Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 50 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast
Results 661 to 680 of 992

Thread: The Elder Scrolls V: Skyrim / Anniversary Edition

1. #661 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dupa ce ai selectat niste arme ca Favorite, tine apasat in sus. Nu din joystick-uri ci din acel "numpad" sau cum se cheama. Am un lapsus.

LE: D-Pad. Acum mi-am adus aminte

2. #662 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am cateva intrebari, daca ma puteti ajuta.

Nu am jucat foarte mult, sunt abea la lvl 8, tocmai am terminat questul cu cele 3 "shouts-uri"

Spune-ti-mi, va rog. Lumea este scalabila ? Eu am intalnit "bad guys" care ma omorau dintr-o lovitura si care, presupun, ii voi putea omora mai incolo, foarte usor.

Unde pot gasi arme/armuri mai puternice ? Am intrat in cateva pesteri dar tot ce am gasit a fost gold si/sau arme/armuri asemanatoare cu ce am eu, dar nici macar cu 1 punct mai bune.

Aveti "retete" pentru spells/arme/armuri sa le fac singur ?

La cai se poate pune armura ? Caii se pot chema, daca nu-i mai gasiti sau daca sunt prea departe ? (gen Red Dead Redemption) Exista potiuni pentru cai, sa alerge mai repede sau mai mult ?

Momentan atat. Cand mai am intrebari, revin

3. #663 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da, este scalabila, tipul de scalabilitate fiind apropiat de Fallout 3. Ii vei putea omora mai tarziu, mai usor, da.
    Arme/armuri se obtin fie prin questuri, fie prin creeare lor prin Smithing (si Enchanting), fie prin pesteri odata ce cresti in nivel (se scaleaza si loot-ul).
    Sunt foarte multe, recomand - The Elder Scrolls V: Skyrim - The Elder Scrolls Wiki
    Armuri pentru cai - nu (si nici nu par ca vor sa o vanda separat ). Caii nu se pot chema, dar daca dai fast travel la un oras ii vei gasi la grajd. Potiuni pentru cai - eu nu am intalnit.

4. #664 SP
    Mda...Nu ma vad jucand asa ceva prea mult timp. Cred ca voi termina povestea principala si gata. Nu-mi plac jocurile de genul asta, in care totul este scalabil. Vreau sa fie portiuni de care sa nu ma apropii pana nu cresc in nivel sau nu descopar anumite arme/armuri mai puternice in pesteri.

Nu vad rostul explorarii, daca tot ce gasesti este doar maxim, egal cu ce ai deja.

Iar caii...mi se pare destul de patetic, sincer... Dai 1000 gold pe un cal care, poate, este omorat in 5 minute.

Pentru un joc atat de "mare", este incredibil de limitat.

Sunt foarte dezamagit de toate astea...sincer

5. #665 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    La partea cu scalabitatea sunt si eu de acord. Imi placea mai mult Morrowind la capitolul asta. Singurul lucru care ma mai deranjeaza putin este faptul ca faci bani foarte usor. In Oblivion ma chinuiam sa cumpar un cal, o casa sau un lockpick, si era mai satisfacator la final. Acum totul e usor.

In schimb, alte probleme sau lucruri deranjante nu am intalnit. Eu cai nu am folosit pentru ca prefer sa merg pe jos, eventual dau armura jos si alerg aproape constant. Iti recomand un caine cu doar 500 Gold. Isi face toti banii.

6. #666 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Nu m-am obosit sa dau bani pe cai, de cei mai buni faci rost din quest oricum, (Frost avand un AI mai bun ca ceilalti, si Shadowmere care este cel mai tare), in tot timpul jucat daca mi-a murit calul de 3-4 ori, si am jucat chiar mult, cat priveste scalabitatea, spre deosebire de Oblivion cel putin este mult mai buna, pentru ca aici sunt grupe de mobi, de exemplu, lupi, si banditi se tin dupa tine in level numai pana la un anumit, nivel, dar plimbandu-te poti sa dai peste o creatura care depinzand de clasa este prea puternica pentru tine, cum ar fi troll, giant etc, Draug pe de alta parte se tin dupa tine ca level tot timpul. In mare eu cel putin am fost satisfacut.

7. #667 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

8. #668 SP
    Cum imi pot mari "inventarul" ? sa pot sa car mai multe obiecte...

