Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 63 of 452 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 73 113 163 ... LastLast
Results 1,241 to 1,260 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #1241 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Si apoi ne intrebam de ce nu mai vrea RvsS sa ne zica ofertele care le vor face inainte ca acestea sa apara pe site.

2. #1242 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    ResidentEvil, ia un valium, demerol, ceva ... relaxeaza-te si ai rabdare. Nu de alta, dar mi-e ca sfarsesti si cu userul asta precum multe altele anterioare.

3. #1243 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    steauacroitoru - deocamdata nu cred ca vom aduce Overlord 2.
    ResidentEvil - stocurile s-au actualizat acum cateva zile. Noul update e dat in lucru, dar se lucreaza si la introducerea de produse in paralel cu modificarile de preturi. Unul dintre motivele pentru care schimbam in curand site-ul este ca sa grabim acest proces, sa putem modifica in cateva minute tot ce tine de produse. Referitor la intrebarea ta, nu am o data exacta, dar mai intreb la IT. Oricum, sunt multe bucati, nu trebuie sa iti faci problema ca s-ar termina.

4. #1244 SP
    Junior Member Derek's Avatar
    Nu mai merge site-ul ? Vroiam sa comand un 360...

5. #1245 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Derek - la mine merge, vezi acum daca mai sunt probleme.

6. #1246 SP
    Acum merge. Mai e valabila oferta cu un joc gratis la alegere la cumpararea unui 360 ?

7. #1247 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Derek - da.

8. #1248 SP
    Ok, mc. Am facut telefonic o comanda de un X360, acum o ora si jumatate, dar din cate am inteles, persoana care se ocupa de comenzi nu era acolo, comanda fiind preluata de altcineva, si urmeaza sa fiu contactat telefonic. Cand si cui ii comunic ce joc doresc ?

9. #1249 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Derek - te va suna inapoi pentru confirmarea comenzii, dar in acest moment sistemul nu functioneaza, cred ca maine te va suna, sper sa se rezolve repede, imi pare rau de intarziere, e un sistem nou si mai sunt mici probleme de rezolvat.

10. #1250 SP
    Maine ? Asta ar insemna ca as intra in posesia consolei miercuri ? Optiunea pentru jocul la alegere mi-o voi exprima in momentul confirmarii comenzii ?

11. #1251 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da si da

12. #1252 SP
    Damn... speram sa o iau astazi, cel tarziu maine...

13. #1253 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Au intrat noi produse pe site.

14. #1254 SP
    Am fost sunat azi de cineva de la Best Distribution, si mi s-a zis ca produsele vor ajunge maine sau poimaine. De la livrarea in 24 de ore la livrare in 96 de ore de la plasarea comenzii...e o mica-mare diferenta, nu credeti ?

15. #1255 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Derek - de la confirmarea telefonica a comenzii (nu de la plasarea ei) noi livram in 24 h daca Fan Courier reuseste sa te gaseasca la locatie. Uneori, destul de rar insa, Fan livreaza la 2 zile, de aceea noi anuntam telefonic ca vine maine sau poimaine.

In cazul comenzii tale a fost o problema cu noul nostru sistem care ne-a decalat comenzile cu o zi, luni nefiind operational complet. Acum s-a remediat.

16. #1256 SP
    Am inteles, si am acceptat in aceste conditii. Totusi, o livrare la o adresa aflata in vecinatatea sediului Fan Courier n-ar trebui sa dureze 48 de ore

17. #1257 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Nu tine de ei livrarea... ei doar anunta timpul maxim in care poate sosi coletul. La mine au sosit mereu produsele in 24 de ore, chiar daca la telefon mi se zicea mai mult.

18. #1258 SP
    Sa speram ca asa va fi si in cazul meu Can't wait to get my hands on that 360

19. #1259 SP
    Member collector's Avatar
    sa-l stapanesti sanatos !

20. #1260 SP
    Numai sa ajunga odata!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 63 of 452 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 73 113 163 ... LastLast