Nu trimite in tara , poate sunt si alte persoane.
Nu e chiar un colt, si e al naibii de blurry imaginea (si low quality)... but you get the point! Acolo "zace" colectia mea de figurine, mare parte din jocuri, filme si alte acareturi.
P.S. De fapt ma mandresc ca am reusit sa mai realizez inca o polita/raft cu "manutele astea doua"... fara sa para ca nu face parte din mobilier![]()
Mda, n-ai idee cum stau cu ochii pe copiii ca pe butelie. Cand vin in vizita, trebuie sa am grija... altfel mai cade cate o sabie, cate o mana, cate un cap...
Neah, iti dai seama ca e calculat. Nu stiu daca se observa din poze, dar spatele acelei canapele este mai adanc decat raftul de deasupra. Acum nah, daca cineva care are 2m inaltime vrea neaparat sa dea cu capul... sunt convins ca va reusi
Btw, i want one of these! Dar totusi, este 3000$ - cred ca imi fac singur mult mai ieftin![]()
e destul de mica... comparativ cu carcasele acelea de ps3...
nu prea merge folosita nici ca masuta de cafea![]()
Eu am glumit si nu prea. E exagerat de mult la banii aceia. Am pe cineva care imi face mobila... de 3000$ imi face mobila in toata casa, nu doar o masuta. Serios acum, cumperi o imprimanta 3D si o printezi in vreo 10 exemplare... Teoretic nu e greu, dar iti trebuie ceva timp. Las' ca ma mut eu la casa (eheee, de cand tot sper) si sa vedeti ce minunatii d-astea fac.![]()
Esti un dragut, ce m-am amuzat...
raduadelin, imi place mult ce vad la tine. Foarte frumos aranjat, curat. Bravo !
M-ati provocat, o sa arunc si eu niste pozne p'aci, desi imi displace sa fac asta.
Acu' m-apuc.
Piesa de baza se afla in spate. Cine vrea sa se indoiasca ca eu vreu sa mor consolist sa priveasca imaginea respectiva.
Revin si eu dupa 1 an. Camera e la fel, jucariile nu.
PlayStation 4 cu 1x DualDhock 4 si 1x Sony PlayStation Keyboard.
Nintendo Wii cu 2x manete (motion plus), 1x Nunchuck si multe, multe accesorii.
GameBoy Color
TV Sony gama 2013 LED 100 (si ceva) cm
Apple TV 3rd Gen
Receiver 7.1 Sony + boxe Sony
Casti Sony de studio.
Multe postere si decoratiuni noi.
raduadelin: nu are de ce sa-ti fie rusine. Ai o colectie draguta acolo. Insa vorba lui BlackGremlin... da repede jos sticker-ul ala de pe TV, pana nu zice vreunul ceva de manele
cryyo: bestiale semnele! Sper ca ai ceva sa poti schimba culoarea LED-urilor (vezi Philips friends of Hue).
Imi plac mult posterele printate, dar prefer sa imi pun tablourile mele cu arta macabra.
O sa umplu tot peretele cu tablouri.
Acolo printre scoicile si pietrele alea se gasesc 2 controllere de xbox 360 pe care le folosesc si la PC si o pereche de casti wireless. Mouse-ul si tastatura, bineinteles wireless, sunt pe o masa in fata canapelei, la 3 metri de TV. Nu stiu de ce TV-ul pare mai mic in poze. Nu suport sa vad fire, apropo.![]()
Coltul meu e chiar un coltPana plec, merge...
Inca ma gandesc ce sa fac cu sistemul audio...
Bookmarks