Am comandat si eu Killzone 3 + Red Dead Redemption Undead Nightmare = 390 ron si cu discountul de la codul de membru 370 ron iar cu noua oferta 185 ron, nu pot sa zic decat multumesc Gameshop.ro
Am comandat si eu Killzone 3 + Red Dead Redemption Undead Nightmare = 390 ron si cu discountul de la codul de membru 370 ron iar cu noua oferta 185 ron, nu pot sa zic decat multumesc Gameshop.ro
Ok, pentru luni de-acuma: exista vreo sansa de a se face un refresh in stocurile afisate pe site? Asta pentru a evita nennnnnnumaratele intrebari daca jocul X sau Y exista clar in depozit.
---------- Post added 27-02-2011 at 10:43 PM ----------
Dragon Age II Meh, de actualizat si in stoc, nu mai exista de fapt Dragon Age 2 Signature Edition.
comandat Killzone 3+The Saboteur...cred ca asta va fi forma tuturor comenziilor(cel putin ptr PS3 owners) :KZ3+random game
Me too
Killzone 3 + Modern warfare 2 ( collection game ) = 409
Toate comenzile pana la epuizarea stocurilor , ca dupa aia o sa planga astia ca nu mai au ce comanda
vedeti ca acum nu mai apare killzone 3 ca fiind pe stoc...
deci ma indoiesc ca l-a prins careva pana la ora 10:15 la comanda incat sa-l scoata asa de repede de pe site.
mai mult ca sigur a ramas gresit si ieri ca fiind pe stoc.
no comment.![]()
Am facut eu o comanda pe la 9 si ceva si era in stoc. Acum sa vedem ce o sa mi se spuna la telefon.
pai programul incepe la 10, ora la care au si modificat stocul repede cand au vazut probabil sutele de comenzi pentru killzone.
si dupa cum spuneam exista doua variante:
1. stocul era deja dus de vineri, caz in care am facut degeaba comanda.
2. cand au inceput programul au vazut ca sunt foarte multe comenzi pentru killzone 3 si desi mai au bucati in stoc au decis sa-l scoata de pe site.
sa vedem acum ce o a fie.
il asteptam pe Razvan sa-si bea cafeluta de dimineata si sa arunce un ochi pe forum.
---------- Post added 28-02-2011 at 11:02 AM ----------
rectificam...
m-au sunat si vine maine coletul!![]()
SirAndrew - te rog mult de tot sa nu mai faci presupuneri. Multumesc.
---------- Post added 28-02-2011 at 11:04 AM ----------
Salut,
deci produsul este complet functional, nu are nicio problema, dar totusi ai dori sa il returnezi pentru ca nu ai restul de hardware necesar pentru a-l folosi ? Daca am inteles corect ma voi interesa si voi reveni cu un raspuns pentru tine. Multumesc.
pai daca ne-ai lasat in ceata... ce sa facem si noi.. o luam pe ghicite.
no offense dar nu m-am luat de nimeni.
acum daca te-au suparat unii nu te lua de toti.
Nu in urmatoarele 2-3 saptamani.
---------- Post added 28-02-2011 at 11:06 AM ----------
None taken, dar raman pe thread lucruri scrise si oamenii isi fac o parere gresita pentru ca nu mai editeaza nimeni. Ramane scrise presupuneri care nu au legatura cu realitatea. Mi le poti trimite mie pe PM daca vrei
---------- Post added 28-02-2011 at 11:06 AM ----------
Da, corect.
---------- Post added 28-02-2011 at 11:07 AM ----------
Se face reducerea de 50% de la pretul standard, nu se mai aplica alt discount (cel de membri). Produsul mentionat este in stoc.
---------- Post added 28-02-2011 at 11:08 AM ----------
Da, am discutat sa se procedeze asa. Multumesc.
---------- Post added 28-02-2011 at 11:10 AM ----------
Este discount de 50% la pretul standard, nu de la pretul cu discount de membri.
---------- Post added 28-02-2011 at 11:10 AM ----------
Nu avem o data exacta deocamdata.
---------- Post added 28-02-2011 at 11:13 AM ----------
Update de stoc a fost facut. Acum se proceseaza comenzile din weekend. Exista o foarte mica posibilitate sa nu mai "prinzi" produsul comandat astfel:
- Jocul este in stoc acum (dimineata). Se suna, se confirma comenzile, se proceseaza, se scad din stoc. Ajunge la comanda ta si nu mai este stoc. El apare inca in stoc pe site momentan, pana la urmatorul update, dar s-a terminat prin procesarea comenzilor efectuate inainte de a ta. Repet - asta este destul de rar intalnit.
Dragon Age 2 - sa nu mai confundam ofertele de pe site-ul oficial cu cele din diferite teritorii. Signature Edition exista in continuare, nu are legatura cu precomanda de pe site-ul oficial.
---------- Post added 28-02-2011 at 11:16 AM ----------
Referitor la Killzone 3 - s-au inregistrat comenzile si se vor onora in limita stocului disponibil, in ordinea in care au fost efectuate. La prima vedere - se vor onora aproape toate comenzile pentru acest titlu, dar sa asteptam terminarea procesarii comenzilor. A fost scos de pe site pentru ca probabil se va termina stocul dupa confirmarea comenzilor si nu mai este pe drum un alt stoc deocamdata. Va fi afisat pe site din nou in momentul in care stoc va fi din nou disponibil (nu exista inca o data exacta deocamdata).
Am fost sunat si eu. KZ3 + Just Cause 2 la ~185 de lei. Chiar nu ma asteptam /mai ales dupa mica dezamagire de saptamana trecuta - n-am mai scris aici, dar Razvan stie despre ce e vorba/. In fine, felicitarile mele pentru GS.
da, trebuie sa recunoastem aportul lui Razvan in treaba asta, mai ales ca a vorbit ca de aceasta data sa se onoreze comenzile in ordine!
un mare plus pentru Gameshop!
Bravo!
Produsul e functional, am si hardware-ul necesar, dar nu-l pot folosi in conditii optime (trebuie sa stau prea in spate si am un monitor de 23" - nu mai vad nimic pe el). In plus nu-l deloc multumit de cum se comporta, dar asta e strict problema mea.
Ideea e daca se poate returna sau nu si daca da - ce anume trebuie sa fac si cum primesc banii.
Multumesc.
o mica observatie:
Killzone 3 apare iar ca fiind pe stoc?
Pagina Produsului
Bookmarks