Arata bine, dar am o intrebare : stai singur sau cu parintii ? Pt ca am impresia ca aia e sufrageria. Sincer (daca nu cumva stai singur) eu as prefera sa am coltisorul in camera mea (chiar daca ar fi foarte mica), nu m-ar deranja nimeni acolo. E interesant si ca ai doua colturi, asta daca nu cumva trebuie sa dai "share" la TV![]()
Mersi pt aprecieri.
@ mof990 - E OK cu Xbox-ul acolo, nu prea se incalzeste. Oricum e Jasper, probabil o sa apara urmatorul Xbox / PS pana o sa am eu probleme cu asta.
@ RaverX - Stau singur, iar aia e cam toata casa (garsoniera).Celalalt coltisor a ramas la parinti, populat doar de un vechi PS2.
Asa da, e chiar super atunci. Acum sa nu se inteleaga ca e neaparat rau sa ai coltul in sufragerie "shareuit" cu restul familiei, dar mie chiar nu-mi place ideea, poate am ramas cu sechele de cand aveam vreo 10 anisori si trebuia sa ma joc pe consola "Rambo" legata pe singurul TV din casa (din camera parintilor). Ah ce uram cand venea taica-meu sa vada ceva meci si trebuia sa opresc jocurile
As putea pune pariu ca n-a tinut evidenta, daca ar sti suma n-ar mai avea farmec![]()
Foarte frumos dar nu inteleg de ce nu ai pus WII'ul langa monitorul din stanga si PS3'ul langa monitorul din dreapta.Era mai strategic
Asteptam sa vedem si colectia in poze![]()
Coltisorul meu , sa nu radeti de usa , o s-o schimb in cateva zile.Imi cer scuze pentru calitatea scazuta a pozelor dar aparatul nu era incarcat si am facut pozele cu telefonul.
Bookmarks