Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 412 of 452 FirstFirst ... 312 362 402 410 411 412 413 414 422 ... LastLast
Results 8,221 to 8,240 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #8221 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    O surpriza mare pentru colectionari in curand pe Gameshop.ro

Un indiciu ceva?

2. #8222 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Iata-le - Noutati

Hitman, toate editiile disponibile: Standard, Professional si Deluxe Professional (include statueta). Preturile sunt ... mortale (ca sa pastram ideea jocului).

3. #8223 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

Reducere doar pt varianta simplă?

4. #8224 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da, reducere doar la simpla. La Professional si Deluxe Professional sunt deja preturi incredibil de mici, transport gratuit pentru toata lumea.

5. #8225 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Da, reducere doar la simpla. La Professional si Deluxe Professional sunt deja preturi incredibil de mici, transport gratuit pentru toata lumea.
    vad ca p�nă la urma reducerea de 10% e o gluma, sunt degeaba membru gameshop(vb de versiunea simplă). Nu mai �nţeleg nimic, nu voi distribuiti jocurile pt altex?

6. #8226 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Daca esti membru VIP pe CG ai 15%. Speram ca in viitor sa gasim o solutie sa extindem aceasta pentru toata lumea de pe CG.

7. #8227 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Daca esti membru VIP pe CG ai 15%. Speram ca in viitor sa gasim o solutie sa extindem aceasta pentru toata lumea de pe CG.
    Deci eu am fost p�nă la urma client gameshop degeaba...Oricum eu am �ntrebat altceva, best distribution scrie pe jocurile din altex, nu sunteţi tot voi? Daca da, de ce acelaşi produs e mai ieftin la ei?

8. #8228 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Cred ca sunt notiuni putin diferite. A fi client nu inseamna ca automat trebuie sa ai cel mai bun pret din orice loc. Inseamna ca ai vazut la un moment dat produse care ti s-au parut ok, ai decis sa le cumperi. Inseamna ca la momentul respectiv ai ales sa achizitionezi de acolo (fie GS sau alta parte) pentru ca, fiind un cumparator informat, ai observat preturi, editii, bonusuri, termen de livrare si ai ales cea mai buna varianta pentru tine. Mai mult, ai reducere si transport gratuit la orice, pe viata.

Presupun ca ai cumparat si de pe site-uri din afara tarii. Acum la ei este mult mai scumpa editia Professional de exemplu. Asta inseamna ca ai fost client al acelor site-uri degeaba? Ok, daca da, atunci avem o parere diferita, nu e nicio problema.

Referitor la intrebarea ta - firma noastra colaboreaza cu mai multi clienti pe mai multe produse. Politica de pret ii priveste pe acestia. Daca vezi in alta parte anumite produse care iti ofera un avantaj de pret, de locatie sau alta natura, multumim ca ne semnalezi si spor la shopping!

9. #8229 SP
    Member Caponescu's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Deci eu am fost p�nă la urma client gameshop degeaba...Oricum eu am �ntrebat altceva, best distribution scrie pe jocurile din altex, nu sunteţi tot voi? Daca da, de ce acelaşi produs e mai ieftin la ei?
    Altex cumparand multe produse de la gameshop primeste un anume discout astfel isi permite sa aibe un pret mai mic.
    Exemplu: eu cumpar direct de la un producator un produs in 500 de exemplare, acel produs are pretul de 100 lei in caz normal, daca eu cumpar 500 de exemplare pot primi un discout de 30% deci pot vinde cu 70 lei, dar adaug si eu 10% sa nu muncesc de pomana si vind produsul linistit la 80 lei > mai ieftin decat la producator chiar.

10. #8230 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

ok am �nţeles, eu sunt membru gameshop de vreo 5 ani, care mai sunt avantajele mele? la assassins creed freedom edt aţi avut pretul la fel cu cel de la altex unde nu sunt membru special. prin acest statut de membru, eu sau altii aveam beneficii, transport gratis, 10% reducere, spun aveam pt ca acum nu vad rostul acestor "avantaje". Ma aşteptam la o fidelizare mai europeana, practic acum nu am niciun avantaj. Fa-ma sa cumpăr de la tine! Am avut un abonament la vodafone germania, dupa doi ani mi-au facut o noua oferta pe care nu am putut sa o refuz. Poate am aşteptari prea mari de la voi sau poate greşesc. in trecut ati avut oferte ft bune, nu neg asta, de aceea am ales sa fiu client fidel gameshop, acum ma simt un client oarecare si nu e normal. Daca te-a deranjat ceva din ce am spus imi cer scuze, dar asta e părerea mea.

