Pagina Produsului banuiesc ca data lansarii nu e corecta lol,transportul e gratuit?
Pagina Produsului banuiesc ca data lansarii nu e corecta lol,transportul e gratuit?
FormableTube - am modificat data de lansare. Transportul este gratuit daca folosesti codul de membru.
Xbox 360 elite este Jasper? Pal? controlerul vine si cu un cablu cu care ma pot conecta la consola daca raman fara baterii? transportul este gratuit daca sunt membru aici?
E Jasper, logic, fiind in Europa ca e si PAL. Controllerul nu vine cu Play & Charge Kit, vine cu doua baterii AA. Transportul e gratuit daca bagi codul de membru de pe CG.
Placa de baza, da, este "Jasper", consola evident e pe sistemul PAL. Controllerul nu vine cu cablu. Transportul e gratis indiferent daca esti membru sau pentru ca depasesti suma necesara pentru transport gratis.
Daca am gresit ceva o sa ne spuna RvsS. :)
Da, este corect. Este Jasper, are baterii si se poate achizitiona Play and Charge Kit separat. Transportul este gratuit fiind o valoare de peste 189,9 lei, nu este necesara folosirea codului de membru in acest caz.
Razvan garantia la Xbox 360 "Slim" e de 2 ani pentru ca atat ofera Microsoft sau pentru ca va obliga legea ?
Conteaza? :)
---------- Post added 24-06-2010 at 05:11 PM ----------
Toy Story 3 este acum gata de precomanda. Va fi in stoc in curand.
Acum distribuim si produse Warner deci vom avea si Lego Harry Potter Years 1-4.
Razvan, mi-au ajuns jocurile.. txs !
Pt. a beneficia de transportul gratuit oferit de cardul de membru trebuie sa il introduc pe site inainte sa finalizez comanda?
se aude ceva de kinect pana la urma? se vor face preorderuri soon?
Da, intai te autentifici (loghezi), adaugi produsele in cos. Mergi la cos si ai o locatie unde bagi codul si apoi apesi butonul Proceseaza si finalizezi comanda.
---------- Post added 24-06-2010 at 05:58 PM ----------
Da, vom organiza precomenzi, dar cand vom afla cu siguranta data la care va ajunge si pretul.
as vrea sa-mi iau collector edition starcraft 2 prin voi. beneficiez de vreo reducere ca membru console games.ro?
la acest xbox 360 elite primesc cablu pt a ma conecta la tv ? si daca da cu acel cablu pot vedea hd?
Dar scrie clar ce primesti:
1. Consola neagră Xbox 360 Elite, cu hard disc de 120 GB
2. Un controller wireless negru cu 2 baterii AA
3. Cască neagră
4. Cablu Ethernet
5. Cablu composite AV cu adaptor scart
6. Jocul Halo 3: ODST
7. Jocul Forza Motorsport 3
ce este acest cablu "Cablu composite AV cu adaptor scart" ? adica la ce il folsesc?
aha deci nu vine cu cel hdmi :((
@ george16: Cablu HDMI,gasesti la Real,la pretul de 15 RON/1.5m.
Eu folosesc asa ceva si se vede perfect pe un LCD.
nici un xbox nu mai vine cu hdmi de vreun an. nici macar cu component hd (care este foarte foarte bun).
vreo idee daca putem beneficia de vreo reducere folosind cod la noul xbox? cand il puneti pe site? nu de alta dar vreau sa fac precomanda.