lipseste xbox-ul...e plecat....la service
Muthu Raoul, ideal este se te uiti putin in jos, nicidecum in sus pentru ca fortezi muschii gitului si cei ai ochilor intr-un asemenea hal incit sedinte lungi de gameplay iti pot da ameteli, probleme cu ochii sau alte nebunii. ideal e sa te uiti putin in jos. nu degeaba multe comode tv sunt fff joase (mai ales pentru tvuri cu diagonala mare) pentru ca centrul imaginii trebuie sa fie sub linia ochilor. cea mai simpla metoda de 'calibrare' e sa te asezi pe scaun/canapea, sa te relaxezi sau sa stai intr-o pozitie similara cu cea pe care o folosesti cind te joci (insa e musai sa fii relaxat), sa te uiti in fata spre ecran si sa iti relaxi complet ochii. o sa vezi ca privirea o ia incet in jos. cind simti ca nu mai fortezi ochii, atunci ai gasit punctul G (ca sa zic asa).
Aoleu. Ce nu intelegi domnu? Studentul a intrebat daca si locuieste cineva acolo pentru ca este foarte curat.
urasc mobila moderna si stilul modern....arata ca la office,deloc intim...personalitate lipsa..doar cea oferita de creatorii mobilei...
e ok nu ma intelege gresit...dar parerea mea este ca nu strica sa se mai acorde putina atentie detaliului si o nota de personalitate..altfel nu este decat conceptul equilibriumma(ma refer la film) o lume de roboti,care nu au nimic decat ce folosesc:
cuburi,televizor, pc, scaun si canapea...
acum ca nu mai exista designeri talentati care stiu sa creeze o mobila speciala...e mai simplu sa faci un cub si sa il numesti birou modern...simplitatea in materie de design este egala cu lipsa de imaginatie
Cred ca e mai degraba o chestie de gusturi, nu de lipsa de imaginatie, mie de exemplu imi plac lucrurile simple care nu ies in evidenta, si cred ca asta denota o parte din personalitatea mea, si coltul lui ciprianoss chiar mi se pare frumusel, aproape pe gustul meu.
@Dj Mo: scuze, romana are multe sensuri.
@sekhemet: peste tot in restul casei este mobila rustica, dar eu nu am vrut asa deoarece e plina cu detalii si se intretine foarte greu.
@Klaus: le tin aliniate in sertare.
Si mie imi place coltul lui Ciprianos.Simplu si curat,ce vreti mai mult de atat!Gusturile nu se discuta
Doar televizorul ala mi se pare putin cam sus amplasat![]()
scuze si eu de off sa nu stergeti postul ca o sa pun si eu poze
ma plictisesti....e in turcia in kusadasi la carpe diem nu?
cat mi-au mai bocanit aia cu sculele lor in camerele de deasupra
pe mine ma deranjeaza stilul incarcat...cam cum e la minesi incepe sa ma enerveze
Si mie imi place foarte mult moblia tip office si simpla deoarece este foarte usor de intretinut cum asa si am toata casa de altfel. In cazul in care mi-as permite o menajera non-stop nu m-ar deranja sa am si cateva camere tip clasic. Felicitari pentru coltul tau de rai. Nota zece.
S-a referit la faptul ca trebuia sa fotografiezi un cadru mai larg al locului unde iti petreci timpul jucandute.
Bookmarks