Si apoi ne intrebam de ce nu mai vrea RvsS sa ne zica ofertele care le vor face inainte ca acestea sa apara pe site.
Si apoi ne intrebam de ce nu mai vrea RvsS sa ne zica ofertele care le vor face inainte ca acestea sa apara pe site.
ResidentEvil, ia un valium, demerol, ceva ... relaxeaza-te si ai rabdare. Nu de alta, dar mi-e ca sfarsesti si cu userul asta precum multe altele anterioare.
steauacroitoru - deocamdata nu cred ca vom aduce Overlord 2.
ResidentEvil - stocurile s-au actualizat acum cateva zile. Noul update e dat in lucru, dar se lucreaza si la introducerea de produse in paralel cu modificarile de preturi. Unul dintre motivele pentru care schimbam in curand site-ul este ca sa grabim acest proces, sa putem modifica in cateva minute tot ce tine de produse. Referitor la intrebarea ta, nu am o data exacta, dar mai intreb la IT. Oricum, sunt multe bucati, nu trebuie sa iti faci problema ca s-ar termina.
Derek - la mine merge, vezi acum daca mai sunt probleme.
Acum merge. Mai e valabila oferta cu un joc gratis la alegere la cumpararea unui 360 ?
Derek - da.
Ok, mc. Am facut telefonic o comanda de un X360, acum o ora si jumatate, dar din cate am inteles, persoana care se ocupa de comenzi nu era acolo, comanda fiind preluata de altcineva, si urmeaza sa fiu contactat telefonic. Cand si cui ii comunic ce joc doresc ?
Derek - te va suna inapoi pentru confirmarea comenzii, dar in acest moment sistemul nu functioneaza, cred ca maine te va suna, sper sa se rezolve repede, imi pare rau de intarziere, e un sistem nou si mai sunt mici probleme de rezolvat.
Maine ? Asta ar insemna ca as intra in posesia consolei miercuri ? Optiunea pentru jocul la alegere mi-o voi exprima in momentul confirmarii comenzii ?
Am fost sunat azi de cineva de la Best Distribution, si mi s-a zis ca produsele vor ajunge maine sau poimaine. De la livrarea in 24 de ore la livrare in 96 de ore de la plasarea comenzii...e o mica-mare diferenta, nu credeti ?
Derek - de la confirmarea telefonica a comenzii (nu de la plasarea ei) noi livram in 24 h daca Fan Courier reuseste sa te gaseasca la locatie. Uneori, destul de rar insa, Fan livreaza la 2 zile, de aceea noi anuntam telefonic ca vine maine sau poimaine.
In cazul comenzii tale a fost o problema cu noul nostru sistem care ne-a decalat comenzile cu o zi, luni nefiind operational complet. Acum s-a remediat.
Am inteles, si am acceptat in aceste conditii. Totusi, o livrare la o adresa aflata in vecinatatea sediului Fan Courier n-ar trebui sa dureze 48 de ore![]()
Nu tine de ei livrarea... ei doar anunta timpul maxim in care poate sosi coletul. La mine au sosit mereu produsele in 24 de ore, chiar daca la telefon mi se zicea mai mult.
Bookmarks