Daca nici astea nu sunt super preturi ... bravo RvsS.
Taw - nu am cum sa asociez numele din factura cu nick-ul de pe forum, dar avand in vedere ca am anuntat prima data aici cred ca sunt si oameni de aici care au cumparat, ii las pe ei sa ne spuna. Sper ca nu crezi ca e doar o manevra de marketing, nu-mi sta in fire.
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
AndRewqp - produsul este in stoc (..::GameShop.ro::..) si i se poate aplica si reducerea de membru al CG. Nu exista o reducere ca la Xbox 360.
da Taw, mie mi-a ajuns azi. A fost comandat asa cum mi-a recomandat RvsS cu o zi inainte, prin mail. Si mi-a venit fara nici un fel de probleme.
Poze pe Ce ne-am cumparat azi in cateva minute! -> http://www.consolegames.ro/forum/f60...html#post86852
Deja s a epuizat stocul Guitar Hero 3.
Daca fac o predcomanda acum cand pretul este 99 RON, atunci cand aduceti din nou pretul va creste?
Pfoai, mor de ciuda. Am comandat ieri imediat dupa ce a postat RvsS anuntul si nu am reusit sa prind si eu o bucata de GH3. Damn it
.
Mariusik - nu se mai produce, deci nu prea cred ca vom mai putea aduce. Daca va mai veni, da, va fi 99,9 lei, dar nu avem de unde sa il mai aducem.
k1du - din pacate nu mai sunt si nici nu stiu daca vor mai veni pentru ca nu se mai produc.
Totusi, sunt multe jocuri la 99,9 lei pe site acum pentru Xbox 360, in stoc.
Sa va povestesc experienta mea cu gameshop...
Acum 13 luni, pe celalalt forum CG, il frecam la cap pe RvsS sa imi gaseasca in depozit un falcon premium, hard de 20 cu forza2 + viva. Deh, eram convins ca falcon = no rrod.
Dupa vreo 5 PM-uri, mi-a gasit baiatul falconul mult dorit la 1399 RON. Cumpar de pe site, ajunge la mine a 2-a zi prin curier (sunt din provincie), toate bune si frumoase pana acum vreo 10 zile. Consola a inceput sa se blocheze, artefacte, rrod. Isi ma revenea dupa ce se racea, mai mergea o ora sau 5 minute, dupa care iar se bloca. A tinut-o asa pana duminica 29 martie, cand a decedat de tot. La orice aprindere --> RRoD!
Bun, ce-i de facut? Am luat legatura in aceeasi zi cu RvsS si l-am anuntat ca a murit. Luni am pus-o la curier cu toate accesoriile, marti era la ei si asteptam verdictul. Se repara? Astept cat? Primesc alta in loc? Ce? Cand?
Initial am crezut ca e o gluma de 1 aprilie sau ceva, dar am fost anuntat ca urmeaza sa primesc o consola nou nouta in valoare de cei 1399 RON pe care i-am platit acum 13 luni. Singura consola care era la gs in acesti bani era elite-ul rosu cu res5. RvsS mi-a spus ca daca nu sunt multumit de aceasta optiunie pot alege premium-ul simplu cu hard de 60 sau varianta cu 2 jocuri halo bundle. Evident ca am ales ce ar alege orice om sanatos la cap.
Miercuri cei de la GS mi-au pus la curier consola sigilata, iar in clipa asta am si instalat-o si m-am bagat putin in res5!
E incredibil, nu credeam vreodata ca in Romania se poate rezolva o astfel de problema atat de repede si in foarte mare avantaj pentru client. Adica sa treci de la un "amarat" de premium cu hard de 20, falcon, uzat si defect, la un JASPER ROSU sigilat, elite, toate accesoriile noi noute, cu resident evil 5 la pachet... Ce poate fi mai frumos de atat?
N-am cuvinte sa le multumesc celor de la gameshop pentru surpriza asta, dar in mod special lui RvsS. Poate fara el nu mi-ar fi pus d-zeu mana in cap.
ps : Am primit alta factura din care reiese ca garantia se RESETEAZA. Adica beneficiez la aceasata bijuterie rosie de 3 ani garantie incepand de azi! Prea frumos...
Salut, pe site halo3 apare la pretul de 339 ron si nu la 99 Cum sa procedez ca sa pot cumpara jocul la pretul anuntat mai sus?
Thx
Ionutg - halo 3 nu mai este disponibil. Va fi scos de pe site.
Hihi, nu primesc si eu un xbox pro cu Halo bundle, in loc de pro-ul meu simplu, cand il trimit?
Din jocurile la 99Ron de pe site eu as recomanda Orange Box-ul, o alta oferta ce mi se pare ca nu trebuie ratata. Sper sa imi ajunga si mie maine.![]()
@Tzeb: intr-adevar impresionant. este pentru prima data cand aud de asa ceva in Romania.
Ce pot sa zic....la mai mare!![]()
@Tzeb
Foarte bine, si garantie 3 ani si schimbarea consolei aproape pe loc...lux.
Se pare ca eu am ramas singurul cu consola functionala, toti cei care au luat de la gs odata cu mine au schimbat-o deja o data.![]()
Taw - dintre cei pe care ii cunosti poate, dar nu din total vandute de GS intr-o perioada. Rata de failure la Xbox 360 mie mi se pare f. f. mica in continuare fata de ce aud pe net. S-au intors la noi f. putine fata de cate s-au vandut. Nu ca le-as lua apararea, dar avand contact si cu cele ce vin si (indirect) cu cele ce pleaca, chiar nu se strica multe.
Bookmarks