Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 356 of 452 FirstFirst ... 256 306 346 354 355 356 357 358 366 406 ... LastLast
Results 7,101 to 7,120 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #7101 SP
    Member Hazer's Avatar
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Salut Razvan,

Pana la urma m-am intalnit cu tipul de la Fan si cand sa-mi dea coletul mi-a cerut 103 lei desi eu am platit cu cardul suma. Scria clar pe AWB-ul facut de voi ca 103 lei ramburs pe Nedelcu Ion, iar pe factura scria achitat cu card si adresa pe Nedeleanu Ion. Omul nu a putut sa-mi dea evident coletul pentru ca trebuia sa dea el din buzunar 103 lei sau sa platesc wu jocurile de doua ori.
    Acum mi-a zis ca luni o sa vina dupa ce vb cu voi.
    Dar vreau sa stiu daca sigur luni se rezolva. Pana la urma toate greselile facute s-au datorat voua (AWB-ul ala facut de cei de la GameShop este facut in bataie de joc - nici macar nu s-au uitat pe factura). Este a doua oara cand patesc asemenea lucruri..

Am inteles ca pachetul trebuie sa se intoarca dinou la voi la sediu luni si refacut AWB-ul, iar apoi trimis din nou prin Fan Courier in aceeasi zi..

2. #7102 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Quote Originally Posted by luciteck View Post
    F bun pretul la DeusEx Human Revolution (vers de PC) si felicitari pentru acest lucru. E practic mai ieftin decat versiunea digitala, de pe alte siteuri. Ce ma deranjeaza oarecum e ca nu a aparut la cel mai mic pret posibil, de prima oara. Asadar cred ca sunt deja la a treia precomanda pentru acelasi joc, doar din motive de adjustare a pretului.

Daca ai precomanda plăteşti cel mai mic pret de cand ai făcut precomanda si p�nă la lansare deci nu trebuia sa refaci comanda. Sper sa nu greşesc si sa confirme răzvan

3. #7103 SP
    Member luciteck's Avatar
    Asta eram si eu curios sa aflu.

4. #7104 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Se aude ceva de AC: Revelations ANIMUS Ed ?

---------- Post added 02-07-2011 at 10:27 PM ----------

Banuiesc ca ati rezolvat problema cu sunatul confirmarii comenzii in mod aleator... In sensul ca ma astept sa fim contactati, in ordinea in care am facut comenzile pentru fiecare joc.

Seara faina,

L.

5. #7105 SP
    Junior Member xenotech's Avatar
    mi-a ajuns si mie azi Fracture si Nier de la promotie. Sigilate perfect, versiuni originale (nu platinum,greates hits sau ceva de genul), totul perfect. Mi-a fost si decontat transportul desi nu am pus codul unde trebuia . Niste profesionisti cei de la gameshop spun sincer asta . Astept AC: Revelations Animus Edition

6. #7106 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Alexandru
    - te rog da-mi pe PM adresa de email ca sa verific.

---------- Post added 03-07-2011 at 09:40 PM ----------

Quote Originally Posted by luciteck View Post
    F bun pretul la DeusEx Human Revolution (vers de PC) si felicitari pentru acest lucru. E practic mai ieftin decat versiunea digitala, de pe alte siteuri. Ce ma deranjeaza oarecum e ca nu a aparut la cel mai mic pret posibil, de prima oara. Asadar cred ca sunt deja la a treia precomanda pentru acelasi joc, doar din motive de adjustare a pretului.
    Precomenzile au garantia celui mai mic pret. Astfel, daca vei face precomanda la X lei si apoi pretul devine X-y lei, vei primit produsul la pretul redus. De aceeea este bine sa faci precomanda, ai garantia ca vei avea cel mai mic pret posibil. In cazul tau, nu este necesar sa faci alte precomenzi, vei primi produsul la pretul redus.

---------- Post added 03-07-2011 at 09:45 PM ----------

Hazer
    - in general AWB-urile se completeaza de Fan Courier, oricum vom verifica unde este problema si maine va suna colega mea la Fan Courier. Multumesc.

