Arata asa bine Rock Band-ul. Deocmadata trebuie sa ma multumesc cu Gibson Xplorer-ul meu. Dar tare ma bate gandul la niste tobe.
Oricum cantare fericita Mo si sa te tina pedala.
Asa arata "coltisorul" meu... sper sa va placa, stiu , multe cabluri , un monitor mic si deastea ... dar sper sa-mi iau un proiector, cu toate ca spatiul e redus...
yeee... ordineeee... nice nice... sa imi spui cand nu esti acasa ca sa vin sa mai micsorez cantitatea![]()
1. sunt 2 PSP phat si 1 PSP slim (1 este al meu - negru, 1 al neveste'mi - alb, 1 l-am luat pentru colectie editia Final Fantasy VII - Crisis Core sunt poze pe site aici )
2. este o carte pe raftul cu filme (cel care nu prea se vede - nu-mi dau seama daca se vede in poza) - bibioteca mea este diametral opus- nu vreau sa ma laud cu "beletristica" dar ma pot lauda cu o editie princeps a lui Ispirescu - Basmele Romanilor. Avand in vedere ca taica'meu e si scriitor (printre multe altele - am casa plina de carti - ... in camera mea sunt lejer 4-500 volume, in casa .. cand eram mic copii, vecini de bloc - veneau ca la muzeu, credeau ca e biblioteca nationala). Pasiunea mea fiind in general cartile SF - am cateva cu autograf -
- Cred ca de la taica'meu am si dobandit pasiunea de a "strange"
Uau, chiar foarte impresionant. Si mie imi plac cartile gen science fiction dar si cele politiste. Ah si nu am observat slimul, dar langa Gameboy e cumva un Gizmondo ?
Bookmarks