Scrie foarte clar pe site: 27.07.2010.
Vreunul dintre discounturile de aici se aplica si la hardware? Discountul de ConsoleGames sau cel de GameShop Club?
Bobby - in general discount-urile nu se aplica la hardware.
Razvan, tot nu m-a sunat nimeniAs vrea sa plece azi si coletul meu daca se poate. Chiar trebuie confirmarea aia?
Razorel- ti-am dat PM ca pleaca azi, daca ai confirmat nu mai avem de ce sa te sunam. Lasa-mi numele sau emailul din nou pe PM si iti confirm prin PM daca a plecat.
FIFA 11 PC va fi next gen anul asta
Stiu ca nu are legatura cu consolele, dar e un eveniment in lumea gaming![]()
EA va pierde mult prin aceasta miscare. Eu cel putin nu o sa le mai cumpar jocul (si cred ca vor fi mult mai multi care vor face acest lucru).
Eu ma refeream la varianta de console. Prin miscarea asta vor pierde din ce in ce mai multi consolisti.
Era normal sa faca un pas si varianta de pc , doar nu era sa ramana pe console cel mai bun si pe pc foarte slab ! Nu cred ca va reflecta asupra vanzarilor, cel putin nu semnificativ, zic eu ! Pe console deja e next-gen !
@Killswitch: Nu vor pierde nimic cu miscarea asta. Era si normal sa se intample asa ceva, pana la urma PCul e la nivelul PS2ului de la aparitia PS3 si Xbox 360. Aici vorbind strict de seria Fifa.
Ati putea baga cumva in stoc si PSN Cards ? Eu in mod sigur voi cumpara cateva bucati si sunt sigur ca mai sunt si altii care ar dori introducerea in stoc a astfel de produse.
Salutari! am plasat si eu o precomanda pentru Xbox 360 slim. Sper din suflet ca pana la inceputul lui August sa ajunga la mine! Multumesc!
Am si eu o problema cu Prestige Edition-ul la MW2, editia de X360.
La suportul pt. capul lui MacTavish am primit 2 bucati identice si nu se pot uni, am observat pe YouTube ca o bucata din suport este cu emblema IW, eu pe aceea nu o am.As dori sa stiu Razvan, daca poti rezolva cumva rezolva aceasta situatie.
P.S. Scuze ca am postat atat de tarziu de cand a venit produsul, dar eu am intrat in posesia lui astazi( pana acum a fost la mama mea).
Multumesc!
Bookmarks