Sigur ca la pretul cel mai mic. Precomanda garanteaza cel mai mic pret posibil.
SirAndrew - vedem daca ajunge mai repede, dar a fost trimis cu cateva zile intarziere (si nu doar in Romania) si din cauza asta nu stiu daca va putea fi livrat chiar in ziua lansarii sau cu o mica intarziere.
---------- Post added 21-09-2010 at 03:07 PM ----------
Voi putea confirma maine, cred ca nu este nicio problema.
salut Razvan. Am facut si eu comanda de bundle-ul Xbox 360 Slim + Halo Reach. Ai idee daca e in stoc sau mi-au luat banii de pe card degeaba?. Astept telefon oricum
Sunt 2 bundle-uri de Reach. Cel mai ieftin nu mai este si s-au returnat banii pe cardul tau (dureaza 1-2 zile sa ii vezi efectiv in functie de banca ta).
Cel mai scump mai este in stoc.
Foarte multe jocuri au fost adaugate la precomanda:
Arcania: Gothic 4
MySims Skyheroes
Littlest Pet Shop 3
EA Sports MMA
Monopoly Streets
Sims 3 pentru console
Sims 3 Late Night pentru PC
NHL 2K11
NBA 2K11
Front Mission Evolved
Family Trainer Adventures
Dragonball Z Tenkaichi Tag Team
Naruto Shippunden Ultimate Ninja Storm 2
Lord of the Rings Aragon's Quest
Bakugan 2
Rapala Pro Bass Fishing.
---------- Post added 22-09-2010 at 04:15 PM ----------
Editia Hardened de la COD 7 poate fi de asemenea comandat.
Revin si eu cu intrebare despre Civilization 5... ceva update?
i know, no call, no stock... no game![]()
Nu va ajunge jocul saptamana aceasta din pacate. A fost trimis tarziu de producator, este in transport catre noi, dar va putea fi trimis cel mai probabil luni si va ajunge marti la dumneavoastra.
Pagina Produsului PS3
Pagina Produsului - Xbox 360
Am primit astazi Guitar Hero Warriors of Rock, chiar in ziua lansarii! Multumesc Gameshop.ro ! Oameni de cuvant! + e mai ieftin decat pe amazon.co.uk
SirAndrew - nu a ajuns transportul la noi. Se va putea livra la dumneavoastra marti sau miercuri, in functie de cum se livreaza. Ne cerem scuze pentru aceasta problema, dar a fost trimis prea tarziu de la producator.
S-au terminat si nu mai aducem, dar veti putea sa gasiti cateva unitati in magazinele Altex/Media Galaxy.
Bookmarks