Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 420 of 452 FirstFirst ... 320 370 410 418 419 420 421 422 430 ... LastLast
Results 8,381 to 8,400 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #8381 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Foarte ciudat insa mi se pare faptul ca am putut plati pentru produs pe data de 25 (online) - urmand ca cineva sa ma contacteze dupa data de 10 (nu se stie cand, poate niciodata) si sa-mi fie livrat ... nu se stie cand.

Credeam ca odata ce am comandat un produs el imi va fi livrat, mai ales ca este platit. Sau daca se stia ca nu se fac livrari intre 22 - 10 ianuarie de ce mi s-au tras banii din cont si nu s-a asteptat pana pe data de 10 sa imi fie efectuata plata ?

Se pot ridica de undeva produsele in aceasta perioada, presupunand ca livrarile sunt sistate ?

2. #8382 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Nu se pot ridica personal comenzile... se puteau ridica atunci c�nd aveau magazinul fizic la Unirii.
    Trebuie să aștepți p�nă pe 10 ianuarie pentru a confirma comanda sau pentru a le spune să-ți dea banii �napoi.

Oricum, sunt de aceeași părere ca și tine, nu este normal să ți se fi retras banii c�nd ai plasat comanda, dacă ea nu va fi livrată cur�nd.

3. #8383 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Credeam ca odata ce am comandat un produs el imi va fi livrat, mai ales ca este platit. Sau daca se stia ca nu se fac livrari intre 22 - 10 ianuarie de ce mi s-au tras banii din cont si nu s-a asteptat pana pe data de 10 sa imi fie efectuata plata ?
    Salut,

in perioada respectiva nu este activ sistemul de confirmari telefonice si livrari. Banii tai nu au fost trasi, nu ti s-au luat, sunt la procesatorul de plati electronice. Daca esti limitat in timp de prezenta in tara, putem aranja sa se refuze plata pana pe data de 4.01 inclusiv, urmand ca apoi sa iti revina pe card in 1-2 zile (in functie de cum se misca banca ta). Daca nu esti presat de timp, vei fi contactat telefonic pentru confirmare (estimam data de 10.01, dar este posibil si ceva mai repede) si te poti decide atunci. Daca vrei sa procesam direct returnarea banilor incepand cu data de 4 imi poti da un PM sa ne poti scrie la [email protected].

Multumesc.

---------- Post added 02-01-2013 at 02:11 PM ----------

Quote Originally Posted by scofield91 View Post
    Oricum, sunt de aceeași părere ca și tine, nu este normal să ți se fi retras banii c�nd ai plasat comanda, dacă ea nu va fi livrată cur�nd.
    Banii nu se trag decat dupa confrmarea telefonica si expedierea prodsului. In acest moment nu apar pe cardul respectiv pentru ca sunt blocati la procesatorul de plati prin card, nu sunt trasi de catre noi. Asa cum am discutat mai sus, se poate decide clientul daca returnam suma sau daca doreste sa astepte inceputul programului in 2013. Multumesc.

---------- Post added 02-01-2013 at 02:12 PM ----------

Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Saklut
    Incerc si eu sa caut pe site (www.gameshop.ro) Far Cry 3 (ma intereseaza in principal versiunea de PC) si nu functioneaza optiunea de cautare. Nu returneaza nimic. Sau nu mai aveti jocul?
    Momentan produsul nu mai este in stoc.

4. #8384 SP
    Member DobaiSzilard's Avatar
    Pagina Produsului
    Mi se pare mie sau e exagerat de ieftin pretul ? Mi se pare foarte bun pretul pentru Black Ops varianta Prestige cu RC-XD.

5. #8385 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    ^DobaiSzilard

Am cumpărat acest produs, �nsă cutia era distrusă, ruptă (a trebuit să o arunc), din fericire contentul a fost impecabil.
    S-a specificat �n acest thread că produsul poate prezenta mici urme de la transport, �nsă la mine urmele au fost extrem de mari. (cutia a fost lipită de ei �n 3-4 locuri cu bandă scotch)

�nsă nu am de ce să fac figuri, prețul este mai mult dec�t decent.(am cumpărat ediția aceasta mai mult pentru mașinuță și medalie..)
    Noroc!

Nu mai spun că produsul mi-a ajuns după 8-9 zile de la confirmarea comenzii. (aici nu este vina voastră, este vina curierului.. nu din cauza sarbatorilor, eu am dat comanda pe 19-12, mi-a fost confirmata pe 20-12.. iar produsul mi-a fost livrat abia pe 28-12)

6. #8386 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Mersi mult pentru raspuns Razvan, eu sunt in RO pana pe data de 17 ianuarie - crezi ca este posibil sa imi fie livrata comanda pana pe 16 ?

