uuu superbravo mai ilie imi place
ai renuntat la tot ce e retro ?
---------- Post added 16-06-2017 at 22:18 ----------
Uite m-ai inspirat sa fac si eu cateva poze (new setup)
![]()
uuu superbravo mai ilie imi place
ai renuntat la tot ce e retro ?
---------- Post added 16-06-2017 at 22:18 ----------
Uite m-ai inspirat sa fac si eu cateva poze (new setup)
![]()
Am corectat eu postu ca a fost automat facut merge la poze- eu asta am strans in ... 7 luni jumate
![]()
Probabil cea mai frumoasa camera de jocuri pe care am vazut-o! Felicitari!
Cum stau steelbook-urile alea frumos aranjate si cum totul e simetric! Awesome!![]()
Are si omul un stil acum si per total arata bine; dupa o luna schimba si le pune in zig-zag samd, ca te plictisesti sa le tot tii la fel.
Încape unul de 123 cm, mai mare de atat nu stiu daca e okDistanta e cam de 2m intre tv si canapea
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
fain si cum sunt aranjate statuetele. vad si multe jocuri de ps4 dar nu disting unde e pusa consola..
Am facut iar un update la coltul de rai. Ne pregatim pentru iarna si vreme urata ( lungi sesiuni de gaming )
Accesoriile si consolele, in marea majoritate, sunt sigilate. Mi-am calcat pe suflet si desigilat marea majoritate a editiilor de colectie. Pur si simplu ocupau mult prea mult spatiu. Acum, zic eu, se vad mult mai bineSper sa va placa!
Am cumparat banda led la rola de 5 m. De taiat, facut chenare de 30 x 30 cm / 20 x 20 cm si alimentat m-am ocupat singurDIY!
Super tare! Multa lume arunca cu noroi in castile Asus ROG si ma gandeam ca sunt singurul om care le foloseste. Ma bucur ca mai vad pe cineva!
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Bookmarks