Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 452 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 110 ... LastLast
Results 181 to 200 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #181 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Cum mi se duce consola asta de la voi cumpar

2. #182 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post

Intri in tabara adversa, congrats.
    Good job gameshop!
    Ms si ne vedem pe live. Am schimbat insa comanda in ultimul moment si am renuntat la varianta arcade in favoarea variantei premium cu hdd de 60gb . Cei de la Gameshop au zis ca maine voi intra in posesia consolei, asa ca sper sa revin cat mai rpd cu o poza a noii achizitii

3. #183 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    RvsS, pe cand un Xbox 360 Quick Charge Kit?
    Ma intereseaza in mod direct.

4. #184 SP
    Junior Member bnicu's Avatar
    Sunt curios, de ce este afisat pe site-ul de shop un joc ca available si in stoc dar cand faci comanda "ne pare rau, nu este disponibil, reveniti in 2 zile"... ar trebui sa coordonati mai bine informatiile dintre situatia depozitului si interfata. ca subefect, mi s-a luat de asteptat si m-am uitat nitel pe net la reviews de la jocul respectiv, am vazut ca sucks, si am renuntat la comanda... multumesc

5. #185 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Te-am salvat de la cumpararea unui joc rau La SW Force Unleashed avem problema asta pentru ca apare in stoc dar din cauza unei probleme la acte pe care nu pot sa i-o povestesc sistemului ca nu intelege nu se poate inca vinde, sper sa rezolvam maine. Daca la ala te referi - jocul e foarte bun

Taw -quick charge kit nu, play and charge da. Fara verbeTM

6. #186 SP
    Junior Member bnicu's Avatar
    da, la swtfu ma refeream... de unde stii... l-ai jucat? (nota gamespot e 6 si am vazut marathonul lor, nu merita decat daca CHIAR i-a dezamagit cand l-au jucat full)

7. #187 SP
    Junior Member Mahoutsukai's Avatar
    Stiu ca s-a mai intrebat dar sunt foarte interesat daca exista vreun update pentru o eventuala pre-comanda la Little Big Planet.

8. #188 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    bnicu - da, l-am jucat, mie mi se pare ca merita mai mult de 6, dar trebuie privit ca joc amuzant, nu ceva hardcore. Nu zic ca sa il iei de la noi, ia-l de unde vrei, dar in afara de faptul ca e scurt nu am vazut lucruri rele la el.

Mahoutsukai - distribuitorul Sony in RO nu a dat alte detalii inca. Ii mai intreb.

9. #189 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    unde trebuie mers pentru garantie? am doi prieteni care sunt acum pe strada si nu stiu unde trebuie sa ajunga... am inteles ca sediul vechi nu mai este valabil... urgent, te rog

10. #190 SP
    Taw
    Tipografilor nr 3.

11. #191 SP
    Eu lucrez pe Tipografilor 11

12. #192 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Atentie - fiind depozit securizat, nu se merge direct acolo. Se trimite prin curier la adresa Tipografilor nr. 3, anuntati la site in prealabil ca stim ca vreti alta consola, nu ca este retur si se trimite la voi tot prin curier. La trimis catre noi platiti voi, la intoarcere platim noi.

Va rog frumos sa nu mergeti la depozit direct, in curand nu se va mai putea intra acolo de catre persoane neautorizate.

13. #193 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    La trimis catre noi platiti voi, la intoarcere platim noi.
    Asta cum vine, la mica intelegere sau cum ?
    De unde pana unde sa platim tot noi curierul. L-am platit prima oara cand am achizitionat consola, acum daca avem probleme cu ea il platim din nou ? Adica pe garantie scrie o adresa pentru service, te duci acolo ca sa aflii de fapt ca nu e buna adresa si te duci in alta parte pe tipografiilor. Despre tipografiilor afli ori ducandu-te la vechiul service ori de pe forum, daca citesti. Daca nu, faci un drum degeaba si pierzi cateva ore bune. Apoi, de fapt nici pe tipografiilor afli ca nu mai trebuie sa te duci, ci trebuie de fapt sa te apuci sa platesti un curier ca sa trimiti consola la garantie. Asta dupa ce probabil pierzi jumatate de zi pe drumuri.
    Astea inseamna servicii ? Toate bune si frumoase cand cumperi de la Gameshop, apoi cand ai nevoie de ei sa te rezolve conform legii incepi si ai un gust amar.

Credeam ca v-ati organizat in ultima vreme, dar se pare ca nu sta treaba chiar asa, tot tipic romanesc se lucreaza.

14. #194 SP
    Taw
    Daca imi da rrod consola, s-o creada cine vrea ca eu trimit consola prin curier.Ma duc PERSONAL cu ea in orice colt al Bucurestiului, asa cum a fost si Mika.
    Curierul costa o groaza de bani si de ce sa platesc eu curierul cand ma sui in masina si ma duc frumos acolo si mi-o schimba pe loc (daca sunteti seriosi)?De unde sa stiu eu ca nu mi se fura consola sau ca primesc alta in schimb?
    Eu personal nu am nici un chef sa astept dupa curierii gameshop, asta iarna mi-a ajuns consola in 2 saptamani, m-am lecuit.Sper sa nu imi crape consola, ca daca ma duc pe Tipografilor si nu mi-o schimba pe loc, sediul OPC e urmatorul loc vizitat de mine.

