Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 59 of 452 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 ... LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #1161 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    MrIacob - avem stoc din foarte multe jocuri si mai sunt multe pe drum.
    Spune-mi te rog la ce jocuri te referi cand spui "mai noi", fa o mica lista si iti raspund la fiecare, punctual.

consol3 - cand producatorii anunta reduceri, acestea se reflecta si in pretul nostru destul de repede. Atentie, producatorii, nu vreun site din alta tara care are o oferta pana scapa de stoc. Despre "ceva de capul lor" cred ca e o afirmatie cam vaga, nu stiu ce sa iti raspund pentru ca gusturile difera

2. #1162 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    skate 2
    godfather 2
    assasin's creed(nu e nou)
    Gears 2.. 300 ron wtf?
    call of duty 4

3. #1163 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    MrIacob, dintre cele enumerate de tine nu e nici unul nou.

Uita-te cateva post-uri mai incolo, vor aduce Prototype, de exemplu. Ala e de luna asta... Bionic Commando e in stoc deja... Aparut luna trecuta...

4. #1164 SP
    "mai noi"... dak vrei facem asa:
    Red Faction Guerilla
    app
    Sa incercati sa aduceti si voi Gold Membership-uri. Chiar daca nu e Romania pe LIVE...

5. #1165 SP
    NIP
    Banned NIP's Avatar
    Modern Warfare 2 cand il vor aduce voi fi primul care il va cumpara

6. #1166 SP
    si eu.... daca nu cumva costa 300 Ron

7. #1167 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    MrIacob - iau lista ta, multumesc pentru mesaj.

Skate 2 nu am info deocamdata.
    Godfather 2 e deja in stoc, se va ieftini la 199,9 lei.
    Gears 2 are un pret mare de achizitie, de aceea este scump, dar se va termina in curand si daca vor scoate editie ieftina o vom aduce. Inca nu e nimic anuntat, jocul inca se vinde bine.
    Call of Duty 4 nu este nou, s-a cam epuizat stocul. Avem Call of Duty 5. COD 4 mai este prin magazine.

Red Faction Guerilla nu il aducem noi, nu avem contract cu toti publisherii de jocuri din lume, dar avem cu majoritatea. Mai exista unele titluri pe care, desi am dori, nu le putem aduce. Gold Membership-ul nu ne este oferit la revanzare tocmai din cauza pe care ai mentionat-o tu, nu putem aduce decat oficial.

NIP - Modern Warfare 2 va intra in scurt timp la precomanda. El va costa 249,9 lei, pentru ca acesta este pretul recomandat de producator (60 EUR, la cursul de acum). Totusi, cei care fac precomanda vor beneficia de pretul cel mai mic astfel:
    a. Daca pretul la lansare ajungem 299,9 lei (din diverse motive - EUR variaza mult in cateva luni, sau se scumpeste pe toata piata) ei vor plati tot pretul de la precomanda, adica 249,9 lei.
    b. Daca pretul la lansare va ajunge sa zicem 199,9 lei(daca scade EUR sau alte cauze) atunci pretul va fi automat ajustat la valoare mai mica. Desi in comanda ai trecut 249,9 lei, vei putea cumpara la pretu nou, mai mic, de 199,9 lei.

Astfel, cei care fac precomanda au avantajul ca vor plati mereu pretul cel mai mic posibil.

8. #1168 SP
    NIP
    Banned NIP's Avatar
    Pe cand va intra la precomanda?

9. #1169 SP
    Ohhhooooooo... Pret bun la Modern Warfare... Pe amazon e 45 lire dar voi aduceti mai repede. Call of Duty 5 am cumparat de la voi. E primul si singurul. In afara de el nu am mai avut ce. Cred ca urmatorul va fi Modern Warfare 2. Cool....

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------

Jocurile de la signature cand vor aparea la precomanda. In luna asta? In vara sau toamna? In afara de PROTOTYPE.

10. #1170 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    NIP - in cateva zile.

MrIacob - o mica rectificare la ce am spus - Godfather 2 e deja pe site, se va ieftini la 199,9 lei si este disponibil.
    MW2 - in cateva zile la precomanda.
    Assassin's Creed 2 - nu am informatii deocamdata.
    Left4Dead 2- tot asa, nu am informatii inca.
    Prototype va veni in stoc pana la sf. acestei saptamani. Pretul va fi unul bun pentru cat costa un EUR la noi, adica 219,9 lei. Si cu reducere de membru va costa si mai putin.

11. #1171 SP
    Cum intru in club?

12. #1172 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    banuiesc ca se refera la codul ala de pe prima pagina. iar clubul ar fii forumu . cred daca gresesc sa ma corectati.

13. #1173 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    @MrIacob: ..::GameShop.ro::..

@Tsutsy17: Codul de pe prima pagina a CG este un privilegiu exclusiv membrilor acestei comunitati.

btw, ca membru a CG ai reduceri de 15% iar ca membru GS (Gameshop) doar 10%. Reducerile nu se cumuleaza si pot fi folosite la majoritatea jocurilor (nu la toate).

14. #1174 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    aaa , am priceput citisem despre asta , dar am uitat ... am prea multe pe cap acum

15. #1175 SP
    Junior Member JohnBA's Avatar
    Apropo de reducere ... GH Metallica (bundle-ul cu tot cu chitara) beneficiaza de reducere?

16. #1176 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Mariusik - ai dreptate.
    JohnBA - in general la hardware nu se poate oferi acest discount pentru ca se cumpara f. scump. Bundle-urile intra in aceasta categorie. Totusi, ai transport gratuit.

17. #1177 SP
    Junior Member JohnBA's Avatar
    Ok...oricum este un pret bun

18. #1178 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Jocurile de care spuneam sunt pe site. Vor aparea imediat si cu stoc.

Vom avea in curand o lista de titluri de Xbox 360 si PS3 la un pret foarte mic, de vara. Revin cu detalii.

19. #1179 SP
    Junior Member Markry's Avatar
    Jocuri mai vechi nu aduceti?

Bioshock - Xbox 360
    Assassin's Creed - Xbox 360

20. #1180 SP
    Intrebare: Am facut precomanda la Modern Warfare 2.... de ce nu ma sunati sa confirm? Sau la precomenzi nu trebuie?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 452 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 ... LastLast