Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 358 of 452 FirstFirst ... 258 308 348 356 357 358 359 360 368 408 ... LastLast
Results 7,141 to 7,160 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #7141 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    am tras si aia cu lock si sunt conectate bine cele 2 placi

2. #7142 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    aia cu "lumea e in miscare" e promotie? sau doar ati grupat acolo jocurile pentru kinect si move?

astept si eu un promo la SOCOM: Special Forces... vreo sansa?

3. #7143 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Da, si mie mi-au ajuns jocurile. Unul din ele este taiat, turtit vai de el. Cam asa arata. Probabil ultima mea comanda la GameShop.
    Da, la fel a venit si Assassins Creed Brotherhood Auditore Edition al meu cu cutia taiata pe parti.
    Dar la fel, atata timp cat jocul este ok nu ma obosesc sa il schimb, mult prea mare deranjul si timpul pierdut.

4. #7144 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    aia cu "lumea e in miscare" e promotie? sau doar ati grupat acolo jocurile pentru kinect si move?

astept si eu un promo la SOCOM: Special Forces... vreo sansa?
    La SOCOM nu cred ca vom face promo. Lumea e in miscare - sunt grupate cele de Kinect si Move.

5. #7145 SP
    Member party_man's Avatar
    Trimis mail, sunat(ocupat)...cum aflu daca s-a rezolvat cumva treaba? Nici de la curier nu le luati?

6. #7146 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Te va suna colega mea.

7. #7147 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    am si eu o problema cu un board de la dj hero cumparat ieri si nu functioneaza. un numar de telefon la care pot suna?

8. #7148 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Urmeaza sa primesc si eu Dj Hero maine...sper sa nu aiba aceste probleme pe care vad pe forum :-s Totusi jocurile dj hero care le trimiteti sunt desigilate ? ca eu cam asta am auzit...

9. #7149 SP
    M-a sunat, spre mirarea mea, ati avut bunavointa sa luati coletul de la posta, lucru pentru care va multumesc. Acum astept si confirmarea de la coletul celalalt. Deci se poate...

10. #7150 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    din pacate e cam greu sa faci diferenta intre fan courier si posta...

banuiesc ca fisa de post a angajatilor gameshop la nr. 7 suna asa:
    7. Plimbare relaxanta la oficiul postal pentru ridicat colete ori de cate ori apare un client nemultumit.

11. #7151 SP
    din pacate fisa postului tau lipseste, cauti ceva anume care te nelinisteste? simti un vant rece-n ceafa?

12. #7152 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by LeicaBogdan View Post
    am si eu o problema cu un board de la dj hero cumparat ieri si nu functioneaza. un numar de telefon la care pot suna?
    Data de contact sunt aici - Contact. Poti suna de maine, incepand cu ora 10.

---------- Post added 06-07-2011 at 06:10 PM ----------

party_man - exista o ridicare programata de la posta o data pe saptamana sau o data la 2 saptamani. Ma bucur ca s-a ridicat inainte sa se intoarca la tine. Numai bine.

---------- Post added 06-07-2011 at 06:13 PM ----------

Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Urmeaza sa primesc si eu Dj Hero maine...sper sa nu aiba aceste probleme pe care vad pe forum :-s Totusi jocurile dj hero care le trimiteti sunt desigilate ? ca eu cam asta am auzit...
    Daca cumva produsul a fost expus in magazine (sigilat, nu folosit, adica prezent pe raft) si el revine la noi in stoc, uneori este scoasa folia de plastic pentru ca aceasta contine etichete de pret sau elemente de securitate pe care le-a aplicat magazinul respectiv. El poate fi apoi infoliat din nou in depozit. Nu este o regula, in general aceste intamplari sunt destul de rare pentru ca trebuie sa fie indeplinite multe conditii. Produsele in sine nu sunt folosite, nici macar desfacuta cutia/carcasa.

13. #7153 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Cu garantia la Xbox cum se procedeaza?

Imi da o consola noua pe loc sau o trimiteti la Microsoft si trebuie asteptat cateva saptamani/luni?

14. #7154 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Garantia trebuie sa se rezolve in maxim 15 zile. Astfel, se verifica seria consolei la Microsoft si in urma deciziei lor se returneaza consola catre noi cu toate accesoriile din pachet si apoi se inlocuieste consola (prin curier, nu pe loc) sau se returneaza suma achitata.

15. #7155 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    15 zile fara drumul dus-intors catre Microsoft?

16. #7156 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Nu, 15 zile in total de cand ne trimiti prin email seria consolei. Nu este fix 15 zile, aceasta este valoarea maxima. Este foarte important sa nu fie modificata consola si sa ai toate accesoriile. Multumesc.

17. #7157 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    La mine a durat 8 zile lucratoare (poate e irelevant). Dar pe aceasta cale ...multumesc Razvan, Gameshop. Cheers

18. #7158 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Call of Juarez: The Cartel acum pe site la precomanda la preturi foarte bune - Noutati .

Vom avea si bonusuri de precomanda pentru PC si Xbox 360 sub forma de coduri, mai multe informatii in curand.

19. #7159 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Am trecut acum si bonusurile de precomanda la Call of Juarez si preturile sunt foarte bune.

20. #7160 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Felicitarile mele pt promotia de vara, pacat ca nu mai multe jocuri Collector's, astept cu interes promotia de toamna si aia de sarbatori

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 358 of 452 FirstFirst ... 258 308 348 356 357 358 359 360 368 408 ... LastLast