Nu se cauta in baza de date pentru ca se confirma de mai multi operatori si daca intre comenzile tale sunt facute altele, atunci acelea au prioritate.
Salut Razvan,
Am plasat o comanda vineri la 23:37 pentru Prototype PS3 si nici pana acum nu am fost sunat... S-a incins linia cumva? :p
Spor,
L.
Am fost sunat acum, Altair's gone with the wind :(
Asta e, macar am prins GH6 bundle la un pret bun.
LucKos - da, frige :)
Am sa fac un off-topic de la babilonia comenzilor promotionale si sunt curios daca pentru precomenzile plasate cu mult timp inainte , gen "l.a noire ..battlefield 3 " ....vor fi suficiente bucati pt numarul de precomenzi. Adica , ma gandesc ca se face un update la stoc periodic ? si toti cei care am plasat precomanda .. vom primi un "happy-call" ....
te suna in momentul in care o sa fie pe stoc, nu inainte.
RvsS Ok, inteleg intrebarea ta, dar nu am un raspuns.
am eu un raspuns
Eu am facut comanda Vineri la 19.41 si am fost sunat pentru confimare acum 20-30 de minute deci nu s-a luat invers.
Eu am facut comanda sambata ora 8:00,inca astept telefonul.
Dacă nu am fost sunaţi p�nă acum, mai sunt şanse să primim telefonul azi? Mersi! :)
dadu093 - nu cred.
TDU 2 mai aveti pe stoc? si pretul e 120 cu reducerea de 50%?
O zi buna.
Acesta este pretul. Nu am informatii despre stoc.
minunat...am dat comanda vineri in jur de 22.30...si nici pana acum n-am fost sunat lol
Are cineva idee daca microfoanele de aici Pagina Produsului sunt compatibile si cu Guitar Hero?
Eu am facut azi comanda la TDU 2 si inca astept mail. :)