Postez eu poza pentru bluray, vad ca a pus un link extern de download si nu il vede. Poza initiala avea o rez de 3000 x 1700 si cam 4 mb, asa ca i-am dat resize. Sper sa nu se supere. Arata bine
Coltul lui bluray :
Dupa o zi grea de scoala ma retrag in barlogul meu...Colorat...dar merge
L.E : Cum adaug un thumbnail![]()
omg Dj Mo nu stiam ca ti-ai luat Proiectorarata ff bine, ce diagonala proiectezi ? cum ai facut rama ? si de ce e verde
?
oare de ce este asa greu sa rotesti o imagine inainte de a posta ca sa nu ne rupem gaturile incercand sa o vedem?... nu toti au monitoare care se rotesc la 90 grade
Barlogu meu in care petrec cealalta parte din timpul liber,inafara de PC.Se va marii cand voi avea un Tv-u mai capabil si mai mare.
are 28* jocuri (majoritatea PSP) daca vinde jumate - 14 jocuri - inseamna ca ia pe ele maxim 4-5 mil - ce televizor "capabil" iti iei tu la 4-5 mil ? ... eu sunt tare curios.
PS: apropo si dupa ce isi ia televizorul capabil, care sa presupunem ca exista, ce se mai joaca pe el ... daca el a vandut jocurile ?
*atentie - atat am numarat eu in poza ... poate ele sunt mai multe in realitate insa nu cred ca sunt cu mult mai multe si chiar daca ar fi, probabil ca ar trebui sa vanda cam 50 - 100 jocuri cu 30 - 50 RON/bucata ca sa obtina bani pentru un TV (mai mult sau mai putin capabil)
pai nu se mai joaca...se uita la televizor!
btw, credeam ca are mai multe jocuri de PS3, nu am stat sa le numar.
Vorbesc numai de originale:
-32 jocuri PSP (7 sunt doar UMD-urile)
-15 jocuri PS2
- 5 jocuri PS3
- restul din poze sunt DVD-uri
In poza se observa 2xPSP,1XPS2 si 1xPS3.
NU VAND nici unul,TV-ul il vreau pentru PS3,pt ca prastia asta de Tauras este cam varza,trebuie sa stau aproape ca sa vad discutiile dintr-un joc.Bani sper sa fac rost din vanzaera a doua telefoane,cam 9 mil,plus ceva salariu,si niste euroi.Cand voi avea banii,voi cere detalii si solutii in alegerea unui TV Full HD de cel putin 82cm (pt ca distanta dntre TV si canapea este cam de 4.5m) Samsung sau SONY.
Multumesc!
locul de joaca + singurul obiect la care tin mai mult decat la consola ( dedicatie pt istrategie)
Bookmarks