"IMPORTANT: Lansarea a fost momentan suspendată. Vom updata această ştire când vom afla mai multe! În orice caz, data este momentan stabilită pentru 27 Octombrie la ora 11:00 în incita showroom-ului eMAG."
Pentru moment va fi evenimentul de duminica din showroom Emag. Va asteptam acolo, sunt foarte multe goodies pentru participanti.
Vom anunta noi evenimente de gaming in curand (saptamana viitoare). Se apropie lansari foarte mari.
---------- Post added 24-10-2013 at 11:00 ----------
In cazul EA, pentry jocurile care sunt acum pe site, da. Puteti folosi codurile de reducere de membru sau codul de reducere de pe prima pagina a acestui site.
Sunt putin dezamagit ca nu exista un eveniment la 00:00 diseara. RvsS, se poate cumpara de undeva jocul in seara asta? Mersi!
la emag mergeti daca ati fost selectati...sunt doar 60 locuri ptr concurs..
re: vorbeam de lansare.
Citez de pe site-ul emag:
În plus, cei mai înflăcăraţi fani din public vor avea şansa să câştige o ediţie de colecţie ale jocului, tricouri, măşti, brelocuri şi alte premii legate de joc iar cei care cumpără Batman: Arkham Origins în cadrul evenimentului de lansare vor fi răsplătiţi cu câte un pachet surpriză.
---------- Post added 24-10-2013 at 13:16 ----------
Incepand de maine dimineata va fi in toate magazinele si livrarile Gameshop pentru precomenzi vor fi facute tot maine.
Pe mail, da. Mersi RvsS pt surpriza placuta. Mi-a trecut supararea legata de lipsa unui eveniment la 00:00![]()
Mi-a ajuns si mie CE...e cam cel mai bun CE pe care l-am luat..ca value+content..iar pretul a fost mai mult decat excelent ptr day 1..iar ca bonusuri ce sa zic..cred ca trebuia sa cumpar jocul din vreo 3 locuri diferite ca sa primesc tot ce ati oferit voi![]()
A doua lansare e canceled ? Lansare Batman: Arkham Origins - WASD.ro
In articolul asta vorbesc doar de cea de la emag acum.
FELICITARI PENTRU LANSARE
a fost cea mai reusita lansare de pana acum de la oraganizare pana la locatie.
cele 4 televizoare care formau un singur monitor (batman aproape in marime naturala EPIC)
mini amfiteatrul foarte comod de stat acolo
numarul ridicat de console de joc
goodies pentru toti
inca o data FELICITARI, asa ar trebui sa fie toate lansarile
Da, vom avea eveniment de lansare pentru black flag. Jocul va fi la raft de maine, evenimentul va fi in week-end, revenim cu informatii.
Intotdeauna facem eforturi pentru ca jocurile sa se livreze in ziua lansarii si astfel BF4 va fi livrat pe 01.11.Multumim.
Bookmarks