Intrebare: cum pot plati 3 luni de xbox live gold in asa fel incat sa beneficiez de reducerea de 50% si sa imi trimiteti voi codul prin e-mail(adica sa nu platesc taxa de transport)? stima!
Intrebare: cum pot plati 3 luni de xbox live gold in asa fel incat sa beneficiez de reducerea de 50% si sa imi trimiteti voi codul prin e-mail(adica sa nu platesc taxa de transport)? stima!
De ce vrei asta daca ai codul de membru pe prima pagina a ConsoleGames-ului, care iti da transport gratuit ?
ce cod?!?!?Teach me master!!
Si unde bag codu asta?!?!
Si daca fac asta voi beneficia si de reducerea de 50%(fiindca scrie acolo ca nu se cumuleaza reducerile)?
---------- Post added 20-02-2011 at 08:02 PM ----------
Stiu ca sunt enervant dar nu prea ma pricep :D
O sa ai reducerea de 50% si transport gratuit. E chiar asa de greu sa citesti ce a spus RvsS ?
kk BOSS!!!Merci
Razvan, daca se poate sa-mi spui: mai este cumva vreo figurina Altair, prin stoc ? :)
Stiu, de asta si intreb, nu vreau sa fiu sunat doar ca sa mi se spuna ca nu mai e in stoc. Cred ca voi intreba cand voi fi sunat pentru cealalta comanda.
cum credeti ca ar putea sa stie stocul inainte de confirmarea comenzilor facute in weekend?
dupa ce ii suna pe cei care au comandat si se confirma comenzile atunci o sa poata fi updatat stocul.
Vad ca suna de la coada la cap, s a inceput cu comenzile de ieri
GS0Ls - au fost foarte putine in stoc, nu cred ca mai sunt.
---------- Post added 21-02-2011 at 11:06 AM ----------
dante23481 - sunt mai multi operatori care se ocupa simultan de comenzi.
Se ocupa se ocupa, dar eu am facut comanda vineri si inca nu m-a sunat nimeni.Quote:
Pai si daca sunt mai multi cum se face ca am fost sunat doar pt comanda facuta ieri seara iar pt cea de vineri spre sambata ceas cu cuc
anotherchild - nu ma ocup de aceasta parte.