Eu am facut o comanda vineri la 20:59 si azi am fost sunat la 12:36.
Eu am facut o comanda vineri la 20:59 si azi am fost sunat la 12:36.
Vorba cuiva de mai devreme. Romanu tot roman e. Dupa ce ca sunt unele jocuri la niste preturi incredibile, tot nu-i bine. Si pe deasupra mai aruncam si cu noroi.
Mika nu a zis nimeni ca nu e bine, e chiar f f bine ca sunt reduceri, bravo lor tot RESPECTUL pentru aceasta initiativa din partea mea , dar pe langa asta mai conteaza si serviciile ... , ceea ce la noi nu prea exista.
Aici e ceva de genul preturi incredibile pentru oameni norocosi .
In sfarsit sa speram ca pana la urma va fi totul Ok.
nu arunca nimeni cu noroi prietene citeste mai atent te rog,daca vrei sa iti povestesc cu detalii te sun sa vezi despre ce este vb, nu vb fara sa cunosti problema. nu mi se pare normal sa fiu sunat pt comanda facuta ieri iar cea de vineri sa nu o pot confirma ca cica se ia in ordine, care ordine? explica mi tu si iti dau dreptate
Aveti si voi un picut de rabdare... va dati seama ce munca sisifica este ca in doar cateva ore sa fie preluate comenzile din ultimele 3 zile, sa se tina stocul updatat si sa nu se incurce toate cele? Numai cand ma gandesc cate telefoane, cate verificari si toate cele...
P.S. Eu sunt foarte curios daca s-a facut o statistica... si daca se poate face publica. De exp. de pe 18.02 seara (de la 21:30) pana acum cate comenzi au fost facute si cate procesate. Macar aproximativ. Ar fi super interesant :)
eu vreau o idee despre modul de a prelua o comanda, dar sincer nu...daca mi se ofera o explicatie logica ok
activarea conturilor tot manuala se face ? nu de alta dar de 5 min astept mailul cu activare...
Nu e vorba de asta....dar comenziile de vineri pana azi pot fi preluate in cateva minute sau..in cateva ore...depinde bineinteles si de metoda/software-ul folosit...asta daca exista..
Problema este ca nu toti cei care au facut comanda vineri pana in ora 0.00 au fost sunati...
nici chiar asa...
iti spun eu ce soft cred ca au, caiet dictando versiune 2,01
@mika e o gluma nu dau cu noroi
am fost si eu sunat... comanda vineri la 20:30 si m-au sunat acum la 14:20.
din 4 produse comandate doar 3 disponibile. :(
*Razvan te rog frumos daca ne poti spune la ce ora pleaca coletele spre fan curier azi? ca sa stim si noi daca sa ne agitam maine sau nu. :)
Ma intreb cati dintre cei care isi dau cu presupusul au intrat vreodata "dupa cortina" unui magazin online. Apoi ii mai astept cu intrebari de genul : "Ce e asa de complicat? Chiar nu pot sa ma sune?" etc
sa ghicesc...figurina Altair...:|
da..intra la promotie
#:-S#:-S
sper sa o mai prind si eu...vad ca deja a fost pusa pe status "In curand"...oricum..daca nu acum..cand vine urmatorul stoc..asta daca mai vine :D
Produsul "Xbox Live Gold" se trimite prin posta sau e-mail ? Intra si acesta la promotie ?
tu ai citit ceva de pe threadul asta? nu sunt presupuneri sunt fapte eu cumpar de 4 ani de la ei si nu prea mi se pare normal sa nu mi se dea o explicatie cu privire la o comanda, rapsunsul nu stiu nu e bun,cum am putut sa confirm o comanda facuta duminica iar pe aia de vineri nu?
Am dat si eu vineri comanda vineri pentru 3 produse si am fost sunat acum. Toate produsele sunt pe stoc (gt5, RUSE si GRID) pentru cei care le urmariti.
Dante tu pana la urma ce vrei? Scuze oficiale ca nu ti-au confirmat comanda, sau ce? Dupa ce ca le iei mai ieftin, tot nu e bine. Eu cred ca nu vor sa-ti confirme comanda de vineri, de-ai dracu.