Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 64 of 452 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 114 164 ... LastLast
Results 1,261 to 1,280 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #1261 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    ..::GameShop.ro::.. - 49,9lei
    ..::GameShop.ro::.. - 49,9lei

au intrat si jocurile de Xbox 360 la pret mic.

2. #1262 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    oferta pt jocuri de ps3 la 99.9 ron va mai exista ?

3. #1263 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    In general se fac vara oferte din acestea. Din septembrie incepe sezonul si sunt in mare parte jocuri noi, care nu pot fi lansate pe PS3 la 99,9 lei. Incercam insa sa mai aducem pe la 99-119 jocuri si daca reusim voi anunta aici.

4. #1264 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Bad company e varianta steelbox?

5. #1265 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Daca se cheama "Limited Gold Edition", tu ce zici?

6. #1266 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Rvss va rog sa grabiti re-designul paginii...e atat de greu de navigat / sortat

7. #1267 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Walkman - da, steelbox. Cu atat mai mult pretul e foarte bun.

muggs - da, este gata si are posibilitati de stortare si cautare cu sugestii folosind tehnologie Ajax. E in teste si cred ca mai dureaza 20-30 de zile.

8. #1268 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Intradevar , pierdeti foarte mult la capitolul imagine cu site-ul . Insa ofertele recente parca il infrumuseteaza un pic

9. #1269 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    totusi nu inteleg cum sunt sunati oamenii in functie de comenzi...am comanda de la 1 noaptea facuta...nici pana acum nu am fost sunat

La data 08 iul 2009 ora 00:53:08 ati achizitionat de la WWW.GAMESHOP.RO urmatoarele produse:
    1 buc. X Facebreaker (Simbol: EA4070037) : RON 49.90 Platforma PS3

10. #1270 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Nu esti singurul
    Stimate membru Club GameShop.ro,
    Va multumim pentru cumparaturile efectuate! La data 08 iul 2009 ora 00:34:35 ati achizitionat de la WWW.GAMESHOP.RO urmatoarele produse: 1 buc. X Battlefield Bad Company Limited Gold Edition (Simbol: EA4070029) : RON 42.41 Platforma PS3 cu reducere de 10%

11. #1271 SP
    criteriul e simplu: intai fara discount si apoi cei cu discount

12. #1272 SP
    Junior Member Chaser's Avatar
    Pentru RvsS: As avea si eu o sugestie la trimiterea coletelor de la Best Distribution la Fan Courier. Va rog frumos cand tipariti fitzuica cu adresa pt. Fan Courier incercati sa treceti si numarul de telefon al celui care trebuie sa primeasca coletul, eventual si observatiile acestuia (ex.: daca acesta doreste livrarea intr-o anumita zi). Eu am reusit sa-mi recuperez coletul dupa ce am dat telefoane la Fan Courier sa vad ce se intampla, pentru ca nu am avut nr. de tel trecut pe factura, iar baietii au venit la usa si ... surpriza ... nu eram acasa. Asa ca v-as ruga un pic mai multa atentie la aceste lucruri data viitoare. Nu sunt singurul care a patit acest lucru.
    Va multumesc.

13. #1273 SP
    Junior Member cornel's Avatar
    eu am dat comanda pe la 1 aseara si nu am primit mail nici acum de sunat numai zic nimic

14. #1274 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Am facut azi de dimineata la 10 si ceva comanda pentru Battlefield Bad company (fara cod) si am fost sunat in maxim 20 min apoi am facut comanda la Facebreaker - cu discount si n-am fost inca sunat (au trecut cam 3 ore)

Mi se pare mie sau e discriminare ? (cum zice si Bodopsx - mai intai pe cei fara discount/clienti noi .. etc si apoi pe cei care au coduri client/codul de pe consolegames)

15. #1275 SP
    Junior Member cornel's Avatar
    gata am fost sunat acum 5 min si comanda data pe la 1 aseara cu acel cod de membru da totusi nu am primit mail

16. #1276 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    S-a rezolvat dilema - au avut pana de curent - de aia s-a intarziat asa mult cu telefonu (de altfel eu am incercat sa-i sun si intr'adevar nu le mergea telefonu)

17. #1277 SP
    Junior Member Derek's Avatar
    Tocmai mi-a sosit consola cu jocul. Abia astept sa ajung acasa Thx Gameshop.

18. #1278 SP
    pe o bere ca o sa fiu ultimul sunat azi...

19. #1279 SP
    Member sentyno's Avatar
    se pare ca da bodo

20. #1280 SP
    Senior Member huber's Avatar
    he he eu acuma 3 minute am dat comanda si acuma am fost sunat pe mine ma uimeste gameshop numai ca mi-a spus ca o sa vina vineri sau sambata , asa a fost si cu cei de la domo ca cica intr-o saptamana o sa imi ajunga produsul si a venit a 2 a zi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 452 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 114 164 ... LastLast