Nu se poate trimite cu o zi mai repede sa il avem pe cand se deschid serverele?7.12.2010.
Din pacate, producatorul nu permite acest lucru, dar vor fi magazine deschise in toata tara la ora 00:00, daca cumva doresti sa il iei direct din magazin.
Da, dar este foarte prost gandit. Pentru ca serverele se deschid la 00:00 ora parisului, 1 ora noastra. Instalarea jocului cu tot cu patch-uri dureaza app 2h. Iar daca nu intrii in prima ora, pierzi multe questuri.
LE: Lansarea la ora aia. Inteleg ca este ceva de la Blizzard, dar tot la fel inteleg, ca nu le pasa prea tare ca trebuie sa stam o gramada la coada + drumul pana acasa. Important e sa mergem ca fraierii sa le cumparam produsul.
Daca erau oameni, trebuia sa le dea drumu cu o zi inainte sa poti instala samd, ca oricum nu puteai sa intrii in joc pana nu deschideau ei serverele.
Cred ca te referi la 6.12 si da, ar fi mai bine, dar producatorul nu permite acest lucru.
Salut, Razvan te poti interesa te rog daca o sa aduceti Killzone 3 Collector's Edition si/sau Helghast Edition (link)? Multumesc.![]()
ReNeGaDe124 - din pacate, nu cred ca vom putea aduce aceste editii, dar jocul standard va veni si ma astept sa coste aproximativ 259,9 lei si sa fie disponibil la lansare.
Poate faceti totusi un efort si aduceti Helghast Edition, din moment ce a fost confirmata ptr. Europa.
Pretty Please![]()
Salut, cand vom putea face precomanda la Little Big Planet 2 ?? Vor mai fi reduceri pentru membrii?
As vrea sa stiu si eu daca aveti vreo problema cu livrarea jocurilor din cauza vremii.Am comandat gta 4 complete edition,am fost sunat azi pentru confirmare si as vrea sa stiu daca imi vine jocul maine.
Din pacate, Fan nu poate livra noaptea, noi am fi facut acest lucru, dar nu exista asa ceva.
Totusi, sunt foarte multe magazine care se vor deschide la 12 noaptea - lista oficiala aici - http://media.wow-europe.com/cataclys...g/en/index.xml
---------- Post added 03-12-2010 at 09:57 AM ----------
Nu am informatii conform carora ar fi probleme. Sunt niste zboruri anulate, dar nu trimitem cu avionul
---------- Post added 03-12-2010 at 09:58 AM ----------
Da, mai aducem in luna decembri - nu am inca o data exacta. Pretul va fi probabil 749,9 lei.
---------- Post added 03-12-2010 at 09:59 AM ----------
Nu, nu am adus decat editia de colectie. SirAndrew ne-a transmis insa ca editia de colectie are manual in mai multe limbi, dar nu si in engleza.
Bookmarks