Nu este nicio problema cu comanda, in afara de faptul ca nu s-a deblocat depozitul inca, mai dureaza inventarul.
Nu este nicio problema cu comanda, in afara de faptul ca nu s-a deblocat depozitul inca, mai dureaza inventarul.
Faza este ca domnisoara cu care am vorbit putea sa nu ma minta macar,era vineri cand am facut comanda si a zis ca pana marti am jocurile..
G3ox - cred ca o saptamana.
steauacroitoru - sigur ca nu te-a mintit, asa stia si ea ca vine, dar daca intre timp depozitul s-a inchis nu se mai pute face nimic. Daca-mi dai pe PM adresa de mail de la care ai facut comanda sau nr. telefon pot verifica.
La ce grup te referi? De prieteni sau �n general (forum?). Că dacă e vorba de forum...ai competiție serioasă. Vin eu tare din spate cu două modele (core, premium) din 2006![]()
Si eu...am tot model 2006 noiembrie,Ronan noi suntem in clubul nostru...al batranelelor![]()
Au fost adaugate titlurile despre care va spuneam si in curand altele, de data asta noutati.
la PS3 vad numai Elder Scroll GOTY in plus fata de restul din vechea oferta
btw poza e de Platinium. este normala varianta sau Plat?
ms
ps: am si dat comanda just in case![]()
Au fost, cu tot cu joc, la 100 RON, dar nu cred ca mai vin. RVS, ai primit consola, nu? E totul in regula, sperAr fi culmea sa zica ceva de cablul ala
![]()
Bookmarks