---------- Post added 03-07-2011 at 09:46 PM ----------

Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Se aude ceva de AC: Revelations ANIMUS Ed ?[COLOR="Silver"]
    Producatorul ne-a informati ca Animus Edition nu va fi livrata catre noi, fiind o exclusivitate acordata unui retailer din strainatate.

---------- Post added 03-07-2011 at 09:47 PM ----------

Quote Originally Posted by Mozambic View Post
    Daca am comandat azi ceva, coletul ajunge luni sau marti? Stocurile sunt actualizate?
    Marti, daca vei confirma telefonic luni pana la pranz. Stocurile sunt la zi, dar pot aparea discrepante in functie de numarul de comenzi pe produsele cu stoc limitat inregistrate in week-end.

7. #7107 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Da, din pacate Animus Edition este exclusiv la GameStop si din cate stiu nici unul dintre magazinele lor nu livreaza in RO.

8. #7108 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Nu cred ca este exclusiv Gamestop...doar ca nu va fi adus de Gameshop in Romania...in plus..se poate comanda de pe UbiShop, insa mie unul mi se pare foarte mare pretul lor(70 lire)...totusi pentru 50 ron in plus e buna si Collector's Edition de la Gameshop ..in fond pentru Enciclopedia din Animus Edition avem pe net Assassin's Creed Wiki..

9. #7109 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    darkpaul13 - am fost informat de producator ca este exclusiv Gamestop.

---------- Post added 04-07-2011 at 11:28 AM ----------

Quote Originally Posted by Alexandru View Post
    Savinesti �n loc de Zanesti
    Am verificat si adresa ta apare corect in sistem, deci este o eroare de la Fan Courier. Am rugat sa se faca verificari si te va suna colega mea. Multumesc.

10. #7110 SP
    Au inceput sa fie procesate comenzile din weekend? Am plasat 3 comenzi sambata dar nu am fost contactat inca pt. confirmare... In curand ajung intr-o zona in care nu prea am semnal, sper sa ma prindeti pana atunci.

Spor,

L.

11. #7111 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da.

12. #7112 SP
    Si sunt procesate in ordine cronologica sper...primul venit, primul servit, nu?

---------- Post added 04-07-2011 at 12:19 PM ----------

Vorbind de lup...tocmai am fost sunat! Initial m-a intrebat doar de SC2 dar i-am spus si de a2a comanda si am confirmat pt. toate 3 produsele!

Maine sau poimaine postez si pozele! Super preturi oricum! Sa o tineti tot asa!

Spor,

L.

13. #7113 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    editia animus se poate comanda direct de pe ubishop,eu am facut comanda, pacat ca nu o puteti aduce si voi,nu inteleg oricum treaba asta cu exclusivitatea gamestop dar se poate cumpara direct de pe siteul lor

14. #7114 SP
    Member L0G1X's Avatar
    C�nd se preconizează să revină �n stoc Crysis 2 (PC)? Pe site apare la 'precomandă'/'�n cur�nd'.
    Dacă revine, preţul de 79,90 RON va răm�ne valabil? Mulţumesc.

15. #7115 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Nu exista o data exacta pentru Crysis 2. Daca faci precomanda acum pretul va ramane valabil pentru tine.

16. #7116 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Azi cred ca am fost sunat de cei de la Gameshop insa n-am avut telefonul la mine.Sper ca domnisoara va mai incerca sa ma contacteze pentru a confirma o comanda de joc.

17. #7117 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Azi cred ca am fost sunat de cei de la Gameshop insa n-am avut telefonul la mine.Sper ca domnisoara va mai incerca sa ma contacteze pentru a confirma o comanda de joc.
    Din păcate, `domnişoara` nu va mai �ncerca să te contacteze.

18. #7118 SP
    Pai sper sa vina oricum...

19. #7119 SP
    Member Hazer's Avatar
    Ai avut geniala idee de a, uhm.. suna inapoi?

20. #7120 SP
    Am sunat de 5 ori...ocupat mereu....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 356 of 452 FirstFirst ... 256 306 346 354 355 356 357 358 366 406 ... LastLast