7. #8387 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Mersi mult pentru raspuns Razvan, eu sunt in RO pana pe data de 17 ianuarie - crezi ca este posibil sa imi fie livrata comanda pana pe 16 ?
    Da, cred ca este posibil acest lucru, te va contacta colega mea telefonic saptamana viitoare. In orice moment daca doresti sa returnam suma achitata, o putem refuza din procesatorul de card si revine la tine.

---------- Post added 03-01-2013 at 08:44 AM ----------

Quote Originally Posted by DobaiSzilard View Post
    Pagina Produsului
    Mi se pare mie sau e exagerat de ieftin pretul ? Mi se pare foarte bun pretul pentru Black Ops varianta Prestige cu RC-XD.
    Da, este o promotie. Cum scrie si acolo, ambalajul exterior poate avea urme de la transport, dar produsul (si masinuta) sunt ok.

---------- Post added 03-01-2013 at 08:44 AM ----------

Quote Originally Posted by Alexandru View Post
    Nu mai spun că produsul mi-a ajuns după 8-9 zile de la confirmarea comenzii. (aici nu este vina voastră, este vina curierului.. nu din cauza sarbatorilor, eu am dat comanda pe 19-12, mi-a fost confirmata pe 20-12.. iar produsul mi-a fost livrat abia pe 28-12)
    Nu s-a miscat extraordinar Fan Courier de sarbatorile acestea. Nici rau, dar nici bine... Imi pare rau de intarziere.

8. #8388 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Salut,

as dori sa va ofer posibilitatea in avans sa aflati despre promotia noastra de inceput de 2013- http://gameshop.ro/search.php?platfo...=promotie+2013 .
    . Titlurile sunt multe, dar foarte limitate ca stoc, asa ca grabiti-va daca va face ceva cu ochiul.

De maine va fi anuntata si pe facebook si alte canale generale. Comenzile se proceseaza in ordinea in care au fost facute (asa veti fi contactati telefonic).

Avand in vedere dificultatile prin care trece CG, daca treceti in comentarii la comanda "Sunt membru consolegames.ro cu nick-ul [Nick-ul vostru] ", vom transfera 1% din incasari catre CG pentru aceste comenzi incheiate.

Multumesc.

9. #8389 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    @RvsS: vreo sansa de Dead Space 3, eventual vreo editie limitata? Imi pare rau daca s-a mai discutat, eu n-am gasit.

10. #8390 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Salut. Veti avea editia de colectie de la Injustice: Gods Among Us ?

11. #8391 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    @RvsS: vreo sansa de Dead Space 3, eventual vreo editie limitata? Imi pare rau daca s-a mai discutat, eu n-am gasit.
    Vom avea Dead Space 3, da. Cred ca si variantele Limited vor fi disponibile. Pana luni vom introduce multe jocuri la precomanda: GTA V, Tomb Raider, Dead Space 3, Crysis 3, etc.

---------- Post added 17-01-2013 at 04:41 PM ----------

Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    Salut. Veti avea editia de colectie de la Injustice: Gods Among Us ?
    Nu stiu inca, vom incerca... Momentan nu am info.

12. #8392 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Beyond Two Souls veti aduce?

13. #8393 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Nici nu cred că se știe data de lansare oficială, darămite dacă va aduce Gameshop jocul.

14. #8394 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    RvsS mai aveti The Withcer Enhanced edition de PC?Nu il gasesc pe site...Daca da , te rog lasa un link.MS

15. #8395 SP
    Member eastbason's Avatar
    nu cred ca mai e...si eu il voiam ca l`am ratat atunci...

16. #8396 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Nu vom aduce acest titlu.

17. #8397 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Si eu sunt interesat de jocul The Witcher Enhanced Edition, varianta cu soundtrack, behind the scenes, harta, manual si cartea respectiva.

18. #8398 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Din pacate, stocul pentru Witcher a fost epuizat. Este intr-adevar un pachet grozav. Daca vom mai pimi, anunt aici.

In 1-2 zile vom avea pe site precomenzile pentru perioada urmatoare.

19. #8399 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Grand Theft Auto 5 cand il bagati la precomanda?

20. #8400 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    In cursul acestei saptamani, in 1-2 zile.

---------- Post added 24-01-2013 at 03:40 PM ----------

Precomenzi importante disponibile acum pe site: Dead Space 3, GTA V, Crysis 3 si multe altele.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 420 of 452 FirstFirst ... 320 370 410 418 419 420 421 422 430 ... LastLast