Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 46 of 452 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 146 ... LastLast
Results 901 to 920 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #901 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    O parte dintre ofertele bune de Xbox 360 se pot vedea direct din pagina dedicata platformei aici, iar cele pentru PS3 aici.
    Asa da. Din ce in ce mai bine. Se vede ca GameShop incepe sa se implice ! Btw, vreo sansa sa gasesc Fallout 3 de X360 la voi ?

2. #902 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Din pacate, negocierile cu cei care distribuie Fallout 3 nu au condus la rezultatele asteptate si nu putem aduce acest titlu decat pe canale care nu sunt oficiale si nu o vom face. Imi pare rau, este un joc foarte bun.

PS: Vreo, nu vre-o.

3. #903 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Promotia de a GTA IV de acum se va termina in scurt timp, daca aveti nevoie de joc faceti achizitia repede.

4. #904 SP
    Junior Member Willi's Avatar
    RvsS am si eu o intrebare,am achizitionat consola cu resident evil 5 de la voi si in eventualitatea ca se strica trebuie sa va trimit si jocul? intreb pentru ca nu imi place si as vrea sa il dau.

5. #905 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Willi: ti s-a raspuns deja aici: http://www.consolegames.ro/forum/f41...-5-xbox-360-a/. Citeste si certificatul de garantie - nu strica niciodata

6. #906 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Willi - da, trebuie si jocul, se considera parte din pachet ca si controller-ul de exemplu.

7. #907 SP
    Junior Member Willi's Avatar
    Ok am inteles sincer nu stiam.

8. #908 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    In cateva zile va fi pe site un bundle special de Paste legat de Xbox 360.

De asemenea, vor fi introduse Afro Samurai, Ready 2 Rumble, Rogue Trooper si cateva jocuri de PC asteptate precum Company of Heroes Tales of Valor si Eve Online.

9. #909 SP
    Junior Member Nikku's Avatar
    Ai idee la ce pret va fi Afro Samurai?

10. #910 SP
    Member kane86's Avatar
    Mai este vreo sansa sa apara o promotie la Guitar Hero cu chitara? Am observat ca deja s-a epuizat stocul.

11. #911 SP
    is the man! trickz's Avatar
    In cateva zile va fi pe site un bundle special de Paste legat de Xbox 360.
    Nu ne dai ceva detalii in premiera?

12. #912 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Nikku - 249,9, reducerea de membru CG se aplica.
    kane86- nu cred ca va mai veni, a fost o promotie in limita stocului.
    trickz - e un bundle special pentru Paste, consola Xbox 360 + 2 jocuri.

13. #913 SP
    Member felixxx's Avatar
    RvsS poti sa imi spui si mie te rog daca o sa mai primiti consola ps3 si ce garantie ar tb sa aiba?
    mersi.

14. #914 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Din cate stiu eu, Flamingo oferea 1 an.

La noi nu va veni in viitorul foarte apropiat.

Ca tot vb de PS3, did I mention Turning Point Fall of Liberty PS3 la 99,9 lei ?

15. #915 SP
    Member collector's Avatar
    Din cate stiu eu, Flamingo oferea 1 an.

La noi nu va veni in viitorul foarte apropiat.

Ca tot vb de PS3, did I mention Turning Point Fall of Liberty PS3 la 99,9 lei ?
    jocu ala nici piratat nu merita sa-ti pierzi timpu ..

16. #916 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Pai pe PS3 ce sa piratezi ?

17. #917 SP
    Member MSlv's Avatar
    Am intrat si eu zilele trecute pe gameshop, sa vad un pret pentru fifa 09 pe ps2 si am observat ca... nu prea exista. Si ca nu prea se mai gaseste mare lucru la categoria "jocuri PS2". S-a inceput renuntarea la platforma?

18. #918 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    MSlv - FIFA 09 intr-adevar nu mai este in stoc, s-a epuizat, probabil va iesi o varianta mai ieftina in curand. Pe PS2 inca ies multe jocuri, depinde mult de publisherii cu care lucram si de lansarile pe care le au in perioada urmatoare.

19. #919 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Am si eu o intrebare:
    Cum se face ca nu mai sunt PS3-uri la vanzare?

20. #920 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by X Zaktan XI View Post
    Am si eu o intrebare:
    Cum se face ca nu mai sunt PS3-uri la vanzare?
    poate ca s-a epuizat stocul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 452 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 146 ... LastLast