Codul de discount de 15 % este valabil pentru orice comanda? ( as vrea sa iau L.A. Noire )
Codul de discount de 15 % este valabil pentru orice comanda? ( as vrea sa iau L.A. Noire )
Salut Razvan. Sunt un client mai vechi. Am plasat o comanda si eu astazi pentru Dead Space 2 Collector's X360. Or sa fie in curand in stoc?
Abia astept. Sper sa fie in stoc. Plasma cutterul arata bestial si jocul e demential . XboxLiveTv demo 30 min. : SPOILERS :
Plasma cutterul nu arata deloc bestial... e de marimea unui breloc ceva mai mare...
mare dejamagire, din cauza asta am sa anulez comanda pt editia de colectie
din pacate nu se merita.
Junnkie - ok, te rog comunica acest lucru telefonic cand te va suna colega mea. Imi pare foarte rau de aceasta intarziere, sper sa fie singura.
Fabulos. Inceput de an, meserias. Chip ap da gud orc. O sa cumpar un joc, la 2-3 saptamani dupa lansare, la pret de lansare, bineinteles. Asa sa faceti cu toate titlurile AAA din acest an.
Fiti si voi Mai intelegatori , eu consider ca Gameshop reprezinta o evolutie in domeniul gamingului din ro. Daca vreti editia de Colectie eu spun ca se merita asteptarea, altfel puteti lua din afara!
Dar nici nu m-am legat de pret ca ar fi mare sau mic, doar ca platesc ceva la pret de lansare cand eu il primesc dupa 2-3 sapt. Ma consolasem cu data de 11 si acum citesc despre o alta posibila amanare. Ma rog, a fost o refulare la o ora tarzie, dupa o zi foarte grea. Trecem mai departe.
Bookmarks