11. #8231 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Nu e absolut niciun deranj, multumesc pentru comentarii. Sunt cateva avantaje in achizitia de pe site, cum a fi faptul ca se ofera informatii aici si pe FB imediat despre disponibilitatea editiilor speciale (care in general se epuizeaza), deci se pot prinde oportunitatile acestea. Transportul este gratuit pentru orice valoare si in orice oras pentru membri. Exista reducerea de 10% si ca membru VIP aici exista 15%. De asemenea, exista de multe ori bonusuri la precomanda care sunt mai bogate decat orice alte pachete din strainatate. Nu toate site-urile externe au putut da mai multe coduri de bonus la AC3 pentru o singura precomanda, aici s-a putut.

Daca prin "fa-ma sa cumpar de la tine" intelegi "ofera-mi cel mai mic pret de pe piata", atunci s-ar putea sa nu fie cazul de fiecare data, caz in care nu este nicio problema, sper sa poti gasi o oferta buna in tara. In general, incercam sa fim la un nivel acceptabil pe piata impreuna cu toti partenerii nostri. Nimeni nu ia in considerare ca Romania are TVA 24% si restul tarilor 19-20%. Aceste procente nu dispar pur si simplu si cu toate acestea multe preturi pe noutati sunt competitive cu alte tari.

12. #8232 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Nu e absolut niciun deranj, multumesc pentru comentarii. Sunt cateva avantaje in achizitia de pe site, cum a fi faptul ca se ofera informatii aici si pe FB imediat despre disponibilitatea editiilor speciale (care in general se epuizeaza), deci se pot prinde oportunitatile acestea. Transportul este gratuit pentru orice valoare si in orice oras pentru membri. Exista reducerea de 10% si ca membru VIP aici exista 15%. De asemenea, exista de multe ori bonusuri la precomanda care sunt mai bogate decat orice alte pachete din strainatate. Nu toate site-urile externe au putut da mai multe coduri de bonus la AC3 pentru o singura precomanda, aici s-a putut.

Daca prin "fa-ma sa cumpar de la tine" intelegi "ofera-mi cel mai mic pret de pe piata", atunci s-ar putea sa nu fie cazul de fiecare data, caz in care nu este nicio problema, sper sa poti gasi o oferta buna in tara. In general, incercam sa fim la un nivel acceptabil pe piata impreuna cu toti partenerii nostri. Nimeni nu ia in considerare ca Romania are TVA 24% si restul tarilor 19-20%. Aceste procente nu dispar pur si simplu si cu toate acestea multe preturi pe noutati sunt competitive cu alte tari.
    La jocurile noi nu va compar cu cei de afara, chiar daca au tva mai mic tot in romania gasim preturi mai bune. De ex AC 3 freedom era exclusiv uk gamestop la vreo 80 � deci mult mai ieftin la noi. Frumos spus, speri sa pot găsi in alta parte mai ieftin, ma aşteptam sa fiu trimis in altă parte, specific zonei. Razvan, sa fim serioşi, cei care sunt membri nu au niciun avantaj. Mi se pare o t�mpenie sa cumpăr produse distribuite de voi la un pret mai mic din alte magazine, si gameshop sa imi arunce in ochi abureala cu 10 % reducere, "reducere" care o am oricum in alt magazin care vinde aceeasi marfa si nu se lauda cu avantaje de membru. prin curier gratuit trimit si altii, asa ca...am �ncheiat, oricum nu ajungem nicăieri. Acel fa-ma sa cumpăr de la tine era mai degrabă, păstrează-mă client fidel!

13. #8233 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Am spus, poate ca nu intotdeauna vei gasi la GS cel mai mic pret de oriunde din lume. Dar in general sper ca vei gasi oferte bune, bonusuri de precomanda, editii speciale. Daca mergi strict pe pret, este absolut singurul tau punct de interes, atunci ok, este posibil sa ai avantaje de pret in alte parti.

