...si urca satelitiida subwoofer-ul ala jos...
drati, cat ai dat pe dvd recorder ?
Mda, se pare ca deranjeaza subul si floricelele mele, dar sincer, eu VREAU sa vad subwoofer-ul ala si nu am cum sa-l pun altfel si altundeva, iar floricelele le-a pus nevasta-mea acolo si nu vreau sa ma cert cu ea, daca ei ii este bine asa, bine imi este si mie.
@Konsolar:
Satelitii din spate sunt agatati de tavan in directia satelitilor din fata, iar eu stau la mijloc chiar pe traiectoria sunetului.
Pe recorder am dat 1300 ron cu transport cu tot. Am dat atat deoarece am gasit intr-un singur loc in toata tara (prin ofertele de pe net).
drati71: Dj Mo are dreptate. Pierzi foarte mult din puterea si rezonanta subwooferului. Fiind bass reflex, optim este sa-l pui intr-un colt al camerei, jos. Daca-l tii "ca pe o boxa" pe scaun, mai bine inchide-l.
Update la coltisorul meu: Am uitat sa atasez si "tronul"de unde butonez. L-am cumparat special pt asta. Foarte confortabil si practic, mai bun decat orice canapea.
http://www.consolegames.ro/forum/f60...html#post72207
Aici e si consola + toate cele.
Cred ca a venit vremea sa va arat si eu "coltisoarele" mele de rairespectiv consola + tv si PC-ul, sper sa nu fie prea multa dezordine
:
Fain...da maneta neagra la consola alba nu prea mi se pare o combinatie buna...eu sunt unul care daca nu imi gasesc ce trebuie nu cumpar...deci daca gasesc pt xbox maneta alba(xboxul e negru) nu-mi cumpar.
Thanks, eu am vrut neagra, pentru simplul motiv de diferentiere, in plus imi place mai mult cea neagra , preferam sa fie si xboxul negru dar ma multumesc cu el asa![]()
Bookmarks