OEE - nu.
Ionutz83 - probabil ca nu.
Deci ?
30 minutes to go :)
Ok, here it is:
Pentru orice joc Duke Nukem cumparat, orice platforma, din magazinul nostru fizic Gameshop Concept Store (str. Vineri, nr. 25), veti primi reducere 50% la orice alt joc din magazin. Astfel, cumparati un Duke orice platforma - 50% reducere la un alt joc din magazin. Cumparati 2 Duke (tu + un prieten) atunci aveti 50% reducere la oricare 2 jocuri, orice platforma.
Oferta este valabila doar in Gameshop Concept Store.
Editia Balls of Steel va fi disponibila la precomanda de maine.
De asemenea, mai multe informatii maine despre evenimente speciale ce vor avea loc la Gameshop Concept Store cu ocazia lansarii acestui joc asteptat de aproape 15 ani.
Pentru Duke Nukem este dificil sa implementam ceva acum, la lansare, dar vom cauta o promotie speciala pentru cei care cumpara din online, la alte produse.
Reducerea de 50% vine sub forma de voucher sau trebuie sa cumpar atunci pe loc cand vin sa ridic jocul din Concept Store?
Nu de alta, dar fiindca doresc sa iau Balls of Steel Edition, bugetul e deja limitat pana la salariu pe 15 :)
Si ma gandesc ca daca tot faceti un eveniment din asta, nu vor exista intarzieri la aparitia jocului in stocuri.
Khan - e direct din magazin, cand iei Duke. Nu e un voucher, e pe loc. Da, ne asteptam ca jocul sa fie disponibil la lansare.
Pot sa iau un Duke, iar al doilea joc sa fie duke cu reducere 50%? :D
viezure - tare intrebarea. Din pacate, nu.
Scuze, RvsS, totusi Balls of Steel?? Pe site scrie (in stanga) ca este intr-un top al precomenzilor, dar eu n-o gasesc...
Buna ziua,
aici este link-ul pentru editia Balls of Steel - Noutati.
---------- Post added 07-06-2011 at 01:59 PM ----------
Inca un bonus pentru precomenzile la Duke Nukem - Big Package. Detalii in curand pe site.
Se poate face precomanda pe site la Duke Nukem Forever Balls of steel Edition (precomanda) si la ridicarea din magazin sa obtii 50% la un al doilea joc cand il ridici?
MERCI!
novi - Da, se poate.
stie cineva daca la editia Balls of Steel, carcasa jocului va fi metalica sau nu?
multumesc,
Salut! Am o intrebare, pot sa dau precomanda la un joc daca nu am card? Stima!
Da, sigur. Alegi plata ramburs.
trebuie schimbata data de lansare la Battlefield 3 :D