am tras si aia cu lock si sunt conectate bine cele 2 placi
aia cu "lumea e in miscare" e promotie? sau doar ati grupat acolo jocurile pentru kinect si move?
astept si eu un promo la SOCOM: Special Forces... vreo sansa?![]()
Trimis mail, sunat(ocupat)...cum aflu daca s-a rezolvat cumva treaba? Nici de la curier nu le luati?
am si eu o problema cu un board de la dj hero cumparat ieri si nu functioneaza. un numar de telefon la care pot suna?
Urmeaza sa primesc si eu Dj Hero maine...sper sa nu aiba aceste probleme pe care vad pe forum :-s Totusi jocurile dj hero care le trimiteti sunt desigilate ? ca eu cam asta am auzit...
M-a sunat, spre mirarea mea, ati avut bunavointa sa luati coletul de la posta, lucru pentru care va multumesc. Acum astept si confirmarea de la coletul celalalt. Deci se poate...
din pacate e cam greu sa faci diferenta intre fan courier si posta...
banuiesc ca fisa de post a angajatilor gameshop la nr. 7 suna asa:
7. Plimbare relaxanta la oficiul postal pentru ridicat colete ori de cate ori apare un client nemultumit.
din pacate fisa postului tau lipseste, cauti ceva anume care te nelinisteste? simti un vant rece-n ceafa?
Data de contact sunt aici - Contact. Poti suna de maine, incepand cu ora 10.
---------- Post added 06-07-2011 at 06:10 PM ----------
party_man - exista o ridicare programata de la posta o data pe saptamana sau o data la 2 saptamani. Ma bucur ca s-a ridicat inainte sa se intoarca la tine. Numai bine.
---------- Post added 06-07-2011 at 06:13 PM ----------
Daca cumva produsul a fost expus in magazine (sigilat, nu folosit, adica prezent pe raft) si el revine la noi in stoc, uneori este scoasa folia de plastic pentru ca aceasta contine etichete de pret sau elemente de securitate pe care le-a aplicat magazinul respectiv. El poate fi apoi infoliat din nou in depozit. Nu este o regula, in general aceste intamplari sunt destul de rare pentru ca trebuie sa fie indeplinite multe conditii. Produsele in sine nu sunt folosite, nici macar desfacuta cutia/carcasa.
Cu garantia la Xbox cum se procedeaza?
Imi da o consola noua pe loc sau o trimiteti la Microsoft si trebuie asteptat cateva saptamani/luni?
Garantia trebuie sa se rezolve in maxim 15 zile. Astfel, se verifica seria consolei la Microsoft si in urma deciziei lor se returneaza consola catre noi cu toate accesoriile din pachet si apoi se inlocuieste consola (prin curier, nu pe loc) sau se returneaza suma achitata.
Nu, 15 zile in total de cand ne trimiti prin email seria consolei. Nu este fix 15 zile, aceasta este valoarea maxima. Este foarte important sa nu fie modificata consola si sa ai toate accesoriile. Multumesc.
La mine a durat 8 zile lucratoare (poate e irelevant). Dar pe aceasta cale ...multumesc Razvan, Gameshop. Cheers
Call of Juarez: The Cartel acum pe site la precomanda la preturi foarte bune - Noutati .
Vom avea si bonusuri de precomanda pentru PC si Xbox 360 sub forma de coduri, mai multe informatii in curand.
Am trecut acum si bonusurile de precomanda la Call of Juarez si preturile sunt foarte bune.
Felicitarile mele pt promotia de vara, pacat ca nu mai multe jocuri Collector's, astept cu interes promotia de toamna si aia de sarbatori![]()
Bookmarks