De aceea nu aducem editii de colectie, pentru ca e posibil ca contina cod DLC care nu va fi disponibil. Nu se poate rezolva pana cand nu intra MS oficial cu Xbox live in Romania.
De aceea nu aducem editii de colectie, pentru ca e posibil ca contina cod DLC care nu va fi disponibil. Nu se poate rezolva pana cand nu intra MS oficial cu Xbox live in Romania.
Aveti in stoc asa ceva sau mai aduceti? Pagina Produsului
Nu mai avem si nu mai aducem pentru ca nu se mai produce. Am lasat-o pe site, pentru ca s-ar putea sa vina retur, dar nu am informatii exacte.
---------- Post added 30-07-2010 at 03:16 PM ----------
Update pentru Halo Reach - versiunile pe care le vom primi sunt identice cu restul Europei, deci si cu coduri DLC, asa ca vom aduce toate cele 3 versiuni.
Ati primit raspuns in legatura cu cutia de carton ce nu a fost livrata cu StarCraft II ?
Cati ani oferiti garantie la produsul acesta? Pagina Produsului
Voi fi plecat pana pe 20 august si nu voi putea raspunde la timp intrebarilor voastra. Va rog sa sunati direct la 0374200395 sau sa dati un email la [email protected] in aceasta perioada.
Răzva, o să aduceți:
![]()
![]()
Salutări!
Știe cineva de ce atunci c�nd �ncerc să fac o comandă folosind cardul de credit �mi apare această eroare: Invalid account! ?
Cheers!
Bookmarks