Eu am comandat 2 bucati de D1, o sa ma mai sune colega avand in vedere ca intarzie ? Sau fac eu o precomanda noua la editia standard ?
Razvan vezi ca ai PM!
Si la mine a venit Kinect-ul.
Dar am o rugaminte, pe viitor, asigurati-va ca firma de curierat urmareste ce am scris la "Alte detalii...legate de ora de livrare" altfel le scriem degeaba.
Multumesc GS
IronM - Fan Courier nu ia in considerare orele de livrare. Nu exista firma de curierat in Romania care sa respecte acest lucru. Eu stiu ca ei zic acest lucru, dar din experienta mea, nu se intampla acest lucru. Imi pare rau, nu exista acest tip de servicii la noi (inca). Mai cautam solutii.
anes - am raspuns.
muggs - recomand sa faci o noua precomanda.
Salutare, Need for Speed Hot Pursuit Limited Edition (PS3) va ajunge la timp sau vor fi intarzieri? Daca sunt din provincie sunt sanse sa il primesc pe 19?
mda... am kinect-ul dar nu am decat jocul ala inclus cu el din pacate... daca livra si jocurile in acelasi timp era super.
de obicei le comand sa-mi vina la servici, deci as prefera sa le primesc luni.
daca ma suna azi vin aia maine pe la servici si nu gaseste pe nimeni... cum fac sa le primesc luni?
SirAndrew - intai te va suna colega mea pentru confirmare, deci probabil luni va suna/vor pleca si marti ajung.
sper sa fiu si eu sunat pentru precomenzile care le am deja (kinect, acb etc), intrucat mi-am schimbat nr de tel, asa cum ti-am trimis pm.
momentan am dat in judecata vodafone-ul, deci numarul vechi nu mai e valabil de cateva zile.
Salut Razvan!
Am si eu o mica nelamurire, am facut precomanda la CoD:Black Ops Prestige Edition pt Xbox 360 dar pana astazi nu a ajuns. Cam cand va ajunge ?
x21GuessWho - da-mi PM cu emailul tau ca sa verific.
---------- Post added 12-11-2010 at 06:43 PM ----------
Salut,
am verificat sistemul si merge, de luni se vor trimite toate codurile.
Multumesc.
Razvan, imi permiti te rog sa fiu carcotas?
Nu de alta dar in curand va trebui sa ma apuc de lectii de greaca, poloneza si alte limbi... multe limbi!!
:wall::wall::wall:
/:)
te rog sa prezinti propunerea mea forurilor superioare de decizie precum ca siteul sa-si schimbe adresa de pe gameshop.ro in gameshop.gr!
RvsS ai idee daca o sa aduceti
Gran Turismo 5
si cam pe cand ,si pretul acestuia.
Am vazut ca se lanseaza in 12 zile?
Multumesc!
RvsS ai idee cand vom primi flight suit pt precomanda la cod black ops
Razvan te rog sa iei legatura cu sony si te rog SPUNE-MI ca aduceti Gran Turismo 5
Vezi sa nu ti-l aduca in vre-o limba dinaia speciala...ruseasca sau greceasca ca te-ai scos atunci:|.
ON: Nu cred ca vor aduce GT5 fiindca e publicat de Sony si din cate stiu eu nu aduc jocuri exclusive publicate de Sony,ca as fi vrut si eu sa-l cumpar de aici dar na ce sa-i faci,mai avem ceva de crescut/:)