Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 353 of 452 FirstFirst ... 253 303 343 351 352 353 354 355 363 403 ... LastLast
Results 7,041 to 7,060 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #7041 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    pai ma indoiesc ca isi duc produsele la magazin cu fan curier
    de obicei iti zic ca a doua zi, dupa ora 10 il ai la magazin... spun doar ce mi s-a intamplat mie... daca a fost un caz singular imi cer scuze.
    De cele mai multe ori folosim tot Fan Courier pentru transfer depozit-magazin. Putem sa aducem articole de acolo la magazin special pentru voi, doar precizati la telefon acest aspect. Singura problema este ca nu se poate garanta ca vor fi a doua zi acolo pentru ca nu garanteaza Fan-ul ca livreaza.

2. #7042 SP
    Junior Member TheArsonist's Avatar
    Si in cazul in care cineva alege sa ridice jocul din Store si nu prin Fan, i se mai percep cei 20 de lei pentru curier ? Normal ar fi sa nu. Intreb totusi pentru ca nimic nu ma mai surprinde.

3. #7043 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    TheArsonist - nu trebuie sa lasi nimic in plus la curier.
    Transportul este gratuit daca esti membru GS, daca ai comanda de peste 189 lei sau daca folosesti codul de pe prima pagina a acestui site. Nici daca doresti sa ridici de la concept store nu se factureaza transport.

4. #7044 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by TheArsonist View Post
    Si in cazul in care cineva alege sa ridice jocul din Store si nu prin Fan, i se mai percep cei 20 de lei pentru curier ? Normal ar fi sa nu. Intreb totusi pentru ca nimic nu ma mai surprinde.
    ai un cod pe prima pagina a acestui site care iti garanteaza transport gratis indiferent de valoarea comenzii.

5. #7045 SP
    Junior Member TheArsonist's Avatar
    editat. am inteles multumesc. deci indiferent de valoarea comenzii, folosind codul acela livrarea este gratuita.

6. #7046 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Pai am spus la telefon ca vreau sa ridic din Concept Store si mi s-a spus ca pot, doar ca dureaza pana saptamana viitoare, luni, ca zilele astea nu livreaza acolo.

7. #7047 SP
    Quote Originally Posted by TheArsonist View Post
    editat. am inteles multumesc. deci indiferent de valoarea comenzii, folosind codul acela livrarea este gratuita.

te rog... uita-te totusi pe prima pagina... sub reclama cu gameshop de acolo...

8. #7048 SP
    Member party_man's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Salut,

am inteles ceea ce spui. Problema este urmatoarea: depozitul nostru se afla in comuna Joita. Acolo lucreaza pentru noi o firma cu care avem contract sa opereze depozitul nostru, o firma specializata in logistica. Ei impacheteaza, trimit, receptioneaza pentru noi. Daca un colet nu ajunge la ei, nu avem ce sa facem, nu merg ei in alte locatii ca sa il ridice si asta nu pentru ca sunt oameni rai ci pentru ca nu este in contract sa faca asa ceva. Nu inteleg de ce nu livreaza posta un colet pe care tu il trimiti intr-o locatie.

Daca acest colet nu este livrat de posta nu este normal sa facem o reclamatie? Adica posta iti ia banii pana la oficiul lor postal sau se angajeaza sa livreze?

Oricum, ca sa rezolvam problema, daca nu vor livra la noi si se va intoarce la tine, hai sa discutam cand revine si sa cautam o solutie pentru a expedia printr-o firma care chiar livreaza.
    Pai nu ati rezolvat nimic, tot acolo ajung, platesc coletul dus-intors astept vreo 15 zile, 2 zile dus, 2 zile intors, 10 zile stationare, mai platesc odata transportul prin curier spre voi si sa astept un transfer bancar care si ala v-a costa pentru ca mai mult ca sigur avem conturi in banci diferite s.a.m.d. ar fi fost mult mai simplu daca toate precizarile erau facute de prima data, dar pentru voi e greu si comod sa fie asa...nu-nteleg de ce ar fi asa greu ca cineva sa ridice coletul ala de la posta chiar daca nu e prevazut in contract, platesc eu imi adaugati banii la comanda viitoare, ca sa evit timpul asta mort doar pentru ca nu vreti sa scrieti toate conditiile pe care le vreti indeplinite de catre client.

9. #7049 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Aliosa - este aceeasi problema cu Fan. Noi cerem azi dar Fan nu garanteaza ca ajunge, de aceea colega mea spune ca poate ajunge sigur luni ca sa nu te cheme la magazin si sa nu aiba stoc.

