sekhemet: trebuie sa dam dreptul si la o opinie asupra coltului nostru de rai... Nu pot sa spun decat ca fiecare are gustul (si bugetul) sau.
Intr-adevar, nu e nevoie de cuvinte urate... (cleaned up a little).
sekhemet: trebuie sa dam dreptul si la o opinie asupra coltului nostru de rai... Nu pot sa spun decat ca fiecare are gustul (si bugetul) sau.
Intr-adevar, nu e nevoie de cuvinte urate... (cleaned up a little).
ReNeGaDe124: foarte fain, asa trebuie sa arate un colt al unui consolist colectionar. Singura problema e ca vitrina aia se umple repede si trebuie sa alegi cu grija ce pui acolo. O sa vin si eu cu niste poze ale coltisorului meu, dar trebuie sa fac niste modificari inainte si sa curat tot, s-a cam strans un pic de praf![]()
Vazand comentariile ludice ale ultimelor pagini, imi aduc aminte de un pasaj dintr-o carte citita in copilarie, daca nu ma insel "Recreatia Mare" de Mircea Santimbreanu. Era acolo un personaj, sa-i spunem Costel, care se lauda copiilor din spatele blocului ca tacsu' e director si au frigider acasa. As mai adauga eu in completare ca tata e colonel la pompieri, avem Cielo si mama se da cu permanent in cap la coafor! Aviz amatorilor...
@ma_plictisesti a prins exact esenta posturilor mele "rautacioase", sa le zic. Nu e vb de situatia financiara, ci de gust. Cand ai un amalgam de culori in camera ta, toate tipatoare, cu o dezordine prin toata casa, cu o amplasare haotica a mobilei in camera, praf etc etc( am dat cateva exemple), astea toate nu urla decat lipsa crasa de bun gust si lene!
De ce sa iei o patura rosie tipatoare pt pat si una verde inchis pt masa? Mai e putin si iti tii telecomanda de la televizor in punga cu care a venit( sa nu se zgarie).
Dupa cum a cuprins si userul DJ Danny, cu timpul incep sa fiu din ce in ce mai putin tolerant la chestii d-astea...its not them, its me, i guess!
Acu' ceva vreme aveam si eu un colt mai deosebit, insa "evolutia" lucrurilor nu mi-a mai permis continuitatea jucariilor de oameni mari.
asadar :
etapa 1 cu vechiul xbox si toate cele
etapa 2 a venit cu schimbari de tot felul, apartament, TV, xbox, sistem audio..
etapa 3 (nu este in poze) la fel ca etapa 2 numai ca a disparut scaunul si volanul, a disparut si xboxul si i-a luat locul un PS3, a disparul vechiul sistem audio si a aparut unul mai coios
cam atat cu coltul "meu" de rai.
Dj Mo zice bine, nmai ca unii uita ca traiesc in viata reala si raman blocati in jocuri![]()
140 euro scaunul, vreo 90 de euro materia prima si 300 lei mana de lucru, total 1300 lei .a durat 3 sapt constructia cu tot cu comanda in germania dupa scaun. dar a meritat
Volanul aslta distractie...340 lei pe atunci.
Nu stiu cum rezistati voi (ma refer la cei care au tv-ul mai sus, incat ochii nu cad perpendicular pe centrul imaginii), dar eu am cedat si l-am coborat pana la inaltimea optima.
DJMo , ce model de proiector ai? ma bate si pe mine gandul la asa ceva dar cred ca mai tare o sa ma bata nevasta
Evident ca pozitia TVului trebuie sa corespunda cu nivelul la care avem ochii, privirea inainte, nu in jos si mai ales NU in sus...
la mine mijlocul TVului e pe la 110-120 cm inaltime iar pozitia din canapea este pe la 120 ... (boxele din imagine au 96cm)
BenQ HomeCinema FullHD W1060 - Ca sa nu te bata nevasta, trebuie sa faci o lucrare cum trebuie, adica fara fire atarnate. La proiector trebuie sa tragi fire lungi.Nu sunt multe, doar doua (alimentare si un hdmi), restul lucrezi printr-un switch hdmi, preferabil automat, ca sa nu stai sa schimbi sursa mereu. Eu am avut noroc sa spun asa, cu sistemul audio, un Sony BDV-E380 care are doua intrari hdmi pentru alte surse.
Cam asa arata lucrarea la mine.
Am avut o experienta similara cu un Benq mai ieftin ce-i drept, 800*600 nativcosta vreo 1500 lei...dar am ramas impresionat, nici nu ma gandesc cum se paote vedea unul 1080p
![]()
AM pus un clip facut in seara aia...oricum incomparabil cu orice fel de TV , experienta e mult peste. deocamdata nu imi permit o asemenea investitie dar e de luat in calcul pe viitor.
Ca idee sa va faceti o idee, la sfarsitul clipului am mutat imaginea pe TVul pe care joc de obicei, un 46" diferenta e imensa
Si trebuie tinut cont ca nici aveam ecran special din acela pe rolou cum ai tu...si tot era OK.
rezolutia la care este filmat este mica, la fel si calitatea...dar LIVE se vedere foarrte bine!
Bookmarks