Vod00 - Ne poti si contacta la 0800842637.
Vod00 - Ne poti si contacta la 0800842637.
Hmm adica un om cu precomanda la pwp are sanse sa ramana fara pwp?! asta inteleg din raspunsul dat lui Vod00
Cred ca nu m-am exprimat corect - avem deja codurile de PWP si ar trebui sa fie ok pentru toata lumea.
Am primit telefon. Ajunge vineri. Pai teoretic ar putea fi date pe mail cand se primeste confirmarea ridicarii comenzii de la curier. Daca vine curierul prea tarziu cred ca se vor trimite de a doua zi.
Da, vom face eforturi sa trimitem aceste coduri pe 28.
---------- Post added 25-10-2011 at 10:38 AM ----------
Avem acum pe site si bonusuri de precomanda pentru Assassin's Creed Revelations. Desigur, acestea se aplica si pentru precomenzile deja efectuate, in limita stocului disponibil.
Vrei să zici Premium - VIP sunt cei care comercializează produse.
Pentru a deveni user Premium, click aici. Pentru mai multe detalii, vezi acest thread.
salut razvan, doua intrebari am si eu.1.Daca fac precomanda la voi de assassins creed revelations collectors edition pt ps3 primesc si primul assassins creed?2.Ce se mai aude cu precomanda la Skyrim si cam la ce pret o sa vina?
1. Ni s-a confirmat pentru editia standard. Deocamdata nu stiu pentru celelalte editii daca vor include AC1, dar ne interesam si daca primim un raspuns revin.
2. Skyrim sper sa fie la precomanda cu o saptamana inainte de lansare. Preturile aproximative sunt 169 PC si 269 PS3 (la care se aplica desigur diversele reduceri disponibile).
---------- Post added 26-10-2011 at 01:02 PM ----------
Pentru evenimentu de lansare Battlefield 3 - detalii aici GameShop.ro | Facebook.
Bookmarks