..::GameShop.ro::.. - 49,9lei
au intrat si jocurile de Xbox 360 la pret mic.
au intrat si jocurile de Xbox 360 la pret mic.
In general se fac vara oferte din acestea. Din septembrie incepe sezonul si sunt in mare parte jocuri noi, care nu pot fi lansate pe PS3 la 99,9 lei. Incercam insa sa mai aducem pe la 99-119 jocuri si daca reusim voi anunta aici.
Intradevar , pierdeti foarte mult la capitolul imagine cu site-ul . Insa ofertele recente parca il infrumuseteaza un pic![]()
totusi nu inteleg cum sunt sunati oamenii in functie de comenzi...am comanda de la 1 noaptea facuta...nici pana acum nu am fost sunat
La data 08 iul 2009 ora 00:53:08 ati achizitionat de la WWW.GAMESHOP.RO urmatoarele produse:
1 buc. X Facebreaker (Simbol: EA4070037) : RON 49.90 Platforma PS3
Nu esti singurul
Stimate membru Club GameShop.ro,
Va multumim pentru cumparaturile efectuate! La data 08 iul 2009 ora 00:34:35 ati achizitionat de la WWW.GAMESHOP.RO urmatoarele produse: 1 buc. X Battlefield Bad Company Limited Gold Edition (Simbol: EA4070029) : RON 42.41 Platforma PS3 cu reducere de 10%
Pentru RvsS: As avea si eu o sugestie la trimiterea coletelor de la Best Distribution la Fan Courier. Va rog frumos cand tipariti fitzuica cu adresa pt. Fan Courier incercati sa treceti si numarul de telefon al celui care trebuie sa primeasca coletul, eventual si observatiile acestuia (ex.: daca acesta doreste livrarea intr-o anumita zi). Eu am reusit sa-mi recuperez coletul dupa ce am dat telefoane la Fan Courier sa vad ce se intampla, pentru ca nu am avut nr. de tel trecut pe factura, iar baietii au venit la usa si ... surpriza ... nu eram acasa. Asa ca v-as ruga un pic mai multa atentie la aceste lucruri data viitoare. Nu sunt singurul care a patit acest lucru.
Va multumesc.
eu am dat comanda pe la 1 aseara si nu am primit mail nici acum de sunat numai zic nimic
Am facut azi de dimineata la 10 si ceva comanda pentru Battlefield Bad company (fara cod) si am fost sunat in maxim 20 min apoi am facut comanda la Facebreaker - cu discount si n-am fost inca sunat (au trecut cam 3 ore)
Mi se pare mie sau e discriminare ? (cum zice si Bodopsx - mai intai pe cei fara discount/clienti noi .. etc si apoi pe cei care au coduri client/codul de pe consolegames)
gata am fost sunat acum 5 min si comanda data pe la 1 aseara cu acel cod de membru da totusi nu am primit mail
S-a rezolvat dilema - au avut pana de curent - de aia s-a intarziat asa mult cu telefonu (de altfel eu am incercat sa-i sun si intr'adevar nu le mergea telefonu)
he he eu acuma 3 minute am dat comanda si acuma am fost sunatpe mine ma uimeste gameshop numai ca mi-a spus ca o sa vina vineri sau sambata , asa a fost si cu cei de la domo ca cica intr-o saptamana o sa imi ajunga produsul si a venit a 2 a zi.
Bookmarks