforma (gen Xbox360), decat daca dai click pe linkul care contine numele jocului. E ok sper.

Anyway, nu vad "Band Hero" si nici "Tony Hawk Ride".

7. #1607 SP
    mns
    Junior Member mns's Avatar
    Daca am facut precomanda Fifa 10 cand jocul era 239-cardul de membru, banuiesc ca acum pretul va fi de 179, nu?

Chestia cu prioritatea precomenzilor la membrii e valabila?

8. #1608 SP
    De ce DJ Hero costa mai putin pt PS3? Cred ca ai incurcat pretul cu PS2.

9. #1609 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Mircea Badea - Band Hero va fi in scurt timp. TH Ride nu se lanseaza la noi din pacate. Verific partea despre cod.

10. #1610 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Acum se aplica reducere si la console? Super!

Consola Xbox 360 Elite

Adauga in coş

Pret: 1.399,90 RON (TVA inclus)
    Pret membri: 1.259,91 RON (TVA inclus)

11. #1611 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    mns - da, pretul mai mic va fi aplicat si la precomenzi mai vechi. Mai este valabila. Oricum, incercam sa trimitem toate precomenzile la timp.

Mircea Badea - se rezolva.

---------- Post added 21-09-2009 at 09:23 PM ----------

DeathWings - din pacate, nu se poate aplica si la console, am corectat. Totusi, pretul la Elite se va modifica la urmatorul import odata cu aplicarea ieftinirii de la producator.

De urmarit:
    Acolo unde este banner de Mirror's Edge la pret mic va fi alt joc in fiecare zi, alta promotie care va dura doar 24 h.

12. #1612 SP
    Am cumparat in martie un Xbox 360 elite RE5 editie limitata si nu am gasit vreun card in pachet. Trebuia sa primesc?

13. #1613 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    De urmarit:
    Acolo unde este banner de Mirror's Edge la pret mic va fi alt joc in fiecare zi, alta promotie care va dura doar 24 h.
    exista vreun criteriu dupa care e ales jocul la pret redus ?

14. #1614 SP
    Pana la urma garantia la PS3 slim a ramas un an?

15. #1615 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    La Arkham Asylum de Xbox se aplica reducerea pt. membrii? Inainte nu aparea si pretul redus, dar acum vad ca sunt amandoua.

16. #1616 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Hmm , la Mirror's Edge , de ce nu pot baga codul de membru ? Imi ia 20 de lei pt transport ...

17. #1617 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Sunt eu nebun sau doar eu nu vad nici o modificare a siteului?
    Attached Images Attached Images untitled.jpg

18. #1618 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    L-au schimbat ... inapoi ... probabil mai au de muncit ...

19. #1619 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    fara suparare dar chiar ca mai au de muncit

20. #1620 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Nu stiu ce ti se pare tie ca mai e asa mult de munca... Au cateva bug-uri si erori de design, dar sigur se rezolva in cateva zile. Mie-mi placea cum arata, chiar daca imi mai dadea erori la search.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 81 of 452 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 181 ... LastLast