daca ai sa stai doar sa astepti sa scrie pe site ca e pe stoc si nu vei face niciodata precomanda... o sa ramai cu privitul.
unii l-am luat asa:
deci le poti da peste nas...
daca ai sa stai doar sa astepti sa scrie pe site ca e pe stoc si nu vei face niciodata precomanda... o sa ramai cu privitul.
unii l-am luat asa:
deci le poti da peste nas...
salut, va deranjez cu o intrebare . jocul SPYRO ptr. xbox 360 este pe stoc sau nu?
multumesc.
Nu pot. Pentru ca NU ESTE IN STOC. Stiu ca smecherii il aduc din afara la un pret chiar mai mic (chiar ei zic ca e adus din Germania sau UK sau alte state). Dar regulile de la publicitate (facute cand Decebal era tanar si neschimbate de atunci) zic ca trebuie sa dai pret "din Romania" si la produse care se afla "in stoc".
Oricum, nu pot intelege de ce nu se aduce - e clar ca trece si lumea ar vrea sa cumpere. Mai bine se tin in stoc jocuri de 300 lei pe care nu le cumpara nici dracu ?
RaverX - Kinect este disponibil in toata Europa in cantitati limitate. Noi am comandat inca de la lansare foarte multe bucati si am primit in transe. Deci raspunsul la intrebarea ta - pentru ca cererea este prea mare pentru capacitatea de productie.
Am vandut la fiecare transa cate bucati am primit. Am scris si aici cand intra din nou in stoc. In acest moment s-a epuizat si nu vom mai primi anul acesta. Mai avem inca multe bucati de adus, daca faci o precomanda te vom suna cand va fi din nou in stoc.
---------- Post added 20-12-2010 at 05:00 PM ----------
Pagina Produsului - noua consola PS3 160 gb, acum in stoc.
Salut, mai aveti Assassins Creed Brotherhood PS3 in stoc ?? Intreb asta pentru ca am dat comanda de cateva zile deja si nu m-a sunat nimeni pentru confirmarea comenzii.
dead space 2 e un titlu EA care se lanseaza intr-o luna? ceva precomenzi, eventual editii de colectie?
Am sunat si ieri inainte de ora 17 si acum dimineata. Nu raspunde nimeni... Holiday season??
Fable 3 din pacate nu mai este in stoc si nu va mai veni.
---------- Post added 21-12-2010 at 10:28 AM ----------
Da-ne un telefon la 0374200395. Mai este in stoc.
---------- Post added 21-12-2010 at 10:28 AM ----------
Da, totul va fi trecut pe site in scurt timp. Si editiile de colectie.
OK. Comenzi pentru ce aveti pe stoc se mai pot face? Ma repet, dar nu raspunde nimeni la telefonul vostru de ieri...
Imi pare rau, dar nu stiu ce ai discutat la telefon si la ce te referi. Daca ai vb ceva cu colega mea, te rog contacteaz-o direct la [email protected].
Salut,
Am o intrebare,daca merg maine dimineata la sediul vostru gasesc FACEBREAKER?
De ce CE-ul de la Dead Space 2, varianta de ps3 nu contine replica Plasma Cutter-ului si totusi are acelasi pret ?
In plus pe amazon si pe majoritatea site-urilor variante CE de ps3 contine exact acelasi lucruri cu variante CE de Xbox..
Nevermind, a aberat taz pe topicul dedicat jocului.
Am facut precomanda la Mass Effect 2 PS3, ca am vazut ca incepea sa-i creasca pretul lol
O rugaminte as avea, ca ultimele doua dati s-a cam șmecherit curierul: daca tot platesc transportul si dau adresa completa si stie la ce apartament/usa sa vina, nu prea da bine cand ma suna sa-mi zica sa cobor si sa-l astept in strada, ca are el drum pe undeva prin cartier, nu?![]()
Bookmarks