G-XtremE - da, observatia ta este corecta, trebuie sa te sune pana la ora 13. Dar nu e nicio problema, se rezolva azi pana la ora 13.
---------- Post added 26-05-2010 at 11:25 AM ----------
SirAndrew - se trimit toate azi si ajung maine. Sigur ca avem suficiente exemplare pentru toate precomenzile and beyond![]()
Tocmai am fost contactat de o domnişoară de la siteul Gameshop. Pe l�ngă că sunt fericit că mi s-a confirmat că vineri cel t�rziu voi deţine jocul, voi mai primi şi un tricou cadou.
Domnii mei, eu unul sper să vină de m�ine![]()
![]()
Problema este ca am crezut ca ieri voi fi sunat pentru confirmare si in pagina comenzii am scris ca doresc sa fiu contactat dupa ora 14 intrucat nu eram disponibil inainte de ora mentionata. Asta s-a schimbat odata cu programul de azi si daca voi fi sunat dupa 14 se pare ca nu ma voi bucura de joc decat in weekend. Poti face ceva in legatura cu asta?
Gata, am fost sunat si eu, maine imi ajunge.
Se pare ca m-am incadrat in primii 20 cu precomenzi, asa ca primesc si tricou.
G-XtremE, incearca sa suni tu inapoi sa le spui cum sta treaba, dar chiar daca ti-l trimite maine, stai linistit ca iti ajunge vineri 100%.
Mie nu mi s-a intamplat niciodata sa vina dupa 2 zile cand a fost trimis ceva prin curier, tot timpul mi-a venit a doua zi.
De exemplu COD 4 l-am comandat intr-o vineri pe la ora 13, am fost sunat, si sambata pe la 11 m-au sunat de la curier ca mi-a ajuns jocul.
Eu sunt din Oradea, deci daca la mine ajunge asa repede din Bucuresti, trebuie sa ajunga si in alte parti.
Eu zic sa stai linistit ca sigur il ai pe weekend.
Mai aduceti Pagina Produsului ?
Am fost sunat si eu de la GS de o doamna, mi-a fost confirmata comanda dar se pare ca nu am mai avut loc la tricou![]()
am facut si eu comanda de red dead redemption (Flag this messageComanda 201004230040315641 la www.GameShop.ro (23-04-2010), dar nu m-a sunat nimeni. E vreo problema?
DrMengele - lasa-mi adresa de email intr-un PM si verific.
DrMengele - aveai telefonul inchis, pleaca maine. Te suna colega mea.
Eu am facut precomanda aproape imediat dupa ce s-a introdus jocul pe site, mai exact in 18.02.2010, deci de 4 luni.
Tricou a zis RvsS ca se da doar la primii 20, dar daca ai comandat abia ieri, nu aveai cum sa te incadrezi.
La jocurile care stiu ca ma intereseaza, eu tot timpul fac precomanda imediat cum se introduc pe site, pentru ca nu am nimic de pierdut.
In caz ca ma razgandesc, cand ma suna de la gameshop, anulez precomanda si gata.
Mai sunt si unele avantaje, cum este de exemplu la MAFIA 2, care costa daca faci acuma precomanda 170 RON ceea ce e un pret foarte ok.
De ce sa nu profit?![]()
DrMengele - ok, ma bucur ca s-a rezolvat.
S-a anuntat editia de colectie la Mafia 2
Mafia II Collector's Edition ContentsO sa fie disponibil pe Gameshop?
- Collectible SteelBook Casing: Brushed metallic SteelBook hard case with debossed logo containing two pieces of art featuring Vito and Joe, the stars of Mafia II.
- Made Man Pack: Free access to in-game downloadable pack that lets players get behind the wheel of two different luxury automobiles modeled after cars from the period. In addition, Vito will look the part with two new "made man" suits, including a vintage tux.
- Hardcover Art Book: Get to know the families of Empire Bay with a 100-page photo album-style art book that takes fans through the artistic design process of the game.
- Mafia II Orchestral Soundtrack: Immerse yourself in Empire Bay's symphonic masterpiece with the Mafia II score recorded by the Prague FILMHarmonic Orchestra on CD.
- Map of Empire Bay: Get familiar with the neighborhoods and own the streets with a high quality, tear-resistant map depicting the 10 square miles of Empire Bay and all the hangout spots.
![]()
Bookmarks