Poza este facuta de Craciun , am sa revin cu alta poza cand am o renovez ceva la camera![]()
Poza este facuta de Craciun , am sa revin cu alta poza cand am o renovez ceva la camera![]()
Cei care va tineti consolele prin rafturi, aveti vreo problema cu aerisirea/ventilatia in spate, mai ales cei care le tineti sub TV, eventual chiar intre rafturi (unde sa fie inchis si in spate) ?
Cam toate consolele dau aerul cald in spate, prin urmare nu e recomandat sa aveti mai putin de 20cm de la perete. Eu cred ca am vreo 30... and happy with it. In afara de Xbox 360 (care au murit pe capete), toate celelalte console merg ca in prima zi. Thanks God!
@Razvan: Eu nu am nicio problema, iar de regula usile stau inchise. Ia uite cum stau inghesuite toate:
Tudor, tu cum joci cu ele acolo ? Deschizi mereu usile ?
Eu ma lovesc de o problema ciudata, ca vreau sa-mi iau PS4 in weekend si efectiv nu am unde sa-l pun (as putea sa urc TV-u pe perete, dar cum toate cablurile care intra in ele sunt drepte, mi-e ca le stric), asa ca ori renunt la X360 si iau un stand vertical pt PS4, ca sa-l "inghesui" langa Xbox One (cum sta X360 in picioare), ori as renunta la usi (am ceva cam cum ai tu) si l-as baga acolo. Cred ca distanta ar fi cam de 15-20cm in spate (daca-l dau pana in fata, in margine), dar nu stiu ce voi face la vara, cu tot aeru conditionat, mi-e sa nu se supraincalzeasca p-acolo, sa nu aibe aerisire in spate si sa stau cu consola prin service-uri cand ma pot juca...
@MonkY, poti pune plz o poza cu felu in care-l tii, de ai ~30cm in spate ? Ca sunt curios pe ce anume-l tii.
N-am mai pus poze de cand am plecat din tara, acum am un setup mult mai simplu, consolele stau toate sub TV, la fel si jocurile, iar in felul asta camera pare aerisita![]()
Pare a fi ceva de genul: MALM Birou - fr mest - IKEA. Sigur gasesti la IKEA ceva asemanator.
Bookmarks