Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 109 of 452 FirstFirst ... 9 59 99 107 108 109 110 111 119 159 209 ... LastLast
Results 2,161 to 2,180 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #2161 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    tray - mai avem in stoc cateva unitati.

2. #2162 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Am ridicat astazi Forza Motorsport 3 Limited de la curier. Everything in order, everything all right! Multumesc frumos!

GAMESHOP - seriozitate si promptitudine. Recomand tuturor!

3. #2163 SP
    Member Imperatore's Avatar
    cam in cat timp sunt sunat pt a confirma comanda d-le.Razvan?

ieri am facut un preorder la ModerWarfare 2 si sper sa nu fie probleme

4. #2164 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Imperatore - cand avem produsul in stoc, deci probabil ca luni.

5. #2165 SP
    Member felixxx's Avatar
    Razvan, am si eu o precomanda la Pagina Produsului
    vad ca apare 'in curand', desi teoretic s-a lansat deja din cate stiu eu.
    in schimb asta : Pagina Produsului
    apare in stoc. e corect il aveti deja in varianta de xbox ca imi anulez precomanda pentru varianta de ps3 si il comand pe xbox.
    mersi

6. #2166 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Varianta de PS3 a fost amanata de producator pentru 13.11.2009 (nu stiu daca exact atunci il vom primi).

Varianta Xbox 360 este in stoc.

7. #2167 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Uncharted 2 :Among Thieves aduceti ?

8. #2168 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    S-a mai zis ca nu deoarece nu au momentan relatii cu Sony Romania.

9. #2169 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    S-a mai zis ca nu deoarece nu au momentan relatii cu Sony Romania.
    scuze.. nu am stiut

10. #2170 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da, inca nu aducem produse Sony, dar incercam sa le avem in viitorul apropiat.

11. #2171 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Răzvan, te rog spune-mi că ajunge, Tekken 6: Limited Edition (X360), la data indicată pe site - nu vreau să se repete faza cu Wolfenstein

...de nu vine mă sinucid și-o să mă ai pe conștiință <- ronan ghost

Merci

12. #2172 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    RonanN1 - nu au confirmat inca 100%, au zis ca da, dar pana nu apare marfa in depozit nu as dori sa iti ofer informatii eronate.

13. #2173 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Uhuuuuu, marti ajunge Modern Warfare 2 . I think I'm going nuts.

14. #2174 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Si pe mine m-au sunat.

15. #2175 SP
    Member Imperatore's Avatar
    yea it`s commin`

16. #2176 SP
    Junior Member alexs2tank's Avatar
    salut,
    am un xbox de 20 gb ,in garantie care s-a stricat,ma intereseaza daca se poate schimba cu elite cu forza sau mw2 +diferenta din partea mea pana la pretul consolei. (m-am uitat pe certificatul de garantie si scria ca se va schimba produsul cu unul de acelasi tip(aceasta de 20 gb este premium,iar pe stoc vad ca mai aveti doar arcade/elite/si pro ,care sunt alceva)

17. #2177 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by alexs2tank View Post
    salut,
    am un xbox de 20 gb ,in garantie care s-a stricat,ma intereseaza daca se poate schimba cu elite cu forza sau mw2 +diferenta din partea mea pana la pretul consolei. (m-am uitat pe certificatul de garantie si scria ca se va schimba produsul cu unul de acelasi tip(aceasta de 20 gb este premium,iar pe stoc vad ca mai aveti doar arcade/elite/si pro ,care sunt alceva)
    S-a spus acum cateva pagini, se schimba cu cel mai apropiat ca si tip, adiq cu cel de 60GB simplu.
    Microsoft a inlocuit Premium cu Pro, deci se considera a fi de acelasi tip.

18. #2178 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da, il schimbam cu produsul identic sau, in lipsa acestuia, imediat superior ca si caracteristici disponibil.

Cel mai probabil cu consola cu hdd de 60 GB daca va fi disponibila in momentul respectiv.

19. #2179 SP
    Member felixxx's Avatar
    Razvan, call of duty mw2 varianta de pc apare la timp?

20. #2180 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    felixxx - da.

Ca anunt general - toate versiunile de COD 6 vin la timp, muncim din greu sa ne asiguram ca nu sunt probleme, platim ore suplimentare si am platit transport foarte rapid (si foarte scump).
    Un singur produs nu va veni la timp: Editia Hardened de PS3. Aceasta problema apartine exclusiv furnizorului care nu l-a trimis.
    Imi cer scuze celor care au comandat aceasta editie, isi vor putea schimba optiunea in editia standard sau Prestige. Nu stiu exact cand ar putea veni aceasta editie, nu a fost comunicat inca, dar ca idee mai mult de 1 saptamana, deci as recomanda trecerea la alta editie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 109 of 452 FirstFirst ... 9 59 99 107 108 109 110 111 119 159 209 ... LastLast