---------- Post added 30-06-2011 at 04:16 PM ----------

party_man - imi pare rau ca nu te pot ajuta cu ceva mai mult, dar nu inteleg - posta nu livreaza unde trimiti tu? Eu asta nu inteleg, ei nu se angajeaza sa livreze coletul? Conditiile noastre sunt foarte clare - jocurile sa ajunga la noi. Daca nu ajung.... Am inteles ca vei suporta un cost de trimitere, te rog sa imi dai un PM cu cat este si voi propune sa ti se faca o reducere echivalenta la urmatoarea comanda, daca este ok pentru tine.

10. #7050 SP
    Member party_man's Avatar
    voi aveti o problema...serios, daca nu ai lucrat cu posta nu stii, trebuie sa mergi la ghiseu sa iei coletul. de aia e mai ieftin si de aia ai contract cu firma de curierat, daca ti-ar fi livrat si posta acasa, nu ar mai fi existat fan curier. uite nr de tel si persoana de ocntact de la oficiul postal joita, sunt sigur ca daca e bunavointa se poate rezolva.
    Telefon: 0246/252.261
    Persoana de contact: Mihalache Ionica
    Orar: L-V: 08:00-15:30

11. #7051 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Salut,

imi pare rau, nu se poate rezolva daca nu ajunge coletul la noi. Nu este vorba de bunavointa aici, avem toata bunavointa.

---------- Post added 30-06-2011 at 05:03 PM ----------

Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    Salut,
    Veti aduce cumva Forza Motorsport 4 Collectors Edition ?
    Este foarte posibil, dar vom avea informatii suplimentare in viitor.

12. #7052 SP
    UberDude Honord's Avatar
    RvsS cred ca pretul pentru FarCry 2 pentru PC este gresit ( este de 99,99 ), spun asta deoarece pana acum era 29,99.

13. #7053 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Voi da ti spaga la curier ?
    Vorbesc de sume peste 10 lei . Ca mai ramane 5 bani , 10 bani , 1 leu nu i nimic .

Aveti planuri sa deschideti inca un concept store in Moldova in viitorul apropiat ?

14. #7054 SP
    Junior Member xenotech's Avatar
    Salut , am facut si eu o comanda de 2 jocuri, doar ca nu am stiut unde sa pun codul de pe site pt a beneficia de transport gratuit asa ca l-am scris la sfarsit la Comanda uite pui alte informatii. Este ok ?

15. #7055 SP
    cand faci comanda, si esti logat pe site, inainte de a o completa iti apare un camp in dreapta jos, unde se baga codul...

16. #7056 SP
    Member kosashu's Avatar
    Salut Razvan! Am o reclamatie. Am comandat de pe Gameshop.ro 2 jocuri. Astazi le-am primit, dar unul dintre ele nu e ok. Este vorba despre NBA Jam PS3 care a venit cu carcasa lovita zdravan si nu a venit in tipla originala PS3, deci a fost resigilat. Cand am cumparat de pe site, am cumparat un joc nou, nu resigilat. Nu am desfacut jocurile, tocmai ca sa pot sa fac poze sa ti le arat daca e nevoie. Celalalt joc e ok, deci carcasa nu a fost lovita la transport ci a fost livrata de la voi din depozit gata lovita. Astept un raspuns din partea ta daca se poate face ceva. Multumesc!

17. #7057 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    RvsS cred ca pretul pentru FarCry 2 pentru PC este gresit ( este de 99,99 ), spun asta deoarece pana acum era 29,99.
    Imi dai un link? N-am facut nicio modificare, dar nu este activ produsul.

---------- Post added 01-07-2011 at 10:38 AM ----------

Quote Originally Posted by kosashu View Post
    Salut Razvan!
    Am rugamintea sa dai un email la [email protected] cu aceasta problema. Se rezolva, sigur ca da. Te va contacta colega mea cu toate detaliile in urma emailului tau.

18. #7058 SP
    Member digitalhater's Avatar
    Coletul cu DJ Hero 1 (versiunea cu controler) + Dj Hero 2 au ajuns azi. E prima oara cand comand de la GameShop.ro insa sunt dezamagit. Pachetul DJ Hero 1 a venit desigilat, habar n-am daca controller-ul este nou sau folosit, jocul este sigilat insa.

E normal sa vina desfacut?

19. #7059 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    digitalhater - nu este folosit produsul. Uneori produsele au fost expuse in magazine si li se inlatura tipla pentru ca aceasta contine preturi, elemente de securitate, etc. Daca este nemultumit de produs, te rog contacteaza-ne la [email protected].

20. #7060 SP
    damn... no package for me... yet...

Razvane pe unde pot sa sun?
    daca sun direct la fancourier parca vad ca imi spun ca habar n-au...

*gata, nevermind, am rezolvat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 353 of 452 FirstFirst ... 253 303 343 351 352 353 354 355 363 403 ... LastLast