Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 174 of 452 FirstFirst ... 74 124 164 172 173 174 175 176 184 224 274 ... LastLast
Results 3,461 to 3,480 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #3461 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    SirAndrew - ne asiguram ca se respecta ordinea precomenzilor. Stiu ca sistemul este putin putin cu susul in jos, dar important este sa se confirme si sa ajunga la voi maine.
    de ce trebuie respectata ordinea cu strictete daca se trimit toate maine?

exista posibilitatea ca unele sa ajunga astazi? sau exista vreo sansa sa nu aveti atatea exemplare cate precomenzi sunt?

2. #3462 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    G-XtremE - da, observatia ta este corecta, trebuie sa te sune pana la ora 13. Dar nu e nicio problema, se rezolva azi pana la ora 13.

---------- Post added 26-05-2010 at 11:25 AM ----------

SirAndrew - se trimit toate azi si ajung maine. Sigur ca avem suficiente exemplare pentru toate precomenzile and beyond

3. #3463 SP
    Member Mavone's Avatar
    Tocmai am fost contactat de o domnişoară de la siteul Gameshop. Pe l�ngă că sunt fericit că mi s-a confirmat că vineri cel t�rziu voi deţine jocul, voi mai primi şi un tricou cadou.

Domnii mei, eu unul sper să vină de m�ine

4. #3464 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    G-XtremE - da, observatia ta este corecta, trebuie sa te sune pana la ora 13. Dar nu e nicio problema, se rezolva azi pana la ora 13.
    Problema este ca am crezut ca ieri voi fi sunat pentru confirmare si in pagina comenzii am scris ca doresc sa fiu contactat dupa ora 14 intrucat nu eram disponibil inainte de ora mentionata. Asta s-a schimbat odata cu programul de azi si daca voi fi sunat dupa 14 se pare ca nu ma voi bucura de joc decat in weekend. Poti face ceva in legatura cu asta?

5. #3465 SP
    gata, m-a sunat si am si tricoul...

6. #3466 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Gata, am fost sunat si eu, maine imi ajunge.
    Se pare ca m-am incadrat in primii 20 cu precomenzi, asa ca primesc si tricou.
    G-XtremE, incearca sa suni tu inapoi sa le spui cum sta treaba, dar chiar daca ti-l trimite maine, stai linistit ca iti ajunge vineri 100%.
    Mie nu mi s-a intamplat niciodata sa vina dupa 2 zile cand a fost trimis ceva prin curier, tot timpul mi-a venit a doua zi.
    De exemplu COD 4 l-am comandat intr-o vineri pe la ora 13, am fost sunat, si sambata pe la 11 m-au sunat de la curier ca mi-a ajuns jocul.
    Eu sunt din Oradea, deci daca la mine ajunge asa repede din Bucuresti, trebuie sa ajunga si in alte parti.
    Eu zic sa stai linistit ca sigur il ai pe weekend.

7. #3467 SP
    Quote Originally Posted by Ionutz83 View Post
    Gata, am fost sunat si eu, maine imi ajunge.
    Se pare ca m-am incadrat in primii 20 cu precomenzi, asa ca primesc si tricou.
    G-XtremE, incearca sa suni tu inapoi sa le spui cum sta treaba, dar chiar daca ti-l trimite maine, stai linistit ca iti ajunge vineri 100%.
    Mie nu mi s-a intamplat niciodata sa vina dupa 2 zile cand a fost trimis ceva prin curier, tot timpul mi-a venit a doua zi.
    De exemplu COD 4 l-am comandat intr-o vineri pe la ora 13, am fost sunat, si sambata pe la 11 m-au sunat de la curier ca mi-a ajuns jocul.
    Eu sunt din Oradea, deci daca la mine ajunge asa repede din Bucuresti, trebuie sa ajunga si in alte parti.
    Eu zic sa stai linistit ca sigur il ai pe weekend.
    Da man da eu am examen luni si am vreme de PS3 azi si maine. De curiozitate cand ai comandat rdr-ul ca ai parte si de tricou?

8. #3468 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Mai aduceti Pagina Produsului ?

9. #3469 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    Mai aduceti Pagina Produsului ?
    1 bucata in stoc acum

10. #3470 SP
    Am fost sunat si eu de la GS de o doamna, mi-a fost confirmata comanda dar se pare ca nu am mai avut loc la tricou

11. #3471 SP
    Member Dell 17's Avatar
    am facut si eu comanda de red dead redemption (Flag this messageComanda 201004230040315641 la www.GameShop.ro (23-04-2010), dar nu m-a sunat nimeni. E vreo problema?

12. #3472 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    DrMengele - lasa-mi adresa de email intr-un PM si verific.

13. #3473 SP
    Member Dell 17's Avatar
    trimis PM...sper sa primesc tot maine daca nu s-a depasit vreo limita de timp

14. #3474 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    DrMengele - aveai telefonul inchis, pleaca maine. Te suna colega mea.

15. #3475 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Da man da eu am examen luni si am vreme de PS3 azi si maine. De curiozitate cand ai comandat rdr-ul ca ai parte si de tricou?
    Eu am facut precomanda aproape imediat dupa ce s-a introdus jocul pe site, mai exact in 18.02.2010, deci de 4 luni.
    Tricou a zis RvsS ca se da doar la primii 20, dar daca ai comandat abia ieri, nu aveai cum sa te incadrezi.
    La jocurile care stiu ca ma intereseaza, eu tot timpul fac precomanda imediat cum se introduc pe site, pentru ca nu am nimic de pierdut.
    In caz ca ma razgandesc, cand ma suna de la gameshop, anulez precomanda si gata.
    Mai sunt si unele avantaje, cum este de exemplu la MAFIA 2, care costa daca faci acuma precomanda 170 RON ceea ce e un pret foarte ok.
    De ce sa nu profit?

16. #3476 SP
    Member Dell 17's Avatar
    DrMengele - aveai telefonul inchis, pleaca maine. Te suna colega mea.
    Nu am avut inchis telefonul....am circulat cu masina pe un traseu mai lung si am vb f mult la telefon. Admit insa ca in unele locuri sa nu fie semnal. Asta e, oricum nu ardea nimic, e bine si asa, Multumesc.

17. #3477 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    DrMengele - ok, ma bucur ca s-a rezolvat.

18. #3478 SP
    Member Johnny's Avatar
    S-a anuntat editia de colectie la Mafia 2

Mafia II Collector's Edition Contents
    • Collectible SteelBook Casing: Brushed metallic SteelBook hard case with debossed logo containing two pieces of art featuring Vito and Joe, the stars of Mafia II.
    • Made Man Pack: Free access to in-game downloadable pack that lets players get behind the wheel of two different luxury automobiles modeled after cars from the period. In addition, Vito will look the part with two new "made man" suits, including a vintage tux.
    • Hardcover Art Book: Get to know the families of Empire Bay with a 100-page photo album-style art book that takes fans through the artistic design process of the game.
    • Mafia II Orchestral Soundtrack: Immerse yourself in Empire Bay's symphonic masterpiece with the Mafia II score recorded by the Prague FILMHarmonic Orchestra on CD.
    • Map of Empire Bay: Get familiar with the neighborhoods and own the streets with a high quality, tear-resistant map depicting the 10 square miles of Empire Bay and all the hangout spots.
    O sa fie disponibil pe Gameshop?

19. #3479 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    O sa aveti disponbil la pre-comanda Test Drive Unlimited 2 ?

20. #3480 SP
    gata. mi-a venit si mie red dead..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.