Am ramas repetent. :)) Am pus aiurea data, m-am grabit sa ma inscriu ca eram in cautare de un joc si am vazut rezultate pe consolegames:P
a venit nfs. multumesc!
Eu am fost anuntat ca vine astazi. Sa ma astept sa vina maine, sau sigur vine azi?
Daca ti s-a zis ca vine azi, azi vine. Nu-ti fa griji, ca ai ce sa le arati colegilor tai. De obicei nu dau gres aia de la Fan Courier, decat foarte rar.
am primit si eu Asasinu + reducerea rezultata de la intarzierea lui Black Ops.
Thx Gameshop! :)
parca esti o pitipoanca dupa o noapte salbatica de sex... :))
Eu nici macar nu am primit confirmarea telefonica. RvsS, stii cumva cand o sa o primesc?
Razvan, la cererea care o sa fie pentru Gran Turismo 5 chiar este exclusa orice posibilitate de a aduce editia de colectie? :(
Nu l-am primit=)) Au zis ca trimit pana la 18.00, vedem cand vin de la scoala, e cineva acasa cat eu sunt la scoala.
Razvan, ieri am fost sunat in legatura cu Assassin's Creed Brotherhood si Need for Speed Hot Pursuit si nu a ajuns nici un colet la mine. Am fost la Fancourier si mi-au zis ca nu e nici un colet acolo pe numele meu. Am sunat la voi si mi s-a comunicat ca nu exista un numar de AWB. Asta inseamna ca n-a fost trimis coletul, asa ?
Aveam nevoie de Brotherhood astazi, neaparat. Ce fac in cazul asta ?
Editia Signature - nicio sansa.
Editia Collector's - am intrebat la distribuitor, dar au spus ca nu au decat standard.
---------- Post added 19-11-2010 at 12:06 PM ----------
Salut,
depozitul mi-a confirmat ca este o intarziere in cazul coletului tau si va pleca azi.
Este o problema in sistem si imi pare foarte rau. Este singurul caz si nu stiu cum este posibil ca exact in cazul tau, care ai atatea comenzi sa existe intarzierea asta.
Am fost sunat miercuri la ora 13:11 pentru need for speed limited edition, inca nu a ajuns coletul.
Pai cei de la firma de logistica ar trebui amendati calumea ca sa nu mai faca greseli de genul asta. Eu am ramas cu buza umflata si fara jocuri astazi. De Brotherhood aveam neaparat nevoie astazi (imi cer scuze ca ma repet).