razvanrazy - pe 7 ar trebui sa ajunga tot Cataclysm. Produsul se poate precomanda aici - Pagina Produsului
razvanrazy - pe 7 ar trebui sa ajunga tot Cataclysm. Produsul se poate precomanda aici - Pagina Produsului
Adica pe 7 dimineata ar trebui sa-l am ? E pentru fratele meu care este obsedat de jocul asta (joaca deja de 6 ani) si vrea sa-l aiba din prima clipa.
Da, pe 7 sper sa putem livra acest produs. O alternativa ar fi sa mearga la lansarile de la 12 noaptea (6.12 spre 7.12) (vor fi mai multe lansari cred).
Eventual pot face precomanda la el, iar daca ajung la vre-o lansare noaptea si-l iau, e ok sa refuz coletul cand imi vine ?
Vai ce oribil.
Asa am patit si eu la consola xbox 360 cu halo reach. am primit un cod pentru nu stiu ce exact, dar nu merge redeemed decat pe gamertag de grecia sau una dintre tarile similare cu cele ale lui SirAndrew.
Poti folosi ocazia asta sa mai inveti o limba straina:))
razvanrazy - nu e chiar ok, noi platim acel transport si dus si intors daca il refuzi.
au ajuns si la mine black ops-urile.
urmeaza assassin's creed.
Am primit si eu Black Ops-ul, multumesc!
Assassin's Creed Brotherhood Codex Edition va intarzia cam 1 saptamana.
Aceasta intarziere este o informatie de la producator.
Primit cele 3 trei Black Ops-uri, multumesc. Asteptam token pentru Flying Avatar Suit x3. :)
n-a avut nimeni colet pe la timpuri noi-mall vitan? black opsu meu nu se indura sa apara:(
Am primit si eu jocul....Thx gameshop...si nu in ultimul rand thx Razvan!
A ajuns si la mine COD. Mersi Razvan. Ne auzim la AC(sper:D)
Razvan se mai aude ceva pentru cei care nu au primit Cod la timp?
Ai vazut pozele cu Fable?
Razvan, AC: Brotherhood Auditore Edition va veni complet engleza?