mai facem mult misto?am uitat sa pun o litera si?trebuie sa-mi tai capul acum?doamne ce oameni.parca suntem la scoala.trebuia sa mai zici : stai jos nota 3 si terminai
mai facem mult misto?am uitat sa pun o litera si?trebuie sa-mi tai capul acum?doamne ce oameni.parca suntem la scoala.trebuia sa mai zici : stai jos nota 3 si terminai
Presupun ca am destula vechime incat sa postez si eu coltul meu de relaxare care mai pe scurt este camera mea....
Sper sa va placa!
Sunt un timp mai simplist!![]()
Si eu sunt de parere ca "less is more". Foarte frumos "coltul" dar nu prea se vede mare lucru![]()
Felicitari pt coltu' tau insa as avea doua propuneri:
1. Cred ca mai bine puneai consolele frumos pe acele etajere, una sub alta decat in stanga si dreapta tv-ului
2. Strange niste bani si ia-ti un aparat foto lol (glumesc) sper sa nu o iei in nume de rau dar cred ca sti dc spun asta![]()
Eu zic asa, acolo unde a propus TibiKimi, e bine, dar sa faci ceva sa poata iesi aerul si prin spate. Daca mobila are placaj in spate sa-l decupezi ca oricum nu se vede si cumva sa tragi tot corpul un pic mai in fata, un 5 cm ar fi bine. Daca nu are placaj atunci tot sa tragi corpul mai in fata.![]()
un mic update la "my piece of heaven"
1-3 - console gaming room
4 - coltul pc gaming
5 - consolele
6-7 - jocuri
8 - movie room
![]()
Am si eu link la site-ul din foto #4.
In alta ordine de idei, sa le utilizezi cu placere.![]()
As dori si eu un sfat, este bun acest LCD pentru o consola ?
Televizor LCD Sony, 66cm, KDL-26EX302 KDL-26 EX302
Vreau sa stiu.. daca e prea mic sau..
Dar acesta? credetri ca ar fi bun?
Televizor LCD LG, 81cm, FullHD, 32LD420 32LD420
cam pana in 16 mil 500 ma incadrez..
Care e treaba cu 66 cm e mic? Daca are o camera cu spatiu mai restrans si nu isi permite un tv mai mare? Cat despre full hd, hmm, sunt destule optiuni, dar de la 81 in sus mai degraba.
Uite o varianta mai buna.Magazinul este de incredere, dar nu este foarte popular.
Samsung LE-32 C 530 F 1 WXZG 80 cm Negru
Bookmarks