Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 452 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 120 ... LastLast
Results 381 to 400 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #381 SP
    Junior Member skyman's Avatar
    So bottom line, pretul va fi mai mare decat cel pe care am facut toti pre-comanda?

2. #382 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Eu am facut de 2 ori precomanda la Far Cry 2, dar mail tot nu am primit, doar m-au sunat.

3. #383 SP
    Junior Member bOse's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Eu am facut de 2 ori precomanda la Far Cry 2, dar mail tot nu am primit, doar m-au sunat.

Eu am primit si mail si telefon , problema sta in felul urmator , fc2 cica vn pe 30

4. #384 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    De ce tot timpul se intampla asa in Romania ? Crysis Warhead.. acum asta..

5. #385 SP
    Quote Originally Posted by Max View Post
    De ce tot timpul se intampla asa in Romania ? Crysis Warhead.. acum asta..

pentru ca traim in povara asta de tara ?

6. #386 SP
    Junior Member skyman's Avatar
    Quote Originally Posted by bOse View Post
    Eu am primit si mail si telefon , problema sta in felul urmator , fc2 cica vn pe 30
    Oh god, please don't let that be true.
    Eu tot nu inteleg de ce nu am fost sunat, dar in fine, am mail-ul de confirmare asa ca jocul ar trebui sa vina fara probleme.

7. #387 SP
    in weekend o sa frecam frunza

Mda , closing pre-command

8. #388 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Imi pare foarte rau oameni buni, dar desi am precomandat de mult timp, Ubisoft Romania mi-a spus abia acum dupa insistente ca va veni cam peste 1 saptamana. Pretul la editia de colectie PC (care include si tricou) va fi de 239.9 lei (tot abia acum m-au informat ca au crescut pretul de achizitie, surpriza!). La editia Xbox 360 CE si PS3 CE pretul va fi de 319,9 lei. La editia standard PC, Xbox 360 si PS3 nu cred ca va creste pretul, sper sa nu mai avem alte surprize.

Stiu ca sunteti dezamagiti, chiar si eu sunt, il asteptam si am tratat cu atentie titlul, chiar nu am ce sa le fac.

9. #389 SP
    Manager paul's Avatar
    A explicat RvsS de cateva ori. Fie primesti mail, fie te suna. Tu ai primit mail deci da, o sa iti vina jocul.

10. #390 SP
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Imi pare foarte rau oameni buni, dar desi am precomandat de mult timp, Ubisoft Romania mi-a spus abia acum dupa insistente ca va veni cam peste 1 saptamana. Pretul la editia de colectie PC (care include si tricou) va fi de 239.9 lei (tot abia acum m-au informat ca au crescut pretul de achizitie, surpriza!). La editia Xbox 360 CE si PS3 CE pretul va fi de 319,9 lei. La editia standard PC, Xbox 360 si PS3 nu cred ca va creste pretul, sper sa nu mai avem alte surprize.

Stiu ca sunteti dezamagiti, chiar si eu sunt, il asteptam si am tratat cu atentie titlul, chiar nu am ce sa le fac.
    Presupun ca si celor cu pre-comanda li se modifica preturile, right?

11. #391 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    vai de capul meu... 320 lei? hai mai ca e prea de prea pe bune... pai din fundul lumii (australia) ma costa 280 cu transport prin UPS (numai transportul costa 74 aud deci calculeaza cat vine pretul jocului)... doamne fereste... si serios acum.. puteam sa il iau de ieri de cand l-au primit ei si in 3 zile il aveam... ... si cum adica editia de colectie de pc, contine si cd... eu stiu ca pentru toate platformele, aceasta editie contine si tricou

PS.. la cod 5 cu ce ne mai loviti? toata asa cu vreo 60 lei in plus si bonus scoateti pretul pentru membrii?

PPS... macar daca il primeam in data lansarii... dar voi nu stiti sigur nici daca il primiti saptamana viitoare

12. #392 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    DJ Mo - repet, nu va lovim cu nimic, aceste surprize sunt toate comunicate de Ubisoft Romania. La COD 5 nu ma astept la asa ceva, avem o relatie f. buna cu producatorii.

Mika - este ultimul lucru pe care doresc sa il fac, mi se pare ca se incalca o promisiune, dar nu imi permite contabilitatea sa vand sub cat il cumpar. Pur si simplu nu am ce sa fac.

13. #393 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    domnu... nu o lua in nume de rau.. pe noi, ultima mana ca sa spun asa, voi ne loviti... ca si pe voi va lovesc altii, este lovitura incasata de voi... nu ma intelege gresit

si crede-ma ca faza asta cu farcry este ceva in genul... ete fable 2 cu zorzoane... ete ca v-am luat zorzoanele si va lasam doar un disc in plus

14. #394 SP
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    DJ Mo - repet, nu va lovim cu nimic, aceste surprize sunt toate comunicate de Ubisoft Romania. La COD 5 nu ma astept la asa ceva, avem o relatie f. buna cu producatorii.

Mika - este ultimul lucru pe care doresc sa il fac, mi se pare ca se incalca o promisiune, dar nu imi permite contabilitatea sa vand sub cat il cumpar. Pur si simplu nu am ce sa fac.
    I'm out then. No offence.

15. #395 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    I know

Voi trage de pret in jos cat pot, probabil le vindem cu cat le primim, nu mai luam nimic si asta e. Sa vedem ce se poate face.

16. #396 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Naspa moment. Aveam si eu precomanda la far cry 2 CE, bine si inca mai am, la pretu asta.....

17. #397 SP
    Member felixxx's Avatar
    le transmit cele mai calde 'urari' celor de la ubisoft romania.
    multumim RvsS pentru amabilitatea de a ne informa din timp. macar putem comanda din alta parte, macar de acolo ajunge mai repede decat de la ubisoft romania. mi se pare jenant ca jocul produs de o firma care are sucursala in romania sa ajunga mai tarziu decat in restul UE. cat despre schimbarea pretului cu cateva zile inainte de lansare, ce sa mai zicem... niste 'profesionisti'.

18. #398 SP
    Member mihaif27's Avatar
    cateva intrebari pt RvsS , dar le pun pe thread poate stiu si altii care au trecut deja prin asa ceva.
    Intentionez sa-mi iau un xbox 360 de la voi, 2 intrebari:
    1. In cat timp imi ajunge daca dau comanda in aceasta seara/maine de dim? (stau un bucuresti)
    2. In caz de RROD cum se procedeaza?

Mersi frumos .

19. #399 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Imi pare rau dar cred ca anulez pre-comanda la Far Cry 2

Quote Originally Posted by GameShop
    Din pacate, producatorul jocului, Ubisoft, prin reprezentanta locala Ubisoft Romania, ne-a anuntat cu foarte putin timp in urma ca nu pot livra catre noi acest titlu la data de lansare de 24.10.
    Am fost anuntati ca jocul se va livra la o data ulterioara, o estimare fiind 3.11.2008, dar nu a fost inca 100% garantata de producator.

20. #400 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Jocul asta chiar nu merita la 79.88 RON ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 452 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 120 ... LastLast