RvsS, ti-am trimis un PM in legatura cu o comanda, sa o anulez. Poti verifica, te rog ?
RvsS, ti-am trimis un PM in legatura cu o comanda, sa o anulez. Poti verifica, te rog ?
Ma tem ca m-am grabit putin cand am afirmat asta. A plecat cam tarziu FF XIII si cred ca pe 10 va pleca de la noi si va ajunge la voi pe 11. Imi pare rau pentru aceasta intarziere.
In cazul in care ajunge mai repede, vom face tot posibilul sa il trimitem catre voi imediat cum ajunge.
Ummm. Nu mai este transportul gratuit? Mi-a venit Bad Company 2 si vad ca am transportul inclus in factura jocului. Am platit in loc de 219.90, 238.89.
Eu am dat comanda la BFBC2 PC folosind un cod de membru, transportul imi va fi gratuit, sau va fi ca in cazul lui Mo ?
Stiu asta.
Gameshop in ziua coletelor:
- Ia uitati, Gabriel Mohorea aka Dj Mo.
- Ha ha ha ha.
- Ce ii mai facem de data asta?
- Umm. Pai ia sa vedem.
- Stiu eu. La coletul asta ii bagam si transport.
- Daaaa.
- Ha ha ha.
A fost o gluma Razvan. Sa nu imi sari in cap.![]()
A ajuns si la mine BC2 limited edition PC multumesc , dar totusi nu are si VIP code ? vad din screenshots ca varianta PS3 ( maweryck - Ce ne-am cumparat Azi !) are si ceva cu VIP - Welcome as a VIP.
---------- Post added 04-03-2010 at 11:56 AM ----------
Greseala mea hartile sunt acolo, vina este a blogurilor si toate site-urile care te induc in eroare si nu in ultimul rand EA cu toate promotiile, codurile si VIP lor. Multumesc Gameshop![]()
Johnny - Ok.
Dj Mo - este o eroare la facturare, comanda ta e corecta, fara transport. Scadem transportul din urmatoarea comanda, doar da-mi un PM atunci sau comunica telefonic colegei mele acest aspect.
---------- Post added 04-03-2010 at 12:59 PM ----------
GS0Ls - fara transport, ce ai in comanda, aia se factureaza.
Un pic offtopic: am si o precomanda la Assasin's Creed 2 PC(oops!) si la FF XIII X360; de AC2 PC se aude ceva ca pe site zice 9.03? Eventual as putea sa le primesc impreuna? Nu am fost contactat pt niciunul din ele...
Incercam sa le aducem pe ambele in aceeasi perioada, dar nu am inca o data fixa. Te contacteaza colega mea telefonic imediat ce unul dintre ele apare in stoc. Recomand sa o intrebi de celalalt si vom avea atunci mai multe informatii.
Domnilor, eu is uimit. Joc primit la doua zile dupa lansarea oficiala e o treaba!
Nu m-a deranjat aaaaaabsolut deloc ca l-am primit cu o zi mai devreme decat fusesem anuntat.
superman90 - lansarea oficiala in Europa este 5.03.2010. Data la care faci referire (2.03.2010) este doar pentru SUA.
Noi incercam mereu sa facem livrarea in ziua lansarii.
muggs - din pacate, nu cred.
Stiu ca e devreme, dar totusi vreo veste vzv de elite-urile cu ff13, vreo sansa sa vina mai devreme?
Bookmarks