La ORICE firma care se respecta, te duci frumos cu ea la sediu si ti-o schimba pe loc.

Procedura ar trebui sa fie : anuntam dinainte pe forum, va luati voi o consola din depozit la magazin (sau sediul vostru), apoi noi venim cu consola la sediu si ne-o schimbati.

P.S. Am comandat la o firma marti un kit Chage and Play, nici asta seara nu mi-a ajuns (joi), desi depozitul lor e la 5 km de adresa de livrare.Am cosmaruri cu curierii, no thanks.

15. #195 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Si eu am comandat o consola Xbox 360 de 60 Gb ieri si azi primesc mesaj de la RVS (spun inca de la inceput ca nici el si nici Gameshop nu au nici o vina pt situatia care o descriu, ba chiar am tinut foarte bine legatura) ca firma de curierat a primit adresa mea gresita. Am sunat la firma, mi-a luat 20 de min sa intru in legatura cu cineva de acolo, ii dau datele corecte si intreb dc voi fi contactat de curier inainte ca acesta sa vina sa livreze produsul, ca sa fiu si eu acasa nu plecat pe undeva. Mi se raspunde ca, curierii nu au timp e telefoane si sa stau eu toata ziua acasa in asteptarea coletului care POATE va veni in functie de programul lor. Deci ce ar trebui sa inteleg? Sa nu mai ies din casa pana marea firma Fan Curier Express binevoieste sa-mi livreze coletul? Am mai trimis si am primit de multe ori colete prin curier, dar aceasta nesimtire nu am intalnit-o la nici o firma. Ar fi bine ca cei de la Gameshop sa se dezica cat mai rpd de ei si sa inceapa colaborarea cu o firma de curierat serioasa.

16. #196 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Va recomand Nemo Express, seriosi si punctuali (am avut si eu multe probleme cu Fan Curier cand am comandat de la emag)

17. #197 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    GreyhounD -1. Nu se plateste curierul la cumparare, transportul e gratuit de foarte mult timp.
    2. Chestia asta cu trimitere prin curier nici pe mine nu ma incalzeste cu nimic pt. ca dureaza, dar depozitul nostru nu va accepta persoane straine inauntru in scurt timp, doar curieri specializati.
    3. Pe garantie scrie un sediu, dar intre timp ne-am mutat. Nu am cum sa modific pe hartia pe care o ai acasa adresa, de aceea rugam sa ne contactezi telefonic daca ai o problema.

Taw - nu se schimba pe loc. Legea spune ca produsul intra in service, se verifica si apoi se da o solutie. Noi preferam sa nu facem asa pentru ca stiu ca nu e deloc placut sa astepti consola (a se vedea service Flamingo din cate am auzit) si o schimbam pe loc daca este posibil. Si este posibil, doar ca nu se poate intra in depozit cu ea - asta in viitorul apropiat. Nu am ce sa fac. Daca doriti sa nu apelati la curier deloc, sunati la sediu si aranjam sa facem cum doriti, dar nu trimitere la depozit. Sper sa nu te superi, dar la OPC nu se rezolva asa ceva, nu spune legea ca se schimba pe loc. Noi incercam totusi sa facem asta pentru ca e bine ca un client sa se joace cat mai mult cu consola pentru care a platit.

Spike - a fost o problema la adresa, dar sa speram ca s-a rezolvat, am dat la Fan adresa ta.

Pana acum Fan a livrat cel mai bine dintre curierii folositi. Stiu ca sunt si exceptii dar noi trimitem f. multe pachete si in general merge bine. Max - ma bucur ca merge bine la tine cu Nemo, da am citit povesti horror cu ei in alte parti - si cu alti curieri desigur - deci nu putem generaliza. Suntem totusi deschisi catre alte variante si le vom explora.

In alta ordine de idei:
    Star Wars Force Unleashed pe PS3 a sosit, imi pare rau de intarziere asa ca l-am ieftinit de la 259 la 239 lei.
    Star Wars Force Unleashed de Xbox 360 mai intarzie cateva zile din pacate, am trimis email celor care aveau precomanda pentru acest joc si le-am oferit un joc de Xbox 360 gratuit pentru aceasta neplacere.
    Star Wars Force Unleashed pe Wii, PSP si PS2 a venit si el.

18. #198 SP
    Taw
    Razvane, in primul rand eu vreau sa primesc o hartie la mana ca a intrat consola in service, nu ma pun sa trimit la un depozit oarecare.
    Stiu termenul de service legal, pe mine ma ofenseaza procedura cu trimiterea consolei aiurea, fara a primi un act de primire cu stampila.
    Numai bine.

19. #199 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Ehm...si cum ma rog trimiteti voi consola in service avand in vedere ca voi oferiti garantie pt un produs care nu a fost lansat oficial in romania? stiu ca se trimite in service doar cand are suport din partea producatorului...nu o lua in nume de rau, e doar o simpla curiozitate de'a mea

20. #200 SP
    O trimit de unde au cumparat! Cine stie? Asta e problema?Vi se da consola noua in schimb? Care este problema? Media Galaxy cum face? Atata timp cat consola daca este cazul ne este schimbata nu vad de ce atata tam tam?

Si nu, nu am consola de la Gameshop ci de la Media Galaxy.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 452 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 110 ... LastLast