Si editiile speciale si bonusurile poti sa le gasesti si in alte magazine in Romania. Era o perioada in trecut cand retailul nu intelegea importanta precomenzilor, a bonsurilor sub forma de DLC. Acum insa toti marii retaileri ofera precomenzi, multi ofera bonusuri. Se fac precomenzi in magazine, se fac lansari. Sunt preturi competitive cu ce este afara (deocamdata la noutati mai mult, dar in curand si la back catalogue). Pana la urma tot ce am scris mai sus este o dezvoltare pozitiva dorita de toata lumea (desi am vazut ca era un trend negativ, de lipsa de speranta, in opinia publicului, chiar si aici pe CG sau poate mai ales aici). Si totusi, dupa ani de munca, eu zic ca deja ne-am apropiat mult ca tara de conditii decente de achizitie de jocuri, de oferte multe si bune.

Ne dorim sa avem parteneri puternici in retail traditional si online, astfel incat sa fie o acoperire cat mai mare si cat mai multi dintre gamerii romani sa isi poata cumpara produsele dorite din Romania. Cred ca e normal, e ceea ce isi doreste si comunitatea, CG, nu ?

14. #8234 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Am spus, poate ca nu intotdeauna vei gasi la GS cel mai mic pret de oriunde din lume. Dar in general sper ca vei gasi oferte bune, bonusuri de precomanda, editii speciale. Daca mergi strict pe pret, este absolut singurul tau punct de interes, atunci ok, este posibil sa ai avantaje de pret in alte parti.

Si editiile speciale si bonusurile poti sa le gasesti si in alte magazine in Romania. Era o perioada in trecut cand retailul nu intelegea importanta precomenzilor, a bonsurilor sub forma de DLC. Acum insa toti marii retaileri ofera precomenzi, multi ofera bonusuri. Se fac precomenzi in magazine, se fac lansari. Sunt preturi competitive cu ce este afara (deocamdata la noutati mai mult, dar in curand si la back catalogue). Pana la urma tot ce am scris mai sus este o dezvoltare pozitiva dorita de toata lumea (desi am vazut ca era un trend negativ, de lipsa de speranta, in opinia publicului, chiar si aici pe CG sau poate mai ales aici). Si totusi, dupa ani de munca, eu zic ca deja ne-am apropiat mult ca tara.

Ne dorim sa avem parteneri puternici in retail traditional si online, astfel incat sa fie o acoperire cat mai mare si cat mai multi dintre gamerii romani sa isi poata cumpara produsele dorite din Romania. Cred ca e normal, e ceea ce isi doreste si comunitatea, CG, nu ?
    Ms pt o portie zdravănă de ras cu lacrimi, sa stergi din numele thredului "sugestii", nu prea ascultati, ce sa mai vb de pus in practica. Va respect pt parteneriatul cu CG, in rest teleshopping, am recitit ce am postat si vad ca m-am exprimat destul de bine, vreau sa cred ca te prefaci ca nu intelegi. Asta a fost ultimul post pe threadul tau, mi-e teama sa nu ajung ca

15. #8235 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Sper ca am inteles, doresti ca prin faptul ca esti membru sa ai acces la un pret mai bun decat orice alt magazin din Romania (sau la alte avantaje, desi doar despre pret mi-ai scris, este tema principala, cum este si normal sa fie intr-o tranzactie comerciala). Acest lucru nu se poate intotdeauna. Multumesc pentru sugestie, o apreciez.

Poate ne vom intalni la o bere candva la o intalnire forumistica si putem discuta exact de ce nu se poate intotdeauna (daca am inteles bine desigur) si care este rolul firmei de distributie, sau cum il vad eu.

16. #8236 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Orice precomanda de Hitman Absolution va primi in perioada imediat urmatoare coduri bonus pentru Sniper Challenge.

17. #8237 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

18. #8238 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Buna ziua,

cu scuzele de rigoare pentru raspunsul intarziat:

Noutati

Multumesc.

19. #8239 SP
    Member Hazer's Avatar
    Buna ziua,

cu scuzele de rigoare pentru raspunsul intarziat:

Noutati

Multumesc.
    Pentru PC nu?

20. #8240 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da, acum si pentru PC: Noutati

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 412 of 452 FirstFirst ... 312 362 402 410 411 412 413 414 422 ... LastLast