Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 82 of 452 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 92 132 182 ... LastLast
Results 1,621 to 1,640 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #1621 SP
    Junior Member BobbyS's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Totusi, pretul la Elite se va modifica la urmatorul import odata cu aplicarea ieftinirii de la producator.

...si cand ajunge urmatorul import ?

2. #1622 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Rvs, cum e pana la urma cu site-ul nou si cu preturile, ca deja sunt in ceata rau.
    Cu FIFA 10 cum e, cat va fi pretul pentru cei care au card de membru?
    Pentru ca eu am intrebat daca pretul de 199.90 va fi pentru toti, si ai spus ca da, iar ieri user-ul mns a intrebat daca pentru cei cu card de membru pretul va fi de 179.90 si i-ai raspuns afirmativ.
    Deci, pana la urma cum e, pentru ca pe mine ma intereseaza, ca vreau sa fac o noua precomanda la FIFA 10 cu pretul nou, ca sa nu ma trezesc cu incurcaturi si sa-l primesc cu pretul vechi, sau sa nu-l primesc deloc?
    Si cand e finalizat site-ul, ca am citit aici ca sunt precomenzi pentru jocuri pana in 2010, si acuma vad ca ati trecut inapoi la site-ul vechi.
    Multumesc anticipat.

3. #1623 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Amur - da, la achizitia ta trebuie sa ai si numar de membru. Contacteaza-ne pe email cu numarul de factura de la consola ca sa il obtii. Garantia la PS3 Slim este la Flamingo, 12 luni.

Studentul - voi verifica cum e cu codul.

Zero - sigur ca da, daca vezi ceva la nelalocul lui apreciem daca ne spui.

BobbyS - Nu exista inca informatii exacta.

Ionutz83 - 199,9 lei va fi pentru toti, adica chiar daca ai facut precomanda pe site-ul vechi si la pretul mai mare, pretul va fi scazut si pentru acele precomenzi. Daca esti esti membru, se aplica reducerea la cel mai mic pret din orice perioada. In acest caz, se aplica reducerea la 199,9 si ajunge la tine la 179,9. Poti face precomanda cand reinta site-ul nou. La fel de bine poti face si pe site-ul vechi, tot la cel mai mic pret il iei. Cei ce fac precomanda nu risca numic.

4. #1624 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    RvsS, cam cat vor costa consolele cu noile reduceri? Asa estimativ

5. #1625 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Bobby - daca nu ma insel se estimeaza reducere doar la Elite, la aproximativ 250 EUR de la 300 EUR. Evident, nu este o valoare fixa, va fi mai sus sau mai jos cu cativa EUR.

6. #1626 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    RvsS I kill you ! Site-ul tot nu e gata !

7. #1627 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Studentul - este gata, doar ca nu este afisat. Verificam cu IT-ul. Intre timp imi poti da PM cu codul tau de membru sa vad daca merge.

8. #1628 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    La Arkham Asylum de Xbox se aplica reducerea pt. membrii? Inainte nu aparea si pretul redus, dar acum vad ca sunt amandoua.
    Revin cu intrebarea.

9. #1629 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Razorel - la Batman pretul este deja foarte mic si, din pacate, nu se mai poate acorda o reducere suplimentara, am corectat.

Uneori reusim sa aducem la super preturi inca de la lansare anumite produse, dar nu se mai poate acorda un alt discount pentru ca se castiga foarte putin, totul ca sa avem preturi cat mai mici.

---------- Post added 22-09-2009 at 03:56 PM ----------

RonanN1 - Wolfenstein Xbox 360 va veni la noi in aproximativ 7 zile lucratoare.

10. #1630 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    RvsS pretul final (Reducere consolegames.ro) pentru FIFA 10 (PS3) care este ?

11. #1631 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Mai, dar unii sunteti culmea. Nu pot sa-mi dau seama de unde atata rabdare are baiatul asta (RvsS) cu voi. Iti crapau ochii daca te uitai cateva posturi mai sus?

12. #1632 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Am intrat in posesia lui GH5 mai inainte. Pacat ca ma asteapta o zi lunga la serviciu pana diseara cand ajung acasa.
    De-acum RvsS te voi stresa cu DJ Hero si apoi Band Hero.

13. #1633 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    RonanN1 - Wolfenstein Xbox 360 va veni la noi in aproximativ 7 zile lucratoare.
    ..
    Attached Images Attached Images thank-20you.jpg

14. #1634 SP
    Junior Member Amur's Avatar
    Razvan problema mea e ca am vandut consola cu tot cu acte si nu stiu daca pot sa mai fac rost de nr. facturii. Daca nu se mai poate o sa cumpar ceva in viitorul apropiat de 159 ron (parca asta e suma minima de obtinere a codului).

15. #1635 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Am intrebat eu mai sus si a raspuns: 179,9.
    Ca ai card de membru sau ca introduci codul de pe consolegames.ro, reducerea este aceasi: 10%.
    Aceasta este valabila doar pentru produsele care au specificat un pret special pentru membrii culbgameshop, pentru cele care nu au specificat acest lucru, nu se aplica reducerea.
    Codul de pe consolegames cred ca iti ofera acelasi statut ca si unui posesor de card de membru.
    Sa ma corecteze Rvs daca gresesc.

16. #1636 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    codul de pe forum are 15% reducere

detin si 2 carduri de membru cu 10% dar am luat numai cu codul CG

17. #1637 SP
    Member kane86's Avatar
    RvsS - aveti pe stoc Guitar Hero 5 pentru Xbox 360 (bundle chitara + joc) ? Daca nu cand crezi ca ajunge. Multumesc.

18. #1638 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by Amur View Post
    Razvan problema mea e ca am vandut consola cu tot cu acte si nu stiu daca pot sa mai fac rost de nr. facturii. Daca nu se mai poate o sa cumpar ceva in viitorul apropiat de 159 ron (parca asta e suma minima de obtinere a codului).

man foloseste codul de pe home. are 15% reducere

19. #1639 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Amur - acum este mai mult pentru a deveni membru, 299,9 lei. Dar imi poti da PM cu numele sau numarul de telefon sau mai bine, cu copy-paste din mailul de comanda de atunci si pot sa iti dau codul.

kane86 - da, toate bundle-urile Guitar Hero 5 sunt in stoc.

Ionutz83 - cu codul de pe CG se acorda 15% reducere in acest moment.

Site-ul nou este optimizat. Era ok, doar ca se pare ca manca multe resurse pe server si se poate imbunanati din acest punct de vedere. Speram sa fie din nou activ permanent in scurt timp.

20. #1640 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Ok, mersi, nu stiam ca, cu acel cod ai 15% reducere.
    Pana la urma cand va functiona noul site?
    Se poate macar sa se corecteze pretul la FIFA 10 pe vechiul site, pentru ca, cu codul de pe console games ar trebui sa imi ajunga la 170 RON jocul.
    Am facut acuma o alta precomanda cu codul acela si pe e-mail mi-a scris ca am 212 RON cu reducere de 10%, desi 212 RON este de fapt cu reducere de 15%, pentru ca, cu 10% din 249.9 este 224.9, si ma tem ca va fi o incurcatura si o sa fie trimis la alt pret dect 170.
    Acuma daca am facut azi o nou precomanda cu, codul de pe consolegames, o sa primesc jocul la 170RON chiar daca am facut precomanda la pretul vechi de 249.9?
    Este vre-o sansa sa functioneze site-ul nou saptamana asta?
    Pentru UNCHATED 2 se poate face precomanda, si daca da, la ce pret?
    Mersi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 82 of 452 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 92 132 182 ... LastLast