Salut! Vreau sa stiu si eu daca o sa aduceti noul joc Tomb Raider, l-am cautat pe situl vostru si nu l-am gasit. Multumesc!
Salut! Vreau sa stiu si eu daca o sa aduceti noul joc Tomb Raider, l-am cautat pe situl vostru si nu l-am gasit. Multumesc!
Gamer4life
- s-a luat in considerare acest aspect, inca nu am ajuns la o concluzie.
---------- Post added 22-06-2011 at 12:51 AM ----------
djady - este putin cam devreme sa fie la precomanda, este inca in faza de inceput de dezvoltare, dar va fi adus de noi si va fi prezent pe site cand se vor anunta detalii mai exacte.
Nu stiu cum este la inceput de dezvoltare cand data de lansare este 09/09/2011, iar uncharted 3 apare mai tarziu si il aveti pentru precomanda pe site. Oricum, multumesc de raspuns!
probabil s a uitat aici
Tomb Raider - Sony PlayStation 3 (PS3) - ShopTo.Net
dar...
http://en.wikipedia.org/wiki/Tomb_Ra...012_video_game)
Ar fi cred o idee foarte buna ,chiar foarte buna,pt ca clienti sunt si cred ca la fel si doritor pt filme 3d si blueray......Ms frumos pt raspuns
Am o intrebare legata de precomanda deus ex .
Vara aceasta nu voi fi acasa si as vrea sa stiu daca pot da precomanda cand il afisati pe site si sa l primesc dupa 1 octombrie 2011 sau ceva de genul . ( presupun ca vor fi diferente la pret precomanda < comanda )
Incredibil, din 2000 de editii aducem 1999 si prima intrebare este de ce nu avem editia aia care lipsesteNu, nu aducem Augmented de PC, aducem standard la 99,9 lei (care este super pret) si aducem si Collector's Edition la un pret foarte mic. Augmented (alaturi de standard + bonus DLC si Collector's) exista pe console.
---------- Post added 23-06-2011 at 01:25 AM ----------
Nu.
---------- Post added 23-06-2011 at 01:26 AM ----------
Da, pretul se va modifica. Puteti face precomanda si daca stocul va fi disponibil si dupa 1 octombrie il veti primi la pretul din precomanda.
dante23481
probabil s a uitat aici
Tomb Raider - Sony PlayStation 3 (PS3) - ShopTo.Net
dar...
http://en.wikipedia.org/wiki/Tomb_Ra...012_video_game)
Da, exact acolo m-am uitat...sorry
Am vrut sa spun ca pentru Deus Ex se scot foarte multe editii si am facut eforturi sa le aducem pe toate, chiar si pe cele rare si scumpe. Una singura nu a venit (Augmented PC) si despre fix aia a venit si intrebarea
it.addi - vei putea comunica telefonic acest aspect cand veti fi sunat pentru confirmare.
apropo de amanari.. daca jocul apare vineri si eu zic la telefon cand ma suna de la voi ca as dori sa-l primesc prin curier in ziua de luni, in loc de vineri... se poate fara nici o problema nu? nu sunt sanse sa se epuizeze stocul de editii de colectie sau ceva... presupun ca se poate opri o copie pentru o zi in plus...
SirAndrew - in principiu este ok.
Sunt multumit si cu Collector's Edition. Cand am intrebat ieri seara pe site la PC era doar standard.
Referitor la Super Street Fighter IV Arcade Edition exista intarziere ? ( nu am fost sunat azi si maine ar trebui sa apara )
La FEAR 3 mai aduceti Collector's?![]()
Bookmarks