Pagina Produsului Cand o sa fie in stoc? :D
Pagina Produsului Cand o sa fie in stoc? :D
Daca am comandat acum 3 minute GTA 4 primesc varianta standard sau platinium ?
Iti multumesc pentru raspunsul intrebarii postate in urma cu 2 posturi mai sus. Va asigur ca n-o sa va mai deranjez plasand vreo comanda respectiv vreo precomanda.
Nu cred ca RvsS se ocupa cu distributia stocului , vei fi contactat telefonic si atunci afli ce a ramas in stoc !
Salut,
te vom contacta telefonic pentru confirmarea telefonica a comenzii. Daca ai comandat varianta standard si mai este stoc, atunci se va trimite varianta standard. Daca nu mai este in stoc, iti vom propune varianta platinum si daca o doresti pe aceea, se va trimite aceea.
---------- Post added 02-07-2010 at 12:02 PM ----------
Scuze, n-am inteles acest post.
---------- Post added 02-07-2010 at 12:02 PM ----------
Ma tem ca nu va mai reveni foarte curand. Nu am o data exacta in acest moment.
Razvane am facut comanada de Prototype. Nu am primit mail de confirmare. Trebuie sa ma ingrijorez?
Salut,un prieten,si-a mai cumparat de pe GameShop una alta,si mi-a spus,ca daca esti membru CG,transportul este gratuit. Este posibil?
Si in legatura cu acel discount,cum il obtin?
Membru GameShop esti daca faci o comanda de peste 279.9 RON. Transport gratuit primesti la orice produs de peste 29,9 RON (atat timp cat esti membru) si ai 10% reducere la anumite produse. Toate aceste lucruri sunt posibile cu ajutorul card-ului de membru pe care este scris un cod (o sa il primesti in colet daca comanzi peste cat am zis mai sus)
Daca am gresit sau am uitat ceva nu ma supar sa ma corectati sau sa adaugati.
Quote:
Ce avantaje am daca intru in Clubul GameShop.ro ?
Avantajele pentru membrii GameShop.ro sunt
10% REDUCERE la orice comanda* de pe www.gameshop.ro. PE VIATA!
TRANSPORT GRATUIT la orice comanda de peste 29,9 lei! PE VIATA!
PRIORITATE ABSOLUTĂ la toate precomenzile.PE VIAŢĂ!
PROMOŢII speciale exclusive pentru membrii Clubului GameShop.ro!
Cu codul de pe prima pagina de pe Console Games | Totul despre jocuri PS2, PS3, PSP, XBOX, XBOX 360, Wii, DS & Retro , adica forumul in cauza , ai reducere 15 % unde exista reducere pentru membrii si transport gratuit la toate comenzile , fie ele si de 5 lei ... Ideea e ca intai de toate sa te loghezi , si dup-aia de-abia sa pui ceea ce vrei in cos , ca atunci cand vei vizualiza cosul sa-ti apara si un camp unde sa introduci codul de membru Gameshop , adica codul despre care spuneam la inceput .
am inteles,mai am o intrebare,pe email,imi vin mesajele cand cineva posteaza,stiti voi,reply to this...,cum scap de chetia asta? Am incercat de la setari profil,dar nu reusesc.
La "Messaging & Notification" cauta "Default Thread Subscription Mode" si schimba optiunea din "Instant email notification" in "No email notification".
---------- Post added 05-07-2010 at 10:37 AM ----------
Nu mai conteaza. Tocmai am primit telefon de confirmare. :rulez:
@RvsS: salutare, m-ar interesa asta, insa pretul mi se pare... disproportionat :) Vreo sansa de reducere?
Am modificat in No email notification,si inca tot primesc,ce pot face?
User CP -> Edit Options -> Messaging & Notification iar aici, la Default Thread Subscription Mode, alegi No Email Notification dupa care in partea de jos a paginii alegi "Save Changes".
L.E.: abia acum am vazut ca a raspuns cristi-dinu acelasi lucru. Important este sa alegi in User CP, nu la "subscribed threads". Daca ai deja "subscribed threads", bifeaza-le pe cele in dreptul carora apare "instant" si modifica in "no notification" sau "delete subscription".
Am facut exact asa,dar inca continui sa primesc :|
Cum esti in forum logat, pe panoul de portaluri "home,forum , bazar, etc." gasesti User CP. Dai pe sageata si dai SUBSCRIBED THREADS. Acolo o sa vezi threadurile la care esti abonat. Le selectezi pe toate(bifezi casutele) si sub casute ai tot un meniu de select(selected threads>move to folder). Dai acolo si alegi delete. Apoi apesi Go ! Bafta !
Razvan, vreo idee cand apare xbox-ul la precomanda.. dau raite pe site continuu si nimic inca..