...alea-s jocuri de PC. Daca te uiti atent se vede sigla Windows la DMC4.
corect , sunt jocuri de PC.Nu am facut poze la colectie , care se afla in sertarul de jos , dreapta , pentru ca threadul se numeste coltul de rai al consolistului , nu colectia de jocuri a consolistului pentru care exista thread dedicat , deci am considerat ca nu e necesara fotografierea colectiei.
Coltul meu.
Saptamana trecuta a venit mobila,ca atare,am luat toata aparatura din camera in care stateam si am mutat'o aici. Trebuie facuta putina ordine in spate,e o cablaraie imensa pe'acolo. Plus ca vreau sa mai rasfir putin ce sta pe sub particica aia pe care e situat PS3-u'. Stau toate intr'un singur loc: modemu',routeru',Media Player-u' si HDD-u' extern. Si acum ca am suficient spatiu sa ma desfasor,probabil o sa iau un PS Move. M'am jucat la un prieten si mi'am schimbat instantaneu parerea despre el.
PS: Scuzati ca am pozat si patul,cuvertura e varza,cuieru' e full,dar am vrut sa mearga cumva pe un film continuu.
Hai că postez și eu o poză reală din camera mea(de test și 4 fun)
Jocuri n-am, suntsupă la plicpirat![]()
eu am 2 negre
cutiile alea sunt goale si le-am luat de la ghena.
ps: resize, resize ...
LE: ronan e cu perdea![]()
and the full pic... the speakers + desktop pc r gone... De asemenea, biroul, scaunul, monitorul (incerc ceva ce mi se pare mai comod). Sper sa reusesc inainte de a fi gata noua locuinta![]()
Nu e nici o rusine , pune poza , nu o sa rada nimeni de tine.In plus , daca iti doresti cu adevarat un xbox 360/ps3 poti sa-ti vinzi ambele console si iti iei lejer una noua.
Bookmarks