tray - mai avem in stoc cateva unitati.
tray - mai avem in stoc cateva unitati.
Am ridicat astazi Forza Motorsport 3 Limited de la curier. Everything in order, everything all right! Multumesc frumos!
GAMESHOP - seriozitate si promptitudine. Recomand tuturor!![]()
cam in cat timp sunt sunat pt a confirma comanda d-le.Razvan?
ieri am facut un preorder la ModerWarfare 2 si sper sa nu fie probleme![]()
Imperatore - cand avem produsul in stoc, deci probabil ca luni.
Razvan, am si eu o precomanda la Pagina Produsului
vad ca apare 'in curand', desi teoretic s-a lansat deja din cate stiu eu.
in schimb asta : Pagina Produsului
apare in stoc. e corect il aveti deja in varianta de xbox ca imi anulez precomanda pentru varianta de ps3 si il comand pe xbox.
mersi
Varianta de PS3 a fost amanata de producator pentru 13.11.2009 (nu stiu daca exact atunci il vom primi).
Varianta Xbox 360 este in stoc.
Răzvan, te rog spune-mi că ajunge, Tekken 6: Limited Edition (X360), la data indicată pe site- nu vreau să se repete faza cu Wolfenstein
...de nu vine mă sinucid și-o să mă ai pe conștiință<- ronan ghost
Merci![]()
RonanN1 - nu au confirmat inca 100%, au zis ca da, dar pana nu apare marfa in depozit nu as dori sa iti ofer informatii eronate.
salut,
am un xbox de 20 gb ,in garantie care s-a stricat,ma intereseaza daca se poate schimba cu elite cu forza sau mw2 +diferenta din partea mea pana la pretul consolei. (m-am uitat pe certificatul de garantie si scria ca se va schimba produsul cu unul de acelasi tip(aceasta de 20 gb este premium,iar pe stoc vad ca mai aveti doar arcade/elite/si pro ,care sunt alceva)
Da, il schimbam cu produsul identic sau, in lipsa acestuia, imediat superior ca si caracteristici disponibil.
Cel mai probabil cu consola cu hdd de 60 GB daca va fi disponibila in momentul respectiv.
felixxx - da.
Ca anunt general - toate versiunile de COD 6 vin la timp, muncim din greu sa ne asiguram ca nu sunt probleme, platim ore suplimentare si am platit transport foarte rapid (si foarte scump).
Un singur produs nu va veni la timp: Editia Hardened de PS3. Aceasta problema apartine exclusiv furnizorului care nu l-a trimis.
Imi cer scuze celor care au comandat aceasta editie, isi vor putea schimba optiunea in editia standard sau Prestige. Nu stiu exact cand ar putea veni aceasta editie, nu a fost comunicat inca, dar ca idee mai mult de 1 saptamana, deci as recomanda trecerea la alta editie.
Bookmarks