Te rog sa ma scuzi, nu mi-as fi dat seama daca nu mi-ai fi zis, multumesc! De obicei imi dau seama din model (aici apare 49, deci...). Insa de data asta am vazut ca posesorul a scris 123" si am zis ca sigur atat e, ca doar n-o sa fie o greseala micuta, nu? Inca odata, multumesc pentru ca mi-ai spus cum sa identific dimensiunea, raman dator.
Nu mai poti nici sa faci o glumita ca vine cineva si o ia la modul serios, asta pe un forum de "gameri", oameni care ar trebui sa aibe un simt al umorului. Oh well... As pune si eu poze cu coltul meu, dar momentan e mizerie mare, incerc luna asta si poate bag si eu ceva dude sa-si ia revansa felixanu
Da, am intrat mai rar si s-a intamplat ca acum sa mai dau prin thread-uri cu privirea. Inainte sa critici n-ar strica sa mai verifici cu cati de i se scriu diverse cuvinte, folosite in diverse contexte. M-am saturat de mult de "sti", "trebuii", "dorii", "vi", etc. De obicei le trec cu vederea, mai ales pe forumuri mai relaxate (vezi mai sus), dar acum trebuia sa-ti zic, daca tu ma ataci...
Omule, nu te ataca nimeni. Stai relaxat. Au fost facute niste observatii la postarea ta. In privinta lui "Sti", esti sigur ca @musat n-a tastat de doua ori litera i, iar tastatura i-a jucat vreo festa? Ce ne mai place sa-i luam pe unii la mistouri ieftine si asta pe un forum de "gameri", nu-i asa?
Vitrina Ikea
Adunate in decursul anilor si acum desigilate
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cum arata sufrageria voastra cu noile console? Ca sa nu fiu offtopic postez si setupul meu, dupa ce pun mana pe un PS5 il voi pune in mijlocul raftului de jos, in locul celor 2 console de acum.![]()
Arata foarte bine si ordonal totul
Btw, poti pune pls statueta cu Nathan langa PS5 pentru o poza rapida?
L-am pus pe un mini scaun/suport deoarece cablu HDMI este mult prea scurt si oricum nu era bine sa stea chiar pe jos.
PS4 l-am pus in cutie pana cand vine un prieten dupa el.
Bookmarks