Cartile sunt bune pentru ceva ? am deschis cateva, le-am citit, dar nu am vazut sa faca nimic. Aveam cateava in "colectie", dar le-am aruncat pentru a face loc altor obiecte.

9. #669 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pe masura ce cresti in level o sa iti creasca si spatiul din inventory. Eu am ajuns la un total de 400 la level 30

10. #670 SP
    wow... Mi se pare incredibil de putin. Eu sunt level 10 si am 330. Credeam ca la level 30 o sa fie undeva la 2000, daca ar fi fost in functie de avansare...

11. #671 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai depinde de cum atribui punctele si perk-urile Pe mine nu m-a prea interesat pentru ca nu prea fac looting.

12. #672 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Cum imi pot mari "inventarul" ? sa pot sa car mai multe obiecte...

Cartile sunt bune pentru ceva ? am deschis cateva, le-am citit, dar nu am vazut sa faca nimic. Aveam cateava in "colectie", dar le-am aruncat pentru a face loc altor obiecte.
    Daca tii foarte mult la inventar marit ai o solutie: The Steed Stone(dubleaza marimea inventarului)

In plus, echipamentul pe care il ai echipat la un moment dat se scade din inventar. Astfel, daca de exemplu armura ta cantareste 100 de puncte, acestea se scad din greutatea totala..

13. #673 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Cat despre carti - doar unele carti iti pot mari skill-urile.

Uite aici o lista cu cartile, o sa pun link-ul in spoiler-ul de mai jos. (nu m-am uitat peste lista asta, as vrea sa descopar o mare parte din ele singur.)

14. #674 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Skyrim 2012 - Part 2:

15. #675 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar

Numai este mult pana ma reapuc de skyrim.

Apropo patch-ul 1.4 a sosit deja pe PC, imbunatatind considerabil framerate-urile din cate am inteles, mai bine si decat cu SKyboost/TESVAL.

16. #676 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Daca tii foarte mult la inventar marit ai o solutie: The Steed Stone(dubleaza marimea inventarului)
    In plus, echipamentul pe care il ai echipat la un moment dat se scade din inventar. Astfel, daca de exemplu armura ta cantareste 100 de puncte, acestea se scad din greutatea totala..
    Am fost si am activat. Nu-l dubleaza, ii adauga "doar" 100, dar tot e mai ok. Tks

Cam de la ce lvl nu-mi mai ia in considerare echipamentul ?

17. #677 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    da de ce nu iti pui toate lucrurile in inventori intr-un chest? Cumperi o casa, te alaturi la o guilda sau ceva unde sa ai un cufar numai al tau . Eu asa am facut... am chestii care in total cantaresc vreo 6000 de kg/lbs sau ce or fi. Tin minte ca am dat din greseala odata sa iau totu pe mine. Si am zis ca mai bine iau load-ul decat sa dau totul pe rand jos

18. #678 SP
    Nici nu stiu cum pot cumpara o casa si de unde. Nu am gasit nici de unde sa-mi iau un caine.

Chiar, pentru cai nu se pot lua niste cufare, ceva, in care sa depozitez ?

19. #679 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Ca sa poti cumpara o casa trebuie sa faci ceva misiune mai importanta pentru Jarl-ul din orasul respectiv. Cea mai ieftina evident ca o sa o gasesti in Whiterun si o sa o poti cumpara doar dupa ce mai avansezi un pic cu povestea principala (hai ca nu am dat mare spoiler ...era evident sa primesti o recompensa dupa ce salvezi tot regatul asta ). Daca nu, atunci iti sugerez sa faci cum am facut eu pana mi-am luat casa: te alaturi la Companions sau la College of Winterholm (alea mi s-au parut cele mai usoare). Asa o sa primesti camera ta, cu patutul tau si cu cufarul tau.

Cat despre intrebarea cu caii...imi pare rau dar...nu. Cel putin eu nu mi-am batut capul sa gasesc ceva de genu.

20. #680 SP
    Tks. CU povestea am avansat destul de mult, zic eu.

Sunt abea lvl 13. Fac si sidequesturi, dar nu prea multe ca mi se par incredibil de repetitive.

Oricum, sincer, abea astept sa termin povestea principala, ca sunt mult prea dezamagit de joc si de limitarile lui